נו, מה לא? את מצחיקה ואת חמודה ואת... נו, את, קרן. ואת חוחו.
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #161 ../images/Emo28.gif נו, מה לא? את מצחיקה ואת חמודה ואת... נו, את, קרן. ואת חוחו.
R rosered New member 6/2/06 #198 קרן../images/Emo99.gif אווו את ממש מצחיקה ואת מחורפנת וזה טוב ואת חבובע ואת היית אליי נחמדת במפגש ואת הראשונה נראה לי שהגיבה לי כשהייתי ממש חדשה! מוואחעחעחע.. קיצר את מותק
קרן../images/Emo99.gif אווו את ממש מצחיקה ואת מחורפנת וזה טוב ואת חבובע ואת היית אליי נחמדת במפגש ואת הראשונה נראה לי שהגיבה לי כשהייתי ממש חדשה! מוואחעחעחע.. קיצר את מותק
א אסי סרחנה בנשמה New member 7/2/06 #203 נטע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את מדימה! וכלכך יפההה
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #42 חוחיןןןןןןןןן שלי!!../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif את חוחו שלי! את ילדה מדהימה אני כלכךל אוהבת אותך די נו מה יא חוי שלי אני ואת זה צוות מנצח ;חוחו 69' ויש לנו את השגעונות שלנו וכל השטיות וזה נו מה אני אוהבת אותך מוזיאן פלמ"ח שלי
חוחיןןןןןןןןן שלי!!../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif את חוחו שלי! את ילדה מדהימה אני כלכךל אוהבת אותך די נו מה יא חוי שלי אני ואת זה צוות מנצח ;חוחו 69' ויש לנו את השגעונות שלנו וכל השטיות וזה נו מה אני אוהבת אותך מוזיאן פלמ"ח שלי
א אפרת P New member 5/2/06 #44 נועם חוחו טובטובטוב נונונונו../images/Emo112.gif את כזאת מותק את מצחיקה מבינה ואת אומרת ננונונונונו אבלאבלאבלאבלאבל טובטובטובטוב ונו את כזאתי מותק
נועם חוחו טובטובטוב נונונונו../images/Emo112.gif את כזאת מותק את מצחיקה מבינה ואת אומרת ננונונונונו אבלאבלאבלאבלאבל טובטובטובטוב ונו את כזאתי מותק
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #51 ../images/Emo121.gifאת קשקשנית../images/Emo6.gif את מצחיקה. וכמה שאני רב איתך אני רק אוהב אותך יותר
ל לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע New member 5/2/06 #70 נוען!../images/Emo198.gif אתה מצחיקה! ואת חכמה [בדרך שלך..] ואת נוען! לא צריך יותר מזה! את פשוט נוען! את יכולה לשנות לאנשים ת'מצברוח [לטובה] בשניה!
נוען!../images/Emo198.gif אתה מצחיקה! ואת חכמה [בדרך שלך..] ואת נוען! לא צריך יותר מזה! את פשוט נוען! את יכולה לשנות לאנשים ת'מצברוח [לטובה] בשניה!
ל לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע New member 5/2/06 #72 איך שחכתי?! ../images/Emo198.gif את נסגדת! צריך לעשות לך סמיילי נוען! |נוען| וכל אחד קורא לך אחרת כך שיש לך מליון שמות! ואת הכי מאגניבה!
איך שחכתי?! ../images/Emo198.gif את נסגדת! צריך לעשות לך סמיילי נוען! |נוען| וכל אחד קורא לך אחרת כך שיש לך מליון שמות! ואת הכי מאגניבה!
ח חצילע New member 5/2/06 #79 איזה חמודה.../images/Emo23.gif אני אבכה כמו שבכיתי אתמול עם הבצל אני אוהבת אותך
ל לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע New member 5/2/06 #81 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif =] בלי קשר.. בצל זה רע! הבצלים רוצים להשתלט על העולם!
N nutty boy New member 5/2/06 #90 חוי. חבל שאפשר רק 3. את המצאת את חוי. את יודעת מתי לא לעבור את הגבול. את יודעת איפה הגבולות בכלליות.
ח חצילע New member 5/2/06 #98 כפרעליך. ../images/Emo2.gif אבל לא הבנתי, מה זתומרת יודעת לא לעבור את הגבול?