משחק שמעביר ת'זמן

Janem

New member
אה... וחידה מעניינית:

מי שבונה אותו - לא קונה אותו מי שקונה אותו - לא משתמש בו ומי שמתמש בו - לא רואה אותו מה זה??

Janem

New member
מממ...

יש לך גרסה? תכלס, חשבתילתת יותר זמן לאנשים לפתור... אבל אין הרבה הענות. אז התשובה היא: ארון מתים. :) לקח לי שעה לעלות על זה חחחחח... אבל... קבלי עוד חידה: חדר ענק ואטום. (4 קירות). במרכזו תלוי גמד על חבל (תלה את עצמו). על הרצפה יש רק שלולית. שאלה: איך הוא התאבד??

Janem

New member
כעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!

ואת זוכה באסלה... עם MP3 וקריוקי... יששששששששש...!!! חח

נצל"ש-הפורום שוב פעם גוסס../images/Emo4.gif

SpyKid

New member
שמישהו ישאיל איזה סקר מפורום

סקרים ושאלונים או משהו

Janem

New member
חחחח...

זה לא מפורום שאלונים וסקרים. אבל זה סקר שחבר שלי עשה. הוא עובד בחברת טלמרקטינג. חלק מהשאלות הוספתי, בעצם הרוב. 1) האם אתם אוהבים טחינה גולמית? 2) האם אתם יודעים מהי טחינה גולמית? 3) אם אתם כבר בסופר, ובא לכם לקנות טחינה גולמית, של איזה חברה תקנו? 4) האם יש הבדל באיכות של הטחינה הגולמית של כל החברות? 5) איזה חתך גיל אוכל טחינה גולמית אצלכם בבית? 6) מה יותר טעים? חומוס גולמי או טחינה גולמית? 7) באיזה תדירות אתם משתמשים בטחינה גולמית בהכנת מאכלים אחרים? 8) איזה מאכלים אלה? 9) קרה לכם פעם שחטפתם קריזה והדבר הזמין ביותר ביד היה טחינה גולמית, ופשוט העפתם אותה קיבינימאט... אז נכון שהיא נמרחת ממש ממש טוב? 10) מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הספקה של טחינה גולמית לכל החיים? 11) מה יותר טעים? טחינה רגילה אוווווווווו-טחינה ג ו ל מ י ת !!!! 12) הידעתם שלטחינה גולמית יש עוד שימושים חוץ מהיותה סתאאאם טחינה גולמית? 13) כמה פעמים חזרה כאן על עצמה המילה: טחינה, והמילה: גולמית. כולל הפעם הזאת שבה הזכרנו-טחינה גולמית. ולא כולל הפעם האחרונה... 14) הידעתם שטחינה גולמית היוותה צבעי הסוואה במלחמת ויאטנאם? 15) קראתם את הספר-געגועי לטחינה גולמית/ אדגר קרש? 16) הידעתם שיצא מוצר חדש של טמבור? טחינה גולמית-טיח. לצביעת קירות ביתכם בצבע העשיר של טחינה גולמית? 17) הידעתם שאפשר לנסוע כמה קילומטרים טובים על טחינה גולמית במקום דלק? היא גם טובה כזפת... :) 18) היום בשעה 3:00 יש תוכנית בישול בערוץ בולגריה 5 BTV. השף חריסטו דאנצ'קוב אופה עוגות טחינה גולמית... האם בכוונתכם לראות את זה? 19) הידעתםםםםם שיצא מוצר חדש של חברת DINDER? ביצת הפתעה של טחינה גולמית....!!!!! עשיר בסידן, ובכמיקל הידידותי פלוטוניום? בתור אמא... היית קונה את זה לילדך? 20)תודה ושלום.

the freaky girl

New member
:)

1) האם אתם אוהבים טחינה גולמית? גולמית? נמנמ......:\ 2) האם אתם יודעים מהי טחינה גולמית? עם גושים?
3) אם אתם כבר בסופר, ובא לכם לקנות טחינה גולמית, של איזה חברה תקנו?
4) האם יש הבדל באיכות של הטחינה הגולמית של כל החברות?אתה שואל אותי? 5) איזה חתך גיל אוכל טחינה גולמית אצלכם בבית?המממ.... בכלל טחינה רק אני אוכלת... וגולמית? הממ.. אפ'חד.. 6) מה יותר טעים? חומוס גולמי או טחינה גולמית? קפוסטה D: 7) באיזה תדירות אתם משתמשים בטחינה גולמית בהכנת מאכלים אחרים?לא משתמשת 8) איזה מאכלים אלה?--- 9) קרה לכם פעם שחטפתם קריזה והדבר הזמין ביותר ביד היה טחינה גולמית, ופשוט העפתם אותה קיבינימאט... אז נכון שהיא נמרחת ממש ממש טוב?אחחח... 10) מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הספקה של טחינה גולמית לכל החיים? כלום:) 11) מה יותר טעים? טחינה רגילה אוווווווווו-טחינה ג ו ל מ י ת !!!! רגילה
12) הידעתם שלטחינה גולמית יש עוד שימושים חוץ מהיותה סתאאאם טחינה גולמית?לא?
13) כמה פעמים חזרה כאן על עצמה המילה: טחינה, והמילה: גולמית. כולל הפעם הזאת שבה הזכרנו-טחינה גולמית. ולא כולל הפעם האחרונה... הרבה מידיי:) 14) הידעתם שטחינה גולמית היוותה צבעי הסוואה במלחמת ויאטנאם?לא 15) קראתם את הספר-געגועי לטחינה גולמית/ אדגר קרש?לא
16) הידעתם שיצא מוצר חדש של טמבור? טחינה גולמית-טיח. לצביעת קירות ביתכם בצבע העשיר של טחינה גולמית?לע:] 17) הידעתם שאפשר לנסוע כמה קילומטרים טובים על טחינה גולמית במקום דלק? לא נכוון!:O היא גם טובה כזפת... :) 18) היום בשעה 3:00 יש תוכנית בישול בערוץ בולגריה 5 BTV. השף חריסטו דאנצ'קוב אופה עוגות טחינה גולמית... האם בכוונתכם לראות את זה?לא:] 19) הידעתםםםםם שיצא מוצר חדש של חברת DINDER? ביצת הפתעה של טחינה גולמית....!!!!! עשיר בסידן, ובכמיקל הידידותי פלוטוניום? בתור אמא... היית קונה את זה לילדך? לאאא..:) 20)תודה ושלום. תודה לאל!

d d s s

New member
תשובות

) האם אתם אוהבים טחינה גולמית?כן! 2) האם אתם יודעים מהי טחינה גולמית?כן! 3) אם אתם כבר בסופר, ובא לכם לקנות טחינה גולמית, של איזה חברה תקנו?משאימא שלי קונה. 4) האם יש הבדל באיכות של הטחינה הגולמית של כל החברות?בהחלט! הכי טובה זה מ100% שומשום. ככה זה הכי איכותי והכי טעים! 5) איזה חתך גיל אוכל טחינה גולמית אצלכם בבית?אני (17) וההורים שלי (34 ו36). 6) מה יותר טעים? חומוס גולמי או טחינה גולמית?טחינה! 7) באיזה תדירות אתם משתמשים בטחינה גולמית בהכנת מאכלים אחרים?די הרבה 8) איזה מאכלים אלה? אמא שלי מכינה לסלט, בשר ואפילו מרק נראה נראה לי.. 9) קרה לכם פעם שחטפתם קריזה והדבר הזמין ביותר ביד היה טחינה גולמית, ופשוט העפתם אותה קיבינימאט... אז נכון שהיא נמרחת ממש ממש טוב? לא יודעת. אף פעם לא זרקתי כלום על אף אחד. 10) מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הספקה של טחינה גולמית לכל החיים?לא הרבה תאמתי 11) מה יותר טעים? טחינה רגילה אוווווווווו-טחינה ג ו ל מ י ת !!!!גולמית 12) הידעתם שלטחינה גולמית יש עוד שימושים חוץ מהיותה סתאאאם טחינה גולמית?לא ממש 13) כמה פעמים חזרה כאן על עצמה המילה: טחינה, והמילה: גולמית. כולל הפעם הזאת שבה הזכרנו-טחינה גולמית. ולא כולל הפעם האחרונה...13 14) הידעתם שטחינה גולמית היוותה צבעי הסוואה במלחמת ויאטנאם?לא 15) קראתם את הספר-געגועי לטחינה גולמית/ אדגר קרש?ממש לא 16) הידעתם שיצא מוצר חדש של טמבור? טחינה גולמית-טיח. לצביעת קירות ביתכם בצבע העשיר של טחינה גולמית? תמיד יש המאות חדשות. לא ידעתי.. 17) הידעתם שאפשר לנסוע כמה קילומטרים טובים על טחינה גולמית במקום דלק? היא גם טובה כזפת... :)אחלה, כשאקנה מכונית אני אדע מה עוד לקנות כתוספת. 18) היום בשעה 3:00 יש תוכנית בישול בערוץ בולגריה 5 BTV. השף חריסטו דאנצ'קוב אופה עוגות טחינה גולמית... האם בכוונתכם לראות את זה?לא 19) הידעתםםםםם שיצא מוצר חדש של חברת DINDER? ביצת הפתעה של טחינה גולמית....!!!!! עשיר בסידן, ובכמיקל הידידותי פלוטוניום? בתור אמא... היית קונה את זה לילדך?לא.. למה להתעלל בילד..הכיטוב שוקולד. הידעת שבכף תחינה גולמית יש אותה כמות בידן כמו בבערך כוס וחצי של חלב?

d d s s

New member
חחחחחחח

מה... שאני כ"כ הרבה יודעת על טחינה גולמית? ועל כך שידעתי כמה פעמים כתבת טחינה גולמית עד שאלה 13? (בלי ליספור!). לא סיפור גדול.

../images/Emo6.gif

1) האם אתם אוהבים טחינה גולמית?בטח
(מה זה???) 2) האם אתם יודעים מהי טחינה גולמית?כןןןןןןן 3) אם אתם כבר בסופר, ובא לכם לקנות טחינה גולמית, של איזה חברה תקנו?של רוסטיק בע"מ 4) האם יש הבדל באיכות של הטחינה הגולמית של כל החברות?הבדל ענק בצבעים 5) איזה חתך גיל אוכל טחינה גולמית אצלכם בבית? 6) מה יותר טעים? חומוס גולמי או טחינה גולמית?חומוס 7) באיזה תדירות אתם משתמשים בטחינה גולמית בהכנת מאכלים אחרים?כל 10 דקות 8) איזה מאכלים אלה? 9) קרה לכם פעם שחטפתם קריזה והדבר הזמין ביותר ביד היה טחינה גולמית, ופשוט העפתם אותה קיבינימאט... אז נכון שהיא נמרחת ממש ממש טוב?נורא מהר! 100 ק"מ לדקה 10) מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הספקה של טחינה גולמית לכל החיים?להוריד את החולצה
11) מה יותר טעים? טחינה רגילה אוווווווווו-טחינה ג ו ל מ י ת !!!!גולמית
12) הידעתם שלטחינה גולמית יש עוד שימושים חוץ מהיותה סתאאאם טחינה גולמית?ברור לי אישית יש עוד שימושים עם הטיחנה 13) כמה פעמים חזרה כאן על עצמה המילה: טחינה, והמילה: גולמית. כולל הפעם הזאת שבה הזכרנו-טחינה גולמית. ולא כולל הפעם האחרונה...100000000000 פעם 14) הידעתם שטחינה גולמית היוותה צבעי הסוואה במלחמת ויאטנאם?
15) קראתם את הספר-געגועי לטחינה גולמית/ אדגר קרש?זברור זה הספר האהוב עליי
16) הידעתם שיצא מוצר חדש של טמבור? טחינה גולמית-טיח. לצביעת קירות ביתכם בצבע העשיר של טחינה גולמית?בעלי כבר קנה את זה היום 17) הידעתם שאפשר לנסוע כמה קילומטרים טובים על טחינה גולמית במקום דלק? היא גם טובה כזפת... :)יאפ 18) היום בשעה 3:00 יש תוכנית בישול בערוץ בולגריה 5 BTV. השף חריסטו דאנצ'קוב אופה עוגות טחינה גולמית... האם בכוונתכם לראות את זה?חבל שאני לא מבינה בלוגרית 19) הידעתםםםםם שיצא מוצר חדש של חברת DINDER? ביצת הפתעה של טחינה מחר ב6 בבוקר אני הולכת לקנות גולמית....!!!!! עשיר בסידן, ובכמיקל הידידותי פלוטוניום? בתור אמא... היית קונה את זה לילדך?ברןר! 20)תודה ושלום. שלוםםםםםםםםםםם ותודה!!!!!

למעלה