משחק ראווה במלחה

משחק ראווה במלחה

שלושה ימים אחרי הפיינל פור. משחק ראווה. הקבוצה אמור להפגיש את הסגל שמלפני שנתיים שבו זכו בגביע יול"ב. ישתתפו: קלי מקארתי. טונג`י. וויל סולמון. גם שפר אמור להגיע.

שiש

New member
עבודה ולימודים, אין לי חיים ../images/Emo178.gif

אפרופו חיים (נחמן ביאליק)- יצא לי חרוז. צולע, אבל חרוז. גיליתי את הייעוד שלי!

Pure M

New member
פי הא,

לימודים באוניבריסיטה העברית? אני מת להיכנס לשם בשנה הבאה.(כאילו, לא שנת הלימודים שתתחיל באוקטובר 06', זאת שתתחיל באוקטובר 07')

שiש

New member
לא :)

בפתוחה דווקא. (מה שאומר שאני צריכה לחרוש את עצמי למוות, 2 עבודות בממוצע להגיש כל שבוע) אבל למדתי בעברית בעבר, ואני לא חושבת שמצב צבירה "מת" הוא קריטריון קבלה לשם. מה אתה רוצה ללמוד?

Pure M

New member
מה הכוונה? ../images/Emo2.gif

שקשה או קל להתקבל לשם? מנהל עסקים.

שiש

New member
כלום לא קשה

אם זה משהו שאתה מספיק רוצה. דרישות הקבלה למנהל עסקים בעברית הן גבוהות יחסית, אין לי מידע מדויק לתת לך כי אין לי ידיעון עדכני של האוני' (אם תרצה אברר לך), אבל אני אומרת - לך על זה. (זה גם מה שאני לומדת, אגב, ונהנית מכל רגע) תעשה פסיכומטרי (דבר מיותר לחלוטין אבל הכרחי), תוציא ציון טוב, ויאללה. (ומכיוון ששוב נסחפתי עם הסוגריים, אז נלך עם זה עד הסוף...) (בהצלחה!)

Pure M

New member
תודה../images/Emo13.gif

והאמת שבזכותך התחלקתי לחקור כל הבוקר על האוניברסיטה הפתוחה, וכנראה ששבוע הבא אלך ליום פתוח.

Pure M

New member
אין בעיה..

שוב תודה.

חביב + שני דברים

1) קודם כל צריך לחפש באיזשהו חור את שפר. 2) לכל מי שהולך לא לשכוח לשיר לקלי מקארתי שיחזור.

אני מציע

שיהיה בסגל של היול"ב, כיון שהיה לו חלק גדול בעונה ההיא, השנה נרקב לו קוזי` על ספסל הנאשמים!

למעלה