משחק

moran14h

New member
משחק../images/Emo132.gif

טוב, אז הפורום מתייבש לו לאט לאט אז בואו נעשה משהו את זה לקחתי מפורום תשוקות היקר המשחק הולך ככה: אני שולאת שאלה בקשר לסדרה ואז מי שעונה צריך לכתוב שאלה חדשה וחוזר חלילה... השאלה שלי אהבתם את מקס יותר-בעונה ה-1 או בעונה ה-2?

baby fey

New member
בעונה ראשונה אממ....

אהבתם את הסוף של הסדרה מה דעתכם עליו?!

תשובה../images/Emo26.gif

הפרק האחרון היה יפה אבל הוא לא פתר את כל השאלות שנשארו על הסדרה ולאף אחד פה אין כח לקרוא ספרים על ההמשך כי זה לא אותו דבר בטלויזיה זה לא אותו דבר בלי אלק על המסך (גם בלי מקס)

לא זוכרת ת'שם.. עם מיה הזאתי..

זה היה פרק שווה.. מה עדיף: שבעונה הראשונה מקס ולוגן לא היה ביחד כי הם התכחשו לרגשותיהם או שבעונה השנייה שהם כן מודים שהם מאוהבים אבל יש את הוירוס המעצבן הזה? (חח שאלה קצת דפוקה אבל לא נורא..
)

AsHtOn GiRl 3

New member
חחחח

עונה ראשונה
למרות שלא ראיתי עדיף וזה גם יותר כייף לראות ששני אנשים לא מוכנים להודות באהבה שלהם עד שזה קורה
והוירוס היה ממשששש מעצבן
אממממ איך לוגן יותר יפה
עם או בלי משקפיים

orginal jess

New member
בלי משקפים.

כמה פעמים בשבוע הייתם רוצים לראות מ"ש אם הייתם יכולים?

Lorly

New member
3 פעמים מקסימום ../images/Emo26.gif

כדי שלא ימאס ויהיה מתח.... איזה פתיח אתם מעדיפים? עונה 1 או עונה 2 (כשמדברים שם)

123יעל

New member
לא שמת שאלה!!!

אז לדעתי הפתיח של עונה שניה עם הדיבור יותר יפה! השאלה: מה הפרק שהכי פחות אהבתם בסידרה ולמה? אני אכזרית... חחחח

Art Freak

New member
הפרק שהכי פחות אהבתי..ממממ Brainiac

איזו דמות יותר מצחיקה- נורמל או סקצ'י?

moran14h

New member
סקצ'י(מתה עליו)

אממ הרשע הכי טוב(מבחינת משחק) וייט(אהובי),ליידקר,רינפרו(או איך שלא קראו לה..)

necky

New member
הרשע הכי טוב.....

וויט איזה אלק הכי אהבתם של תחילת העונה השנייה שהוא היה קצת רע או בסוף שהוא היה טוב ?

AsHtOn GiRl 3

New member
תחילת עונה שנייה../images/Emo99.gif

אמממ לא יודעת אם ששאלו....... איזו מקס יותר אהבתם? את האמיתית או את המזוייפת (השיבוט) באחת הפרקים.........

Lorly

New member
ברור שמקס האמיתית!!

איזה יחסים אתם מעדיפים- מקס ולוגן או מקס ואלק?

123יעל

New member
מקס+לוגן!! ברור!!

איכס מקס ואלק ביחד!!! מה אתם מעדיפים? חלק או מתולתל? (הכוונה לשיער של מקס, למי שלא הבין)

Lorly

New member
ברור שחלק... יותר מחמיא לה!

אמ... שאלה.... אין לי ממש שאלה אז כל אחד מוזמן להמציא אחת במקומי.... תתעלמו מהחתימה שללייייייי!

Lorly

New member
לא התכוונתי לזה... התכוונתי לזה ש|ש

יעני איזה יחסים יותר שווים? מקס ולוגן שזה הולך משהו כמו: "אנחנו מאוהבים אבל לא יכולים להודות באהבתו ואז כשאנחנו מתוודים אז וירוס מסויים מונע זאת מאיתנו". או למקס ולאלק (אין לי הגדרה מיוחדת) שזה כאילו שהם מן אח ואחות גדולה, מצילים אחד את השני ויש ביניהם צחוקים, לא התכוונתי לזה שהם יהיו חברים- זוג. אההההה ותתעלמו מהחתימה שלי... אני צריכה לשנות אותה אבל אין לי כוח!

dilan angel

New member
flushed ו blah blah woof woof

שני פרקים גדולים! flushed: כשמקס הייתה מכורה לכדורים כאלה שבלעדיהם היא מפרפרת ויכולה למות. היה פרק גדול! הכניסו אותה לכלא והיה מלא קיק אסס!
blah blah woof woof: גם מלא אקשן
והנשיקה הראשונה של מקס ולוגן במכונית

למעלה