משחק שירים ROUND 2

משחק שירים ROUND 2

והפעם, אני בחרתי ת'שיר: THE SHOW..... קראו נא בעיון את השאלות ואח"כ כתבו את תשובותיכם... בהצלחה!!! מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

תשובותיייי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני): גבוה המשפט המועדף בשיר: NOBODY SEES THE SHOW....נכון, קצר, אבל, אוהבת! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: נטאשה בדינגפילד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: The Rasmus האם השיר דיכאוני? Na שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? Haya rulz...סתם... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? דיסק מגוון, בהחלט מתאים. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא ולא האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, אבל היו צריכים להכניס את השדרן כריס מויאאאאאאאל לשם, עם הקול השקסי שלו! איזה צבע מתאים לשיר? וורוד איזה ריח מתאים לשיר? צ'יפס וריח של שלוקים, ושוב, כי כייף לשמוע אותו בטיולים.... אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. : השעה 12, שיעור ספורט מסריח, עם המורה הערסית שלנו, האולם מחולק לשניים, להבדיק את הכיתות...המסך עולה...דניאלאוד נכנסים.......מתחילים לקלוע סלים, ואני וספיר רצות אלייהם, ומתחילים לשיר........יייאאאי דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דיברתי עם מיכאל, הוא שמע ת'שיר, והתחיל לשיר........חחחחחחח , זייפן..... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: את "ההופעה" שלהם, עפ"י התסריט שלי...:(

sapir aloud555

New member
שלי,

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
המשפט המועדף בשיר: יש שניים: Shoulda known, shoulda cared, shoulda hung around the kitchen in my underwear והפזמון...במיוחד "and that is that!"
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמ..אטומיק? [חח..P:]
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: או זון P: [אולי בעצם עדיף שלא :|]
האם השיר דיכאוני? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא הייתי משנה את שם השיר
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא ממש. כי הוא אלקטרו רוק ושאר האלבום אמור להיות רוקיסטי..
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא נגמר מהר מידי ]:
האם יש קטעים מיותרים בשיר? אין.
איזה צבע מתאים לשיר? כתום.
איזה ריח מתאים לשיר? של בוקר
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. הייתי משאירה את הקליפ כמו שהוא, Girl Power!
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמ..לודעת :|
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: כלום, פשוט בא לי לרקוד :p

למעלה