משחק קשה יותר,

tenen

New member
משחק קשה יותר,

טוב אז לפני שבוע פחות או יותר הצטרפתי למשחק בשרת המהיר הישראלי, אני חייב לציין שאני קצת מאוכזב מהרמה של השכנים שלי למשחק זה נראה שמאוד קל לי לבצע מה שאתם קוראים לו פארמינג על בערך 15 אנשים שונים בלי שנתקל בשום התנגדות, אני מניח שמה שתורם לזה היא היתרון של זמינות המחשב לידי במשך רוב היום שהופכת את הפארמינג למאוד משתלם. שקראתי את ההוראות הבנתי שיתרון הזמן הוא משמעותי, כלומר מי שהתחבר לפני לשרת היה אמור לשחוט אותי בקלות ואני תוהה מדוע זה לא קורא עדיין ובינתיים הגעתי למסקנה שכנראה השחקנים הישראלים היותר טובים כבר עברו לשחק בשרתים מאתגרים יותר בחו"ל. וכאן בעצם באה השאלה שלי (כי לשאלות שקשורות למשחק עצמו קראתי כאן כמה דפים אחורה). באיזה שרת אתם משחקים? (עדיפות לשרתים המהירים).

יובל200

New member
זה עניין של מזל, ו..

אל תשכח שהיותר ותיקים ויותר מנוסים נרשמו כבר בהתחלה של השרת, וככל שאתה יותר חדש הכפר שלך נוסד יותר רחוב מהליבה, כלומר יותר רחוק מהשחקנים הותיקים והמנוסים בשרת

tenen

New member
מה זה נקודות התחדשות של גיבור?

הרבה דברים מצאתי להם הסבר במשחק עצמו אבל לזה לא מצאתי, מה אני מפספס?

תומר88

New member
הסבר

ע"פ נסיון. לא קראתי את זה בשום מקום. לכן תיקח את זה בערבון מוגבל. בכל תקיפה של הגיבור הוא עלול להיפגע. אם הגיבור נפגע אז הוא 'מתרפא' במשך הזמן. אם בתקיפה אחת נקודות הפגיעה של הגיבור ירדו ל75%, ונניח שנקודות ההתחדשות שלו הן 5, אז אחרי 5 ימים הוא יהיה שוב על 100%. נקודות הפגיעה שלו, במידה ויגיעו ל0, יגרמו למות הגיבור.

זכוכיות

New member
השחקנים הטובים שם, הם פשוט רחוקים ממך

ורוב מי שבאיזורך הקים את הכפר שלו פחות או יותר בזמן שאתה הקמת את שלך. אל דאגה- בסוף יגלו אותך.

tenen

New member
אלו שגילו אותי לא התקיפו ביותר מדי חוכמה...

אבל גם אני לא... הלך לי כל חיל התקיפה שלי, אסור לתקוף בלי לרגל כנראה :)

xxx RAANAN xxx

New member
כנס אני אתן לך תשובה מצויינת.

בעוד חודשיים השרת US1 מסתיים , אני אגיע לשחק בשרת הישראלי , ואיתי הצוות המקצועי שלי, אני מקווה שיהיה יותר מעניין מתמיד :) ביינתים תשרוד את המשחק הקיים , מבטיח לך המון כיף.. רענן.

tenen

New member
זה בסדר, כבר מצאתי כמה מהם...

ואז למדתי שאוכלוסיה זה לא בהכרח מדד לכוח, תקפתי בלי לרגל קודם ואף אחד מחיל הפרשים שלי לא חזר בלי שנגרם לצד השני שום נזק. כמובן שהוא גם טרח לבוא לבקר אותי לאחר מכן...

אוכלוסיה זה מדד לכמה אתה משקיע בבניה.

לא כמה השקעת בצבא. בתור שחקן מתחיל פה, אתה לא צריך ללכת להתאבד על שחקנים חזקים. תצבור משאבים מכפרים קטנים, תגדל לאט לאט.. תבנה צבא גדול.. תשאיר הגנות בכפר , שזה אומר חיילי הגנה ותקים חומה בשלב גבוה. לאט לאט תתקוף כפרים עם אוכלוסיה יותר גדולה. ואת השאר אתה תלמד לבד... אילו סתם עצות התחלתיות.

tenen

New member
הבעיה שאין כמעט כסף אצל הכפרים לידי,

כלומר כמה כבר אפשר לגנוב בתקיפה לכפר חלש? 700 מכל משאב? אני משחק מהעבודה במשך היום, כלומר זמין כמעט כל היום ולכן פארמינג היא שיטה מעולה עבורי, אבל אי אפשר להתקיף כל היום את אותם כפרים חלשים...

אם נגמרים הפארמים

תרחיק לכאלו יותר רחוקים. תמיד אפשר לחזור לפארמים הראשונים שלך.. כי משאבים מצטברים שם(בתנאי שהשחקן לא ממש פעיל).

tenen

New member
כמה זה יותר רחוק?

כאשר יש לך 18 שעות ביום לשחק, יהיו לך נקודות זמן שתכסי את ה 12-12 שלך מבחינת פארמינג. מה גם, הבנתי את המשמעות האסטרטגית של הגיבור ואי אפשר לפתח אותו בלי קרבות...

tenen

New member
תקפתי ב 12 על 12 בעיקר

מרחק של שעה לכיוון נראה לי מוגזם, מכיוון שאני ממילא ליד המחשב אני מעדיף הרבה תקיפות קרובות על מעט רחוקות מכיוון שמהקרובות אפשר לגנוב יותר משאבים מכיוון שיכולות להתבצע יותר תקיפות.

tenen

New member
מעדיף להישאר אנונימי :)

עקב ההתפרקות של מפקד צבאות אני בטוח שחלק מהאנשים שלא בדיוק אהבו אותי שם קוראים כאן. בכלל כלכלי מתקפות של שעתיים? טוב, כנראה זה יותר נח בזמן שעובדים :)

mike00

New member
מה שנראה לך מוגזם היום יראה לך טבעי מחר...

אם תחזיק מעמד במשחק עד השלבים האחרונים אתה תתקוף גם 7-10 שעות מהכפר שלך... לפי מה שאתה רושם אני מבין שאתה לא בונה צבא ב-"700 מכל משאב" שאתה מקבל מהתקיפות ב-12 על 12 שלך.. אם תבנה כל פעם 2-3 חיילים מהמשאבים האלה,לאט לאט יהיה לך צבא מספיק גדול שיביא לך יותר ויותר משאבים וגם תוכל להתרחק יותר ויותר מהכפר בלי להרגיש שאתה מבזבז זמן....אם תעשה את זה אתה גם תמצא פארמים יותר ויותר טובים כי אתה חושף את עצמך ליותר ויותר כפרים בסביבה... אם אתה נמצא 18 שעות ביום ליד המחשב אין שום סיבה שלא תהפוך לשחקן חזק למרות שהתחלת באיחור(מה שמאוד משפיע על קצב ההתקדמות שלך לעומת וותיקים ממך)..

tenen

New member
כמובן שאני בונה צבא במשאבים האלו :)

פשוט קפצתי קצת יותר מדי גבוהה בהתחלה בניסיון לבדוק גבולות. השאיפה שלי לסיבוב הנוכחי של השרת, היא להתברג בטופ 100 מישהו יודע מתי צפויים להיפתח שרתים מהירים נוספים? לא חובה בישראל.

למעלה