משחק תמונות

פלוטו24

New member
משחק תמונות../images/Emo202.gif

יש לי רעיון נחמד. בשרשור הזה כל אחד ישים תמונה של טורי שהוא מאד אוהב. (הרבה זמן לא היו פה תמונות) ויסביר (אם הוא רוצה) מה התמונה הזו גורמת לו להרגיש, מדוע הוא אוהב אותה וכו'... ואפשר כמובן להוסיף את התמונות לגלריה, למי שרוצה. אז יאללה... לעבודה...
בואו נפתח פה עוד שרשורפלצת!!!

מתחילה,

התמונה שבחרתי היא זו
. ואוליה יא לא מציגה את טורי בשיא היופי שלה ואולי היא לא זוהרת כמו שאר התמונות שלה, אבל היא מציגה אותי במצב שהיא גורמת לי להרגיש. הפסנתר הזה, והמילים, והקול המדהים שלה מביאים ביחד לכ"כ הרבה רגשות, וזו פשוט התמונה המושלמת בשביל לתאר איך אני מרגישה כשאני שומעת אותה. קטרזיס כזה.

Bells For Her

New member
גנבת לי ../images/Emo46.gif

זו תמונת התצוגה שלי במסנג'ר. פשוט... אין תמונה יותר טובה, אין תמונה שמבטאת בצורה טובה יותר, אני תמיד מוצאת את עצמי משתאה לנוכח התמונה הזו.

polgara7

New member
זו גם התמונה שלי!!!../images/Emo70.gif

כשראיתי אותה כאן בפורום, פשוט בהיתי בה... זה כל כך טורי בשיא היצירה וה- אהההההה. פשוט נפלא. נהדר. מרגש. וזהו, אין הרבה יותר מה לומר, זה פשוט זה.

שרימפי

New member
מפלצת קטנה.

כמה יפה, מתוקה, אולי אפילו מפתה...ככה נושכת. משום מה מתיישב אצלי גם עם מסר כלשהו של you really should like me, but make no mistakes and be carefull cuz when you make me mad- I BITE!

DeepThoughts

New member
מייקל סטייפ וטורי איימוס../images/Emo99.gif

בתור מעריצה הרבה שנים של REM, התמונה הזאת הייתה לי בהכרה הרבה זמן כ"מייקל סטייפ ועוד איזה זמרת (מה שמה ) כזה.." מפה לשם, התגלגלתי התחלתי לשמוע אלאניס מוריסט ואחר כך הגעתי גם לטורי.. ואז התחברה לי האישה בתמונה עם השירים ששמעתי ואמרתי נפלא.. והיה גם שיתוף פעולה קטן בין טורי למייקל שלמיטב זכרוני, לא יצא ממנו הרבה משהו. אז התמונה הזאת מחברת לי את שניהם.. דרך אגב יש לי קומונה ל REM..אז בואו

noosh

New member
יש שתיים

זאת - לא יודעת להסביר את זה..... כאילו יש בזה משהו שמצייג את העצב בשירים שלה. את ההסתכלות פנימה

שרימפי

New member
יש מצב רציני שזו פשוט זכוכית שטורי

נשכבה עליה והרקע שחור...את הפרצוף המעוך יותר מלא קשה לעשות. תמונה מדהימה. כמו התמונה בBFP שהיא מניקה חזיר.

cornflakeboy

New member
הממ..

לדעתי היא פשוט בתוך אקוואריום. זה הרעיון, לא? האקוואריום של פנדורה.

פלוטו24

New member
והנה שלי... ../images/Emo13.gif

זו בטח לא הפעם הראשונה שאני מדבר על התמונה הזו שבעיני היא יצירת אמנות מופתית והאמן שעשה אותה פשוט גאון. מעבר לעובדה שמדובר בתמונה שבודאי הפתיעה רבים וגרמה לבאזז... יש בה כל כך הרבה משמעויות ופרשנויות שאפשר להעלות. כל פעם שאני מסתכל עליה היא מדהימה אותי מחדש. טורי הסכימה בשם האמנות והמסר להניק חזיר ומגיע לה ח"ח רציני על כך. אני רואה ביצירה הזו קונוטציה דתית משהו, שמרמזת אולי על מריה אוחזת בישו(?!), למרות שאם חושבים על זה, ישו בקונטציה של חזיר היה עלול לקומם על טורי רבים מהנוצרים הקתולים וחוץ מזה שהיא גם מאמינה. אבל אי אפשר לדעת. אפשר אולי לראות את התמונה גם בהקשר של התחושה של טורי כלפי גברים באותה תקופה שבה כתבה את האלבום. הזעם והכעס הרבים שהצטברו בתוכה, מתבטאים בכך שהיא מיניקה חזיר זכר, במקום תינוק זכר. אולי המשמעות כאן היא חזיר = שוביניסט=גבר (?!!). אם זה כך אני מוחה בשם כל הגברים!
בכל מקרה, היה מעניין אותי לגלות, למה התכוון האמן כשיצר את זה.

Blood Roses

New member
יש כאן דוקא נגיעה ביהדות.

איסור חזיר בד בבד עם איסור חלב ובשר.

רות אן

New member
באחד הראיונות, שאלו את טורי

על הנקת החזרזיר. היא סיפרה שהוא היה בן כמה ימים, ושזו הייתה חוויה מדהימה ומרגשת...

yuval k

New member
אוי, כל השבוע שעבר הצצתי בבפנוכו של

חזרזיר כזה
רק ששלי עדיין לא נולד (הוא היה מה שקוראים foetal pig). לא חוויה סימפטית במיוחד, הנתיחה הזאת

למעלה