משחק ראשון שלי

gamestoenjoy

New member
משחק ראשון שלי

אני בשלבים מתקדמים של פיתוח המשחק Space Control. זה משחק חלליות עם גרפיקה וסאונד איכותיים. שילבתי שם הרבה אפקטים ויזואלים, ולכל חללית אויב יש התנהגות משלה. המשחק עדין בשלב הבטא, כך שאני יכול רק להביא צילומי מסך, אשמח לשמוע את דעתכם אחרי שתיצפו בהם. אני מקווה לשחרר את המשחק בקרוב, אחרי שאהיה מרוצה מהתוצאה.

אפקט עומק

אולי אני לא רואה את זה טוב כי זה בצילומי מסך ולא בתנועה. אבל עושה רושם שאין אפקט טוב של עומק. אני אוהב את הגרפיקה של הרקע, ובגדול נראה לי שגם החלליות נראות לא רע, אבל משהו עם ההצללה שלהם, וזה שהרקע בפוקוס מלא, נראה כאילו הסצינה די שטוחה. והריבוע של ה inventory והמד חיים, לא נראים מספיק טוב ביחס לשאר האלמנטים. ובאופן כללי, עם האפקטים שאתה שם לגרפיקה של החלליות שים לב שהחלליות נראות יותר טוב, ככל שאתה עובד יותר עם קווים מעוגלים ופחות עם קווים ישרים נתתי הרבה הערות, אבל באופן כללי הוא נראה לא רע בכלל, הייתי שמח לראות גירסה שחיקה.

erezor

New member
תשובה דיפלומטית...

הבעיה היא שהוא הביא רק צילומי מסך. לא עושים את זה. אם המשחק בבטא, אז אפשר לשחק בו וזה מה שצריך לעשות כדי לתת ביקורת בונה, לא להסתכל על צילומי מסך. כמו שפי, אני גם חושב שהגרפיקה לא אחידה ובעייתית. בנוסף לדברים של שפי, לי באופן אישי צרמו החלליות שנראות כמו צוואר של ברבור - זו צורה שבורה שלא מתאימה לחלליות. מעבר לזה, מצילום המסך לא ברור למה יש שני bars למעלה (אדום וירוק?) - ולמה הם למעלה ולא למטה, איפה שהחללית שלי נמצאת? העיניים הולכות אליה באופן טבעי, ועדיף לשים שם את כל הפרטים האלו, כולל ה-inventory, לדעתי.

IndigonFlash

New member
זה בגלל ה-Shadow Filter

החלליות מטילות צל על הרקע ולכן נראה כאילו הן משייטות להן בגובה הקרקע.

refish

New member
במה כתבת את המשחק ?

נחמד המשחק , השאלה שלי היא , האם הרקע של המשחק הוא דינאמי , (בונה את עצמו לבד באופן אקראי)? ,זה דווקה יוסיף למשחק שלך. בעבר עשיתי משחק דומה לזה אבל עם גרפיקה של 16 סביות, במצב דוס בשילוב של אסמבלי ובורלנד ++C בזמנו לפני כ 15 שנה

gamestoenjoy

New member
כתבתי את המשחק ב-ActionScript

השפה שבעזרתה יוצרים פלאש. הרקע של המשחק דינאמי (כמובן שיש גם כמה כוכבים שהגדרתי מראש). היום בעזרת פלאש אפשר להגיע לתוצאות מדהימות של אנימציה, גרפיקה, אפקטים וסאונד.

למעלה