משחק קטן...

המממ

New member
משחק קטן... ../images/Emo9.gif

הקונספט הוא מהפורום שלי (משחקי שירים- 450)... קוראים למשחק "מטריקס". אבל אתם בעצם יכולים לקרוא לו גם סוג של סודוקו אם בא לכם. לקחתי 5 משפטים מ-5 שירים. בכל משפט יש 5 מילים. ערבבתי. יצאו 5 משפטים חדשים (חסרי משמעות משהו). כל מילה שמרה על מקומה המקורי (כלומר, מילה שהיתה שניה במשפט, תשאר שניה גם במשפט החדש וכו'). במשפט החדש לא יהיו 2 מילים מהציטוט המקורי. אלא 5 מילים מ-5 הציטוטים. הבנתם? מקווה... יופי, עכשיו תגלו את הציטוטים והשירים!
בהצלחה! 1. ניקח לה רחוק, לא האוויר. 2. בשבילך מטושטשת ונלחם אותך קרוב. 3. התמונה תחפש להוציא את גדולים. 4. תן רובה יקמט תשאר ברור. 5. אל הוא, והצליל כמו מדעתך. (מקווה שאני לא התבלבלתי) לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

אפשר?

משפט אחד: "אל תחפש רחוק, תישאר קרוב", מתוך "ככה זה". משפט שני:"בשבילך הוא יקמט את האוויר" מתוך "בשבילך". אממ הייתי ממשיכה בכיף, אבל אני חושבת שאשאיר גם לאחרים..

איש24

New member
משפט שלישי

התמונה מטושטשת והצליל לא ברור- מתוך "עבדים"

israel1986

New member
תן לה להוציא אותך מדעתך

לקח לי הרבה זמן להבין מה הולך פה

אחלה משחק=]

בטח כבר פתרו הכל, אבל זה כיף P= 1. "תן לה להוציא אותך מדעתך"- רוח חדשה 2. "בשבילך הוא יקמט את האוויר"- בשבילך 3. "התמונה מטושטשת והצליל לא ברור"- עבדים 4. "אל תחפש רחוק, תשאר קרוב"- ככה זה 5. "ניקח רובה ונלחם כמו גדולים"- אין קץ לילדות

../images/Emo9.gif

אחלה משחק! אני בעד לאמץ אותו על בסיס קבוע
אני מוכנה לקחת חלק בזה מדי פעם. אבלל א כל הזמן, שאני אוכל להנות קצת

giba70

New member
איזה רעיון יפה ../images/Emo45.gif

לא קראתי את התשובות, אני מנסה לבד.... "בשבילך הוא יקמט את האוויר" - בשבילך "התמונה מטושטשת והצליל לא ברור" - עבדים "ניקח רובה ונילחם כמו גדולים" - אין קץ לילדות זה נהיה קל יותר עכשיו... "תן לה להוציא אותך מדעתך" - רוח חדשה "אל תחפש רחוק, תישאר קרוב" - ככה זה ושוב, כל הכבוד על הרעיון

למעלה