משחק קטנטנן

soooooo farrrrrrr

חח להיות
טוב או טובוש?

ye ye

New member
זה קשה ממש

אני עכשיו בדיוק בלחץ של "לא כתבתי כמעט כלום ואני צריכה להגיש עוד חודש וחצי" אבל זה מעניין. תחשבי באמת אם יש לך את הכוח להשקיע בזה. ואל תהיי כמוני ותדחי את הכל לסוף P= עוד נקודה למחשבה, השגת מנחה. למצוא מנחה שמתמצא בתחום שמעניין אותך (אני אשמח אם תגידי לי על מה חשבת) ויסכים להשקיע בך את הזמן זה קשה. היה לי ממש מזל, ואני גרה ממש קרוב לאוניברסיטת תל אביב (צריך מנחה עם תואר שני בתחום או משהו). שמעתי כבר על אנשים שהיו סגורים על נושא והכל ולא מצאו מנחה =\ בכל מקרה, אם את מחליטה ללכת על זה- תמהרי. והמון בהצלחה! =] אם יש לך עוד שאלות או משהו...

ye ye

New member
מצריים העתיקה

רפורמות דתיות בתקופת שלטונו של פרעה מסויים במצריים העתיקה (1500 בערך לפני הספירה). פרעה שהפך את הדת עם מאות האלים של מצריים העתיקה לדת מונותאיסטית, והשאלה היא למה לאחר מותו חזרו לדת המסורתית. אני מתה על הנושא הזה, אבל זה להתעסק עם ארכיאולוגיה, וזה קשה.

פורה

New member
אפשר בעברית?

סתם, אני לא באמת מבינה משהו בדברים האלה אבל אני אשמח לענות על השאלה הקודמת- כמובן שמאיר אריאל!! (ד"א, אלונה! איך היה במסע ישראלי???)

היה שטיפת מוח.

בעיקר.. "זה כמו לקרוא לחנות 'חנות עם כל הצבעים בעולם', אבל ימכרו בה רק כחול ולבן". [לירון המלכה.] החוויה לא הייתה משמעותית, נהנתי בעיקר בירושלים וגם זה בגלל שהתחלנו לשחק מלא יאניב עם המאבטח
אוקצור לא היה משהו.

the mush

New member
כוסעמוק.

אני היחידה שלא מכירה את המשחק הזה? תלמדו אותי!

יניב? זה קל!

כל אחד מקבל 5 קלפים. המטרה: להגיע לסכום בקלפים(ז"א, אם יש לך אס ו3, הסכום שיש לך זה 4.) שהוא פחות מ7. יש כאלו שמשחקים עם פחות מ5, אבל הם סתם מוזרים. כמו האלו שמפתחים תיאוריות איך אוכלים קרמבו. פשוט אוכלים! קיצור, יש לכל אחד מהשחקנים 5 קלפים וקלף אחד פתוח על השולחן. ואז מתחילים להוריד קלפים. אפשר להוריד או קלף אחד, או שניים[או יותר..] שהם עם אותו סכום(8 לב ו8 תלתן נניח), או שלוש ומעלה שהם מאותו סוג ועולים(8 לב, 9 לב, 10 לב לדוג'). בכל סבב את חייבת להוריד קלפים ולקחת קלף אחד, או מהקופה או מהערמה(לקחת את מה שמי שלפנייך הוריד). ברגע שהגעת למצב שהסכום הוא פחות משבע, את יכולה או להוריד קלפים(בתורך! ואת לא יכולה להוריד קלף ואז להגיד יניב), או להמשיך בסבב ולקוות שתגיעי לסכום יותר נמוך. אם מישהו הוריד ולך יש יותר ממנו, באסה. אם מישהו הוריד ולך יש פחות, את מתחילה לצחוק עליו. ניקוד מחשבים לפי; מי שהוריד יניב ובאמת יש לו הכי נמוך 0, ולכל השאר מחשבים את הסכום של הקלפים. מי שהוריד יניב ולך יש פחות ממנו- מוסיפים למי שהוריד 30 נק' ולך אפס. מי שהוריד יניב ולך יש בול כמוהו- מוסיפים למי שהוריד 60 נק' ולך אפס. הבנת?
[השקעתי נו!]

פורה

New member
לא הבנתי..

כן, את צודקת. המסע הזה יש בו באמת סוג של שטיפת מוח, אני הרגשתי את זה מאוד אבל לא נתתי לזה להרוס לי את המסע, פשוט ניסיתי לשים את זה במקום פחות חשוב ולהנות משאר הדברים.. המדריך לפחות היה שווה?

jast

New member
אה, מכוערת..

וזה שפגשת אותי, זה כלום.. כמעט צלבו אותי בכותל בסוף.

jast

New member
ואגב,

משמעותי ביותר. טיפה שטיפת מח, אני לא יודעת איך היה אצלכם.. אבל דיברתי מלא, לא הסכמתי והתווחכתי מלא... (הראתי להם לא רק כחול ולבן, אלא את כל צבעי הקשת
) והרגשתי מרוצה, בעיקר שבסוף המדריכה הדתייה שלנו באה ואמרה לי שהצלחתי אפילו לשנות משהו אצלה והראתי לה דרך אחרת. אבל משמעותי זה כן, זה גיבש אותנו בצורה מטורפת, חיבר אותי לעצמי וגם לחברי לספסל הלימודים(חחח) גרם לי לחשוב, להבין יותר אנשים אחרים. קיצר, המסע הזה היה מטורף, כיף ובעיקר משמעותי. ולא שמעתי בנאדם אחד מהבצפר שלי שלא חושב ככה(במיוחד אנשים שבאו ממש בגישה שלילית).

jast

New member
שתי דברים שונים.[כמו לכתוב תפוח או מכונית חח]

להעביר פעולה זה יותר משמעותי, לעבור פעולה זה יותר כיף ויותר בשביל עצמך. טוב דיי נגמרו השאלות. תפוח או מכונית?

פורה

New member
אני חייבת להגיד שאני לא כלכך מסכימה עם זה

לדעתי הקטע עם הפעולות זה ממש דינמי, יכולה להיות לך פעולה (שאת עוברת) הכי משמעותית בעולם שתשפיע עלייך ממש, ויום אחרי זה את יכולה להעביר פעולה שלא תשנה לך יותר מדי ותהיה סתם כייפית.. וכמובן שזה לא מוחלט ומשתנה ובלה בלה בלה. וללא ספק תפוח.

למעלה