משחק\שאלון-אצוסיאציות

Dorin555

New member
משחק\שאלון-אצוסיאציות../images/Emo9.gif

מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש
סימפל פלאן
פייר
ג'ף
צ'אק
סאב
דיוויד
פאט
Welcome to my life
Perfect
I'm Just A Kid
Happy Together
Shut up
דיסק
קליפ
שיר
MTV

Dorin555

New member
עונה../images/Emo3.gif

סימפל פלאן מוזיקה
פייר חולצה שחורה ג'ף קרחת צ'אק תופים סאב ביישן דיוויד עפרון שחור פאט role mode Welcome to my life מכוניות Perfect גג I'm Just A Kid דיוויד וסקטבורד Happy Together שישי הפוך Shut up שמש דיסק התמונה
קליפ Dont wanna think about you שיר My Christmas List MTV התחרות שלהם נגד גרין דיי

Dorin555

New member
אופס../images/Emo122.gif

התמונה http://img301.imageshack.us/my.php?image=simpleplanstillnotgettingany4y.jpg

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| מי?

סימפל פלאן רוק פייר קול ג'ף שיערP: צ'אק סאם 41 [נוP:] סאב וואו! דיוויד באס זה יאמי פאט רול מודל Welcome to my life אני Perfect נ"ל \= I'm Just A Kid ילדות Happy Together ממ.. Shut up קצב דיסק SNGA קליפ משחק שיר חיים MTV 2

Satla ruleS

New member
הופ =]]

סימפל פלאן גיטרה פייר מיקרופון ג'ף קרחת צ'אק תוף מריים סאב קפיצות מאגניבות כאלה
עם הגיטרה דיוויד קולות פאט רול מודל Welcome to my life כ"כ כ"כ החיים Perfect אבא I'm Just A Kid אני Happy Together החידון של קרן
Shut up בלינק דיסק לאדעת קליפ וולקאם טו מיי לייף שיר מדברת אל מלאכים MTV נו כבר תתחילו להיות אנושיים

sp rock

New member
עונה

סימפל פלאן- best band ever פייר- מוכשר ג'ף-לייזר צ'אק-ביה"ס סאב-דיסנילנד דיוויד-שיגעון... פאט-חמוווווווווט shut up- המעריצה של שרון אוסבורן שראיתי השבוע במשפחת אוסבורן happy together-לא עולה לי שום דבר בראש m just a kid-הבלוג של מירה{הרשימות...} Perfect-סימפל פלאן המבין יביןwelcom to my life -"its the hell of a good song" chuck דיסק- מוזיקה קליפ-MTV שיר -דיסק MTV- הערוץ השני הכי טוב {הראשון זה ניקולודיאון {בגלל בובספוג חחחח }

sp rock

New member
תיקון למרון שאני לא מבינה למה....

דיסק-הראשון והשני קשה לי להחליט MTV-untitled שיר-UNTITLED קליפ-im just a kid

Just TalTi

New member
נחמד =]

סימפל פלאן - מוזיקה פייר - לשיר ג'ף - קירח
צ'אק - זיעה [הוא תמיד מזיע כשהוא על התופים :(] סאב - יופי דיוויד - צחוק פאט - איש נחמש Welcome to my life - החיים שלי קקי Perfect - אפחד לא מושלם I'm Just A Kid - אני Happy Together - אהבה
Shut up - סתום
דיסק - דיסקמן קליפ - טלוויזיה? שיר - מוי כיף MTV - פרסומות

Just TalTi

New member
תיקון ../images/Emo122.gif

דיסק - השני
קליפ - I'm Just A Kid שיר - I'd Do Antthing MTV - Welcome To My Life

Dorin555

New member
../images/Emo122.gif

דיסק, קליפ, שיר, MTV אמורים להיות קשורים לס"פ..

חביב

סימפל פלאן-להקה מעולה שאני מתה שיבואו לארץ פייר-סקסי ג'ף-אממ... צ'אק-חמוד סאב-מתוק ביישן כז'ה דיוויד-אהבת חיי פאט-חולצות Welcome to my life-הבלוג של חברה שלי Perfect-שיר מדהים I'm Just A Kid-ההיכרות שלי ושל ס"פ Happy Together-שישי הפוך Shut up-שיר ממכר דיסק-לא יודעת קליפ-shut up שיר-addicted MTV-trl

riotgirl28

New member
האמ

סימפל פלאן?שליט פייר?שקסי ג'ף?ג'ף צ'אק?שולט סאב?בלע דיוויד?שקסי פאט?פאטריק Welcome to my life ?ברוכים הבאים Perfect?או שלא I'm Just A Kid?וואלה? Happy Together?שיר נחמט מאוד Shut up?ששש דיסק?צאק קליפ?יאמי שיר?חיים MTV?חיים

Edgar Davids

New member
אוקיי

מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש
סימפל פלאן-אוהב פייר-שחור ג'ף-קרחת צ'אק-מויקן סאב-לאון דיוויד-בלינק פאט-שמן
Welcome to my life -עצוב Perfect-אבא I'm Just A Kid-דני שובבני Happy Together-סטאר וורלד Shut up-רועי בר נתן דיסק-די ג'יי קליפ-סרט שיר-שיר MTV-בריטני ספירס אין לי מושג הכל אסוציאציות שבאו על המקום

PunK RocK 1o1

New member
אני=]

סימפל פלאן
WELCOME TO MY LIFE פייר
צרפתי ג'ף
קירח צ'אק
רול מודל סאב
דאגי [ממקפליי] דיוויד
אישה
פאט
הקליפ של ADDICTED Welcome to my life
שיר אהוב Perfect
אבא I'm Just A Kid
דיוויד חומצן Happy Together
פז [שנות השבעים] בפרק שהם שרו את השיר
Shut up
כשפייר שר והוא עושה את הריקוד המוזר הזה עם הרגליים דיסק
2 קליפ
PERFECT שיר
PERFECT WORLD MTV
WTML.. חרשו עליו לאחרונה באמטיוי היטס

אני

מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש סימפל פלאן-אין עליהם פייר-מתה עליו ג'ף-שונאת אותו צ'אק-אמממ.. סאב-חמוד דיוויד--->ה-דבר בלהקה פאט-? Welcome to my life-תמיד מוציא אותך מהחרא Perfect- לא מזדהה I'm Just A Kid-אנד אה לייף איז אה נייט מר Happy Together-? Shut up-שתקו!! דיסק-מוקי? קליפ-אמינם?מוקינגבירד? שיר-mofkingbird MTV- לא ממש רואה..סורי...אין זמן

Blue Puding

New member
עונה עונה עונה...וכמה לא צפוי- עונה

סימפל פלאן- פסטיבל רידניג (הולכת לראות)
פייר- צרפתים... ג'ף- יאמי צ'אק- נשמע כמו שוקולוד או אישהו ממתק.. סאב-ווי..סאבוואי!! subway!! הו! כמה משעשע! דיוויד- עגיך שקסי!! פאט-אין משהו ספציפי... Welcome to my life -ילד בלונדיני בן 14 שטורק את הדלת של המכונית (מהקיפ) Perfect- הביצוע החי ששמעתי של זהץץ I'm Just A Kid- and life is a nightmare Happy Together-אווווו me like Shut up-"dude theres been a serious mistake!" דיסק למה אין לי מספיק כסף לקנות את ה7 דיסקים שאני רוצה?! קליפ- making the video שיר-קובץ צלילים ושירה!
MTV- trl

punk girl1

New member
אממממ

סימפל פלאןלהקה שווה פייר חמודי ג'ף חמודי צ'אק חמודי סאב חמודי דיוויד מאמי חולה עליו חיים שלי פאט חמודי Welcome to my life שיר יפה Perfect שיר מהמם I'm Just A Kid דיוויד חתיך Shut up קצב דיסק ממ... קליפ Perfect שיר כל השירים MTV אמממ

SPFAN

New member
עונה!!

סימפל פלאן: שליטה
פייר: המממ זמר טוב? ג'ף: לא דע
אחד מסימפל? צ'אק: גם כמו ג'ף
סאב: מנגן על גיטרה
דיוויד: נווו כמו צ'אק וג'ף פאט: הממ.. בנה ת'אתר של סימפל
Welcome To My Life: נכתב עליי
Perfect: אחד השירים הכי יפים שיש I'm Just A Kid: אינדיד ת'אטס מי Happy Together: פריקי פריידיי Shut Up: סתמו
דיסק: מוזיקה קליפ: טלוויזיה שיר: מוזיקה MTV: מוזיקה וקליפים

למעלה