משחק שתייה של חוק וסדר!

garsia

New member
משחק שתייה של חוק וסדר!

עוד ערב משעמם עובר על כוחותינו בסלון, וכל מה שיש בבית זה לראות עוד פרק של חוק וסדר, או להקפיץ טקילה. הי, בעצם, למה לא לעשות את שניהם ביחד? במקרה ואתם לא זוכרים את הפרק בע"פ, כל מה שאתם צריכים לעשות, זה להקפיץ כוסיות לפי הסעיפים הנ"ל. אני חושב שזה די ברור, אם לא, כנראה כדאי שתחכו אם המשחק הזה. כמובן, שאפשר לשחק במשחק עם כל סוג של שתייה, תלוי מה המטרות. אני אישית ממליץ על שוקו, ועל ספלים במקום על כוסיות. בעיקר אם אתם מעוניינים יותר בלהקיא מאשר להשתכר. * הסרט מבויים ע"י דן פלורק - 2 כוסיות. * מישהו קורא ללוגן "מייקי" - כוסית אחת. * יש אוכל בתחנת המשטרה - כוסית אחת, וקח/י לעצמך חטיף! * בריסקו מתייחס לחיי הילדות בשנות ה40 או ה50 - 1 * לוגאן מתייחס לילדות מחו**נת - 1 * סטון מתייחס לחייו של קתולי - 1 * יש התייחסות לבן משפחה של אחת הדמויות - 1 * בן משפחה של אחת הדמויות מופיע - 4 * לוגאן מזכיר חברה או שיש לו דייט - 1 * לוגאן לא עניבה - 3 כוסיות קרות מאוד. * לוגאן צריך לטקל חשוד - 2 * פרופאצ'י (הוריי!) מופיע - 1 * פרופאצ'י (הוריי!) מופיע עם אוכל (הוריי!) - 3 * שותף ישן של לוגאן מוזכר - 3 * בריסקו מזכיר אישה לשעבר (כלשהי...) - 1 * גריביי מאבד את סבלנותו שלו - 1 * קרייגן מאבד את סבלנותו - 1 * קרייגן/וואן ביורן בשטח - 2 * נחשו איזו ראייה לא תהיה קבילה. כשהשופט יכריז עליה - כוסית אחת. * מזמנים חוקר רפואי - 1 * מזמנים חוקר מז"פ - 1 * אתה מבין לפניהם מי הפושע - 1 * אנשני ה"חוק" מופיעים בחצי של ה"סדר" ולהיפך - כוסית אחת לכל הופעה. * הסניגור כבר הופיע בסדרה - 2 * בחר את השופט האהוב עליך בקטע של הסדרת הערבות - כוסית אחת לכל הופעה. ~ שתי כוסיות אם הוא/היא אומרים אמירה שנונה בזמן שהם קובעים את הערבות. * בחר את השופט בתיק עצמו האהוב עליך - כוסית אחת לכל הופעה. ~ שתי כוסיות אם הוא מקריא את פסק הדין. * מראים את השימוע של המושבעים - 2 * אדם שיף חושב שאי אפשר נצח בתיק - 1 * אדם שיף חושב שאי אפשר לנצח בתיק, ווואלה, הם מפסידים בו - 4 * אדם שיף מצהיר במסיבת עיתונאים - 3 * הנאשם הוא חבר וותיק של אדם שיף - 2 * מיז. קנקייד בבגדי רחוב - 2 * סטון/מק'קוי מאיימים על עד עויין בקונסיפרציה - 2 * סטון/מק'קוי הולכים לבית דין לערעורים - 2 * סטון/מק'קוי מקבלים אישור להתייחס לעד כעד עויין - 1 * עד לא ידוע מראש - 1 * העד הוא איש זקן ורגזן - 1 * העד הוא סטירואטיפ ניו יורקי המשוחק בהגזמה - 1 * המצלמה עוברת מעל כסאות חבר המושבעים - כוסית לכל צילום * הי! אחד מהמושבעים לא שיחק כאן כבר פעם? - 3 * בית המשפט המום - 1 * ראש חבר המושבעים מתחיל להקריא את פסק הדין ב"על כך וכך אנו מוצאים את הנאשם..." - 3 * חבר המושבעים מאשים מ"הסיבות הלא נכונות" - 1 * מתח מיני בין מק'קוי למיז. קינקייד - 1 * הרוצח הוא אשתו/בתו - 2 * קרטיס מביע עמדה על חיי משפחה קלאסים - 1 * אדם שיף ומק'קוי לא מסכימים ביניהם - 1 * מק'קוי ומיז קינקייד לא מסכימים ביניהם - 1 * למיז. קינקייד עולה דילמה מוסרית - 2 * מק'קוי נואם על החוק ותפקיד התובע - 1 * מק'קוי ומיז. קינקייד אוכלים במסעדה - 1 * בריסקו מדבר על עברו כאלכוהוליסט - 1 * להגנה יש טיעון הדורש תקדים משפטי, ומלווה בדיעת מומחה מפוקפק - 3 * מק'קוי יוצא מהמסך ומתחיל לשיר שירי 'אנו באנו ארצה' - לילה טוב. ובכן, זהו. כמעט כל המשחק נלקח מפה, חלק זעום הוספתי אני. יש עוד אחד פה, וגם את זה. להוספת סעיפים, תודות והערות סטייל "אתה לא מצחיק", נא לשרשר להודעה. תודה לכבוד המנהלת, שיזמה את הרעיון, הביאה קישורים ועזרה לי לתרגם את המילים המסובכות.

Nimst

New member
../images/Emo45.gif

תודה לך
אהבתי במיוחד את האחרון. אה, כן ו -
לא לנסות אלא אם מלאו לכם/ן 18 שנים
. שלא תגידו שהפורום מעודד עבירות על החוק. מק'קוי עוד יכול להופיע פה

נשמע מגניב

רק שנראה לי שלא משנה מה יהיה המשקה, אני אבלה יותר זמן בשירותים מאשר מול הטלוויזיה...

נישמע לא רע עם כוס שוקו ביד

עוד הצעות למישחקי חוק וסדר? שלכם חנה גונן

elcool

New member
יש לי תוספת:

מקוי וקלייר רבים על בעיה אתית - 1* מקוי וקלייר רבים על בעיה אתית ומקוי גם מנצח - 2* רבים על בעיה אתית, מקוי מפסיד, אבל בכל זאת הוא עושה מה שבא לו כי הוא התובע - 3* יש פרק על משוגעים - *1 לכל בדיחה העורך דין מבסס את כל ההגנה שלו על סטראוטיפים (נאשם שחור, נאשם סיני וכו') - 1* לכל עד מומחה מטעם ההגנה הנאשם יוצא שם - 1* הנאשם יוצא זכאי - 2* המושבעים מחליטים על מיסטרייאל - 75542512*

elcool

New member
אה! ויש לי עוד!

אדם מבקש משפט רגוע - 1* אדם מבקש שיגיעו לעסקה - 1* מקוי באמת מבקש עסקה 2* הנאשם מסכים לעסקה על הפעם הראשונה 3*

למעלה