משחק

adii1201

New member
משחק../images/Emo103.gif../images/Emo106.gif

טוב אז זה הולך ככה... מישו שם שורה משיר עכשיו נניח שזה שיר באנגלית נגיד: And maybe you should know how it really feels אז כותבים ואולי כדאי שתדע איך זה מרגיש. יעני קחו שורה משיר איזה שבא לכם בין אם בעברית בין אם באנגלית ופשוט תכתבו אותה בשפה אחרת בתרגום חופשי שלכם. המטרה: לנחש את שם השיר ואת המבצע... לא חייב להיות של אנסטסיה... וחבר'ה שתפו פעולה הפורום יבש יותר ממדבר סהרה!!!!!!! אה והזכויות שמורות לפורום משחקי שירים.

רובע

New member
אממממ אני א סגורה על זה אבל זה אולי

complicated של אווריל?:$ אם כן אז השורה הבאה היא "לא על הלחם לבדו יחיה האדם, ולא מתירוצים אחיה אני" [זה קצת קשה אבל:$]

adii1201

New member
לא אבל את בהחלט קרובה

זה שיר של אבריל... ולגבי שלך אין לי מושג

רובע

New member
כה נו לזה התכוונתי:$

מי הפי אנדינג...לאדעת למה כתבתי קומפליקטד...אולי בגלל ששמעתי את השיר הזה לפני כמה ימים או משו כזה איפשהו:$ ושלי זה la tortura של שקירה שקירה ואלחנדרו סאנס..אהבתי את המשפט הזה..הוא טיפשי..ושנון:$

SurfingBoy

New member
לא קומפליקייטד..סו מאצ' פור מיי הפי

אנדינג...!!!!! הא הא! אוקיי תורי...אהההההההההההההה "שלא היה ולא יהיה, אין לך בושה?! אל תראה אותי"

adii1201

New member
Everbody's Fool של אוונסנס...

אני לאהוב אוונסנס עד מאוד!!!!! There no one will get close even if you say you love

רובע

New member
טוב לא יודעים:$

אז אני אתן חדש טוב? החיים הם כמו שעון חול שמודבק לשולחן:$

SurfingBoy

New member
מה זה לא יודעים?! ironic של אלאניס

מוריסט! an old man, turned 98, he won the lottory, and died the next day וכמו שאני מכיר את רובי זה כנראה משו של ארוס לא?

רובע

New member
חחח לא אני לא אתן לכם שירים של ארוס

כי אין לכם שום סיכוי לזהות את זה אם אתם לא יודעים איטלקית...אלא אם אני אתן לכם באיטלקית את המילים ואז זה קל:$

מה לא יודעים?!IRONIC! שיר חרוש אצלי

אולי את כמוני, אנחנו רואים דברים שהם אף פעם לא יראו, את ואני נחיה לנצח..

SurfingBoy

New member
אואזיס- ליב פוראבר

תורי! "מאוחר בלילה ואני ישנה עמוק, אני נותנת לאצבעות לדבר"

adii1201

New member
Fingers של Pink

וזה תרגום לא כ"כ נכון... כי זה מאוחר בלילה ואני נרדמת מהר אני נותנת לאצבעות שלי לעשות את העבודה או משהו כזה
לקח לי הרבה זמן למצוא את זה
"לא אכפת לי להעביר איתך קצת זמן סתם לבלות איתך כאן כי אני לא מוצאת יותר מדיי בנים שמתייחסים אליי כמו שאתה"

SurfingBoy

New member
השיר של פאריס הילטון

stars are blind תרגמתי את השיר של פינק בדיוק כמו ששמעתי..."איי לט מיי פינגרס דו דה טוקינג" שלי: when the street is flooded with cartoons, good colors that i didnt have...dear man...

adii1201

New member
איש יקר של עברי לידר כפרעליו

שאגב גמני חולמת להעביר אותו לצד השני
ואמממ Wherever you'll go just don't forget the day will come you'll understand it all

למעלה