משחק קשה יותר,

mike00

New member
יש לך שאיפות גבוהות....

יש שחקנים מנוסים שהתחילו ביום הראשון של השרת ועדיין לא נמצאים שם... אני לא יודע מתי מתחילים שרתים מהירים אחרים אבל אתה יכול להיות בטוח שטרויאן זה משחק טוב בכמה דרגות ממפקד צבאות....האמת שזה אפילו עלבון להזכיר את שניהם באותו המשפט.... גינדיס זה כמו סוסיתא בלי מנוע וטרויאן זה פורשה חדשה מהחנות(עם אחריות).... או אסקוט מול מרלבורו,חתול רחוב ליד צ'יטה,מטקות בחוף הסלע בבת ים מול גמר ווימבלדון בטניס,בית השאנטי מול וילה בקיסריה,נעלי גלי מול פומה,לז**ן עם קונדום לעומת לז**ן בלי וכו'.....(נראה לי שהבנת את הכוונה)...

tenen

New member
כמה זמן אנחנו מכירים? :)

השאלה היא עוד כמה זמן נשאר לי על השרת הזה עד שהוא מתחיל מחדש...

mike00

New member
בשרת הזה בהחלט יש לי ספק.....

התחלת מאוחר מדי ולכן אתה "תתקע" בסביבות דירוג 100-200,כל זה אם באמת תשקיע 18 שעות ביום....

mike00

New member
אני מניח שהבא יתחיל כשזה יסתיים ככה זה עובד

בשרתים האירופאים והאמריקאים...

tenen

New member
ומתי באמת משחק נגמר בטריביאן?

הבנתי שזה קורה שמישהו מגיע לפלא עולם שלב 100 יש עוד דרכים ? הגבלת זמן?

mike00

New member
הבנת נכון.....

אין ממש הגבלת זמן....המשחק בנוי כך שפלא העולם יצא ב"זמן הנכון" מבחינת השרת,כך שהבריתות הגדולות באמת מוכנות להתמודד מול הנאטרס וגם עבר פרק הזמן הממוצע של השרת(בין אם הוא רגיל או מהיר).. ברגע שתבין איך עובד הענין של הפלא עולם אתה הולך להכנס לדכאון,בפעם הראשונה אתה תקבל הוכחה חד משמעית שימיך בגינדיס היו בזבוז של זמן...כאן באמת צריך אסטרטגיה,צריך גיבוי של ברית או איחוד מאחוריך וכו'.......מי שקורא לגינדיס משחק אסטרטגיה קרוב לוודאי מקבל ריגוש גם בבניית פאזל 200 חלקים עם ציור של גורי חתולים...

mike00

New member
אתה לא יכול לדעת אם נגרם נזק לצד השני

בתקיפה שבה מתו לך כל החיילים ולצד השני נשארו חיילים אחרי התקיפה..

tenen

New member
או, זה יותר הגיוני,

לא היה לי הגיוני שלא ראיתי את המתים שלו בדו"ח אבל זה הגיוני כי גם דו"חות ריגול לא מגיעים לצד המת...

mike00

New member
דוחות ריגול מגיעים אליו אם

היו לו מספיק מרגלים בכפר....ואף צד לא ממש מת בהתקפת מרגלים...

mike00

New member
תיקון טעות....

לא הדוח מגיע אליו אלא הריגול שלך נחשף..

למעלה