משחק "שיר לשיר"

משחק "שיר לשיר"

אני לא ייפר זכויות יוצרים =] רשומים: עינתוש 2944 deniel rubin 195 פוליטיקאי מדופלם 1 6597 NoaMil 1667 קרמיטית- תרשמי לי שם להקה כעפים שקופים 5652 oshret97 11732 נא אשרו את הישתתפותכם ומיד נתחיל! אם לא תאשרו עוד היום תיפסלו אטומטית... מצטערת! ותהיה הרשמה חדשה...

N o a M i l

New member
*מאשרת השתתפותי*

כנראה אני בין היחידים שאשכרה ערים בשעות כאלה..

nofi7

New member
הייתי נירשמת אם הייתי יודעת מה זה.

אני מאוד אוהבת תחרויות של משימות וכאלה... אם זאת תחרות אני רוצה להירשם במקום מישהו אם לא יאשרו את ההרשמה שלהם..... להקה 12997

אוקי.. אני מעלה הסבר...

אבל עוד לא רשמתי הכל... כשנגיע לשלב השלישי נירשום אותו! (אני הייתי ערה כל הלילה... אז אני עדיין לא ישנתי =\) לאלה שלא הספיקו להירשם למישחק הלהקה קבלו מישחק חדש: מישחק "שיר לשיר": שלב ראשון- שלב ההרשמה (מי שלא נירשם אז שלא ירשום תגובה כדי שלא יהיה בלאגן) רשמו את שימכם ואת מיספר להקתכם. יש מקום ל-7 נירשמים. שלב שני- שלב היוצר: בשלב זה אתם תקבלו לספר המבקרים שלכם מסר בעל 5 מילים, שאתם צריכים ליצור מהם שיר, שאותו תישלחו לספר המבקרים שלי, ואני ישרשר אותו לפורום! בשלב זה תערך הצבעה, בה מצביעים לשיר היפה ביותר... לא מותרת הצבעה למשתתפים ולא מותרת הצבעה פעמיים! ההצבעה הולכת ככה: מי שמקבל 5 הצבעות עובר לשלב הבא, מי שלא מקבל לא עובר(כמובן שאם כולם יקבלו אז נעשה לפי הסדר שקיבלו), משתתף אחד יודח בשלב זה... אם פחות מאחד לא עברו את ה-5 הצבעות אז ניבחר לפי מיספר הצבעות את המודח! אוקיי זהו לא רוצה לייאש אתכם אז אני יכתוב את ההסבר של שלב שלישי והלאה כשנגיע אליו! מספר להקתי הוא 7481 עד אז
בהצלחה!

nofi7

New member
אבל תקשיבי

יש לי באג בלהקה ואני לא יכולה ליצור שיר עם מילים...מה לעשות??

nofi7

New member
אה בעצם הבנתי

לא יוצרים שיר, אלא כאילו כותבים ונותנים לך בספר מבקרים את המילים....בסדר..

למעלה