משחק תפקידים

charmedman

New member
משחק תפקידים../images/Emo70.gif

טוב תראו משחק תפקידים הוא מין משחק שמשחקים בו חברי הפורום, צריך מנהל אחד ושחקנים וכול שחקן משחק דמות, מי שמשחק את אותה המות מחליט מה הדמות אומרת או עושה אלא אם כן יש התערבות של המנהל שנקרא שה"ם. לדוגמא בפורום מכושפות שיחקו חברי הפורום בתור מכשפים/מכשפות/אורות לבנים וכו.... בכול משחק תפקידים מחליטים תאריך שבו מתחילים את המשחק ועד לאותו תאריך כול חבר פורום שמעונין להשתתף צריך לתת את דמותו. בדרך כלל כול חבר פורום מחליט מה תהיה הדמות שלו אבל בכדי שלא יווצרו בעיות ניקח כבר דמויות מכורות (אך ורק מכרות) מן האקסמן (גם הרעים). טוב ביינתים אם אף אחד לא מתנגד אני אהיה המנהל ורק שתדעו שכזה משחק מעלה את הפורום בדרך כלל. טוב אז מי שבעד משחק התפקידים שישרשר הודה עם סימן של
. רועי....

../images/Emo41.gif היה כבר נסיון אבל ננסה שוב

עד התאריך 13.12 שבוע מהיום כל מי שמעוניים להשתתף חייב למלאות את הכרטיס הבא: שם הדמות: גזע:(במידה ויש) יכולות: הוא מוטציה לשום מוטציה אסור שיהיו יותר מ 2 כוחות ואי אפשר נגיד בעל שליטה מגנטית ושאיבת כוחות זה לא הוגן מוטציות עם חולשות ומגבלות שיכות: טובים רעים מי שרוצה יצרף את הדמות ציור תמונה בצייר בהירו משין

../images/Emo41.gif אני הוא...

וולברין [איך לא?] גזע: זאב או גירית [נראה לי..] הוא מהטובים [דיי! לא!] כוחות: שלד מברזל - חוזק, כוחות החלמה מהירים יש לי הערה: אם אפשר בלי מגבלת זמן... אה, ואני מוכן "להתנדב" לשחק שני דמויות אם לא יהיו מספיק אנשים.. :)

charmedman

New member
הוא צודק... חשבתי שאתם לא מכירים את

המשחק ובגלל זה רציתי שזה יהיה קל ונעשה לפי דמויות אקס אבל לא. כול אחדגד ממציא לו דמות. ולמנהל שאני עוד לא יודע את שמו:מתי לעזאזל אתה הופך לבלונדיני ומ שרוצה להיות המנהל אז שישרשר הודעה עם
ולאחר מכן נעשה הצבעה.

סליחה, אבל

סליחה, אבל איזה סיפור אתם עושים מזה!!! שכל אחד כבר יבחר דמות מאקסמן [זה פורום אקסמן אתם יודעים..] אתה המנהל, ונתחיל את המשחק כבר! אתם עושים מזה סתם ביג דיל!

yotamsh

New member
../images/Emo41.gifטוב... אז

בכל מקרה אני אגיד אחד מאקס מן ואחד שהמצאתי. מאקס מן: שם: גמביט גזע: מה זאת אומרת?? הוא בן אדם... כוחות: יכול להטעין חפצים באנרגייה קינטית עם מגע שייכות: טוב ושהמצאתי: שם: סטט (Statt) (נו אז אולי העתקתי אבל זה פשוט מתאים!) גזע: אממממ... גם בן אדם!!!! יכולות: הוא יכול להעביר זרמי חשמל דרך הידיים (מה שאומר שהוא יכול גם למשל להעביר למישהו שוק חשמלי קטן או להפעיל מכשיר חשמלי וכו´) והוא יכול גם כשהוא מסתכל על אורות (נורות למשל) הוא יכול לקבוע את העוצמה שלהן

Scaly

New member
רגע, לא הבנתי...

אפשר להגיד דמות או שעדיין מחכים להחלטה לגבי המשחק?!

Scaly

New member
../images/Emo41.gifאם כך...

גם אני מצטרף! שם: מגנטו גזע: השמי כוחות: שליטה במתכות ולעוף.. שייכות: אממ..הוא נקרא רע?..אז רע..

Scaly

New member
מה?! איפה זה רשום?.....

טוב נו...נחליף.. שם: נייטקלולר גזע : כחול כוחות: טרנספורט, להיות כחול שייכות: טוב

למעלה