משחק..? שתפו פעולה....

S c a r l e t t

New member
משחק..? שתפו פעולה....

די, אני לא יכולה לראות את הפורום שלנו ככה יותר, בואו נתעורר אז יש לי רעיון למשחק, אמנם לא קשור לשאנייה אבל אם נחכה לחדשות ממנה אני כבר אספיק להשתחרר מהצבא. אז ככה- קודם כל הזכויות לא שמורות לי, זה משחק שהומצא בפורום אחר שאני משתתפת בו. הרעיון הוא לבחור כל פעם חבר אחר בפורום ולשרשר לו כל שאלה שעולה לכם לראש, בגבולות ההגיון והטעם הטוב החבר הנבחר יענה על כל השאלות... לא אכפת לי להתחיל, אתם מוזמנים לשאול מה שבא לכם, ונראה לפי ההיענות כמה ימים עד שנחליף משתתף...

S c a r l e t t

New member
הבהרה של המשחק (ותשובה ליסמין)

קודם כל הגובה שלי הוא 1.56 ענקית, הא? וספי, רק אחרי כמה ימים מחליפים חבר, כל פעם חבר אחר עונה על כל השאלות ששואלים אותו, ואני זאת ששואלים אותה ראשונה

יסמיןןן

New member
../images/Emo6.gif

גם אני 1.56! אנחנו צריכים לפתוח פורום של אנשים גבוהים... חחח

m L m

New member
שאלה

באיזה עוד פורומים את גולשת

S c a r l e t t

New member
אמממ...../images/Emo9.gif

בעיקר היפים והאמיצים, כאן בתפוז... ובעוד כמה מארה"ב (כן, כן אני מכורה...מודה ומתוודה) ואפשר להגיד שזהו...מידי פעם אני קופצת לפורומים אחרים, אבל אי אפשר להכליל אותם תחת פורומים שאני גולשת בהם...

S c a r l e t t

New member
יש הרבה...

סלין דיון (לא עם השירים שהיא מוציאה בזמן האחרון אבל...), בובי איקס, לורי מורגן, דיון ווריק, דולי פרטון, ריבה מקנטייר...ונראה לי שנסתפק בזה בינתיים

S c a r l e t t

New member
תחביבים...?

קודם כל אני חייבית לציין שאתם ממש יבשים, יאללה תמציאו שאלות, אפילו סתם....
אז בקשר לתחביבים אמממ שאלה קשה, אני אוהבת לקרוא (המון), לשמוע מוסיקה duh, לרוץ, להשתעמם בבתי קפה (שני, מוכר לך מאיפשהו מותק?) ולגלוש באינטרנט...ממש אשת אשכולות

cosefi15

New member
לרווווץ נכון שזה כיף??

איך אתה רצה? איפה? כמה? יש לך שיטות ריצה?

יסמיןןן

New member
לרוץ? מה לרוץ?!?!

בזמן האחרון גיליתי שסיבולת לב-ריאה שלי ממש גרועה. אני רצה כמה דקות ומתנשפת עד מוות. מה איתכם?

cosefi15

New member
האמת שאני עם הכיתה אני נראה לי

הכי גרוע בכיתה אבל אני אוהב את זה.. וזה נראה לי הדבר הכי חשוב .. יכול להיות שאני מגיע אחרון אבל נראה לי אני יחידי שבאמת אוהב את זה ועושה את לאחר ביצפר..

יסמיןןן

New member
אני ואח שלי רצים מדי פעם

הוא בן 11, אבל הוא רץ פי 1000 יותר טוב ממני! לא נעים...

S c a r l e t t

New member
לרוץ זה הכי כיף

למרות שכרגע אני יותר צועדת מאשר רצה בגלל בעיות ברכיים, אבל גם זה סבבה. אני צועדת כמעט כל יום 7 קילומטר, ושיטות? אין לי...פשוט לקחת את זה באיזי וליהנות

למעלה