פופאפים מזכירים לי... קפיצות.....
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #101 חחחחחחחח זה מזכיר לי את השיר JUMPPPPPPP ואת ההקפצות שאנחנו עושים בפורום חחחחחחח.......
מ מתוקונת123 New member 9/5/04 #102 JUMP מזכיר לי... אתך דן אהובי..... איזה קפיצה הוא נתן..... אז ממשיכים מאהובי...הלא הוא....דןןןןןןןןן
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #103 דן מזכיר לי שף מלכותי חחחחחח שוב חזרתי לזה כפי שקרה פעם קודמת.....
מ מתוקונת123 New member 9/5/04 #104 שף מלכותי מזכיר לי את דן... אבל אי אפשר..... אז שף מלכותי ממזכיר לי את העיתון TOTP חחחחחחח
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #105 אמממממ זה מזכיר לי עצבבבבבב אני רוצה את העיתון של אלאודדדדדדדדד
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #107 חחחחחחחח באמת עצב.... אבל מחר שמחההההההה ח1!!!!! אז עכשיו זה שמחהההההה
H H E L L O111 New member 9/5/04 #109 אני?! אני מזכיר את עצמי! אז, מה שאני חושב עכשיו על עצמי זה שיש לי פיצול...
מ מתוקונת123 New member 9/5/04 #110 פיצול זה שגיא..טוב אי אפשר עוד פעם שגיא... אז פיצול זה פיצול נו לא יודעת פיצול זה המורה שלי...
מ מתוקונת123 New member 9/5/04 #112 זה אותו דבר.....שיו...נו טוב... דו פרצופי מזכיר לי..... את אסתר נו עוד פעם?! דו פרצופי מזכיר לי לא יודעת מה.....
זה אותו דבר.....שיו...נו טוב... דו פרצופי מזכיר לי..... את אסתר נו עוד פעם?! דו פרצופי מזכיר לי לא יודעת מה.....
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #113 חחחחח ניסיתי לבלבל אותך קצת.. אמממממ מזכיר לי? - ללללללללללללללללללללללל...... חחחחחחחחחחחח...... בלעעעעעעעע מזכיר לי את מיכאל
חחחחח ניסיתי לבלבל אותך קצת.. אמממממ מזכיר לי? - ללללללללללללללללללללללל...... חחחחחחחחחחחח...... בלעעעעעעעע מזכיר לי את מיכאל
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #115 חחחחחחחחח אני מתהההההההההההההה תולעת מזכיר לי חוללללללל חחחחחחחחחחחחח
מ מתוקונת123 New member 9/5/04 #118 ילידי םקטנים מזכירים לי את הג'ינג'י הזה..... מהגן של אימא שלך... <ג'ינג'י ניקולה או מואאן...., ניקולה אחות של דן....חחחחח>
ילידי םקטנים מזכירים לי את הג'ינג'י הזה..... מהגן של אימא שלך... <ג'ינג'י ניקולה או מואאן...., ניקולה אחות של דן....חחחחח>
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #119 אני מתה חחחחחח ניקולהההה מואן... חחחחחחחחחחחח.. אממממממממ אחיה..... צצצצצצ זה השם שלו חמוד.... אמממ, הוא מזכיר לי- כתוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אני מתה חחחחחח ניקולהההה מואן... חחחחחחחחחחחח.. אממממממממ אחיה..... צצצצצצ זה השם שלו חמוד.... אמממ, הוא מזכיר לי- כתוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם