משחק קטן

Catelyn

New member
משחק קטן ../images/Emo13.gif

מה דעתכם על דבר כזה: ניתן שמות של כמה פרקים (בתוספת כמה מילים על מה מדובר בפרק, למי ששמות לא מדברים אליו) וכל אחד ישרשר
(אהבתי) או
(לא אהבתי) או
(פרק חביב אבל לא משהו/אהבתי וגם לא אהבתי וכו') וכן הלאה, מומלץ ביותר בתוספת פירוט והסבר. ואפשר גם להוסיף קטעים וציטוטים אהובים וכל העולה על רוחכם הקשור לפרק. זה נחמד וגם עשוי לרענן את הזיכרון לגבי פרקים ישנים. לא המצאתי שם כי אין לי רעיון כרגע ואין לי כוח לחכות לפרץ מקוריות
אתם רשאים להמציא שם משלכם... אני אתחיל עם 5 שמות אקראיים של פרקים, אין לי בעיה שתוסיפו עוד אבל תעשו טובה, תשרשרו את השמות להודעה הזו שיהיה יפה ומסודר. את הדיעות שלי אני אוסיף אחרי שאנשים יגיבו, כי לא נעים לי להגיב לעצמי.
שנתחיל?

Catelyn

New member
1. 301 - Rainforest Schmainfor

סטן, קייל, קרטמן וקני הולכים בעל-כורחם לטיול חינוכי ביערות הגשם עם מדריכה הנושאת את קולה של ג'ניפר אניסטון, וקני מתאהב במישהי...

BrightDarkness

New member
../images/Emo45.gifמעולה!

נשפכתי מצחוק! העלילה מעולה! והשיר בסוף טווווווווווווווובבב! קטעים אהובים: -כשקארטמן מרביץ לכל חיה שנייה ביער עם מקל. -והמקסיקנים האלה שלא יודעים מילה חוץ מ"כה"? חחח זה היה גם מצחיק... ועוד דברים שלא עולים לי כרגע...

11122233311

New member
פרק מעולה

פשוט אין מילים אהבתי את הקטע שטוני דנזה מופיע כשיש ברק בלילה D=

negy1993

New member
../images/Emo45.gif

זה אחד מהפרקים האלה שקרטמן במיטבו. כל הקטע שהוא מרביץ לחיות, הקטע שהוא מעצבן את המדריכה, כל הקטעים עם החברה של קני והקטע עם זה שסטן רואה או טוני הזה והמדריכה אומרת לו שהוא מדמיין ומסתבר אח"כ שהוא באמת שם
פרק מומלץ מאוד

Catelyn

New member
../images/Emo45.gif פרק טוב

הבטחתי, אז... למרות שהעלילה, בגדול, הייתה מעט צפויה (תגידו שלא ניחשתם שהילדים צודקים בעניין יערות הגשם) הפרק כיפי ומהנה והדמויות במיטבן. בעיקר אהבתי את זה שקני היה פעיל בפרק והתאהב במישהי... חמוד!

../images/Emo45.gif

פרק מאוד חזק.. הקטע האהוב עליי הוא הדיון בסוגיה מי הם They שהרגו את קני.. i don't know..they did.. הדרקון

Catelyn

New member
2. 304 - Tweek Vs. Craig

עקב חילוקי דיעות בין סטן וקייל לקרטמן בנוגע לשאלה מי מבין השניים עושה-צרות יותר - טוויק או קרייג - הם גורמים להם להילחם זה בזה, ברקע שיעורי מלאכה וכלכלת בית.

richter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עד כמה שזכור לי הקטעים עם מר אדלר היו לא משהו, אבל כן זכורים לי לטובה קטעים מהפרק כמו למשל כשקרטמן מאמן את קרייג בסומו, או הארוחת ערב בבית של קרייג
Master: Your friend hasa brought you to learn the ancient art ofa sumo. You must learna discipline anda respect. [Craig flips him off] In sumo, your body must be rike a stone, and your mind rike a meatroaf. Craig: Meatloaf? Master: The object is simpry to push opponent out of circle. Is opponent ready? Cartman: I'm ready! [comes out, speaks softly] Hey, I like this hair thing. This is cool. [stops to pull some salt out of a kettle and pats his hands together] Master: Let us begin. [Cartman plants his feet] Ready? And, th-ree. Cartman: Respect my authoritah! [he and Craig engage in pushing each other] Master: Body rike a stone! Mind rike a meatroaf! Cartman: [turns around to back Craig out of the ring] Dude. Come on, now. Come on. Craig: Oh, Jesus! I can't take it! Stop! Master: Fight back! Resist the ass! Craig: How can I resist an ass so great? Master: It is only an ass. You must overcome the ass with your mind. Craig: This ass is umlike any I've encountered, Master. [Cartman bumps him off the ring, he hits a wall, and he's out] Cartman: I win! Master: There is indeed great power in your ass, Eric. Perhaps you should consider sumo as your profession. Cartman: Hey, may be. [plants his feet again]​

Catelyn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בעבר ממש ירדתי על הפרק הזה, בגלל כל הפלאשבקים של מר אדלר, שלקחו במצטבר איזה חצי זמן מסך ועיצבנו נורא בחזרה שלהם. בכל זאת שווה צפיה, בגלל שני דברים: האופן שבו הילדים שידלו ועודדו את קרייג וטוויק להילחם (זה לא רחוק ממה שקורה הרבה פעמים בין ילדים), ובעיקר - הפארודיה על מקצועות המלאכה (נגרות, יותר נכון) וכלכלת בית שהם מיותרים ומיושנים בימינו, ואיך שחילקו אותם לפי מגדר (כלומר, בנות לכלכלת בית, בנים לנגרות). הציטוט שהכי אהבתי מהפרק היה ההסבר של מר אדלר ללמה צריך בעצם ללמוד נגרות: "You are here because you are America's future! [sittiring music plays] You may someday be doctors, or lawyers, or scientists. Most of you, however, will be pumping gas, or cutting sheet metal, and that's why we have… shop class. "

Catelyn

New member
אגב, פירוש הסמלים בכותרת

הוא: פרק לא משהו, אבל בכל זאת כדאי.

../images/Emo45.gif

הפרק החלש הראשון בהיסטוריה של סאות פארק לדעתי.. היו כמה קטעים נחמדים,אבל בגדול פרק די חלש.. הדרקון

Catelyn

New member
3. 513 - Kenny Dies

קני מת - והפעם באמת, ממשהו רציני - ניוון שרירים. החבר'ה לוקחים את זה די קשה.

11122233311

New member
פרק עצוב

באמת עצוב אבל במקום כלשהו הייתי שמח שקארטמן הצליח בסוף ליצור את הפיצרייה שלו הייתי המום אבל במקום מוסתר הייתי שמח בשבילו

negy1993

New member
פרק עצוב.....

אבל אהבתי אותו
לצערי הוא גם היה קצת מצחיק עם הקטע של המגשימי חלומות......ועם כל הקטע של קרטמן והעוברים.

Catelyn

New member
../images/Emo45.gifפרק טוב וחשוב

עצוב, וחשוב להמשך (לעונה השישית) - אני אוהבת המשכיות, וגם מפתיע (העניין עם קרטמן- באמת האמנתי שהוא עצוב בגלל קני ואכפת לו ממנו). אבל למרות כל העצב והכל, אני היחידה שראתה בפרק הזה גם פארודיה על כל הפרקים שבהם הוא מת ואף אחד לא שם על זה ועל מלודרמות רגשניות בכלל? כלומר, הדמויות - סטן, קייל וקארטמן (לפני שנחשפה המזימה שלו) התנהגו ממש כמצופה מדמויות באיזה סרט של הולמרק, עם קייל שנשאר החזק ומעמיד פנים בפני קני שהכל בסדר, קרטמן שבוכה וקשה לו ובעיקר סטן שמסרב להיפרד - כל הסצינה שבסופה סטן אומר "I'm not the one who's leaving, he is!", ו - " He's a kid, dude. He's s'posed to be running around and laughing." ושיחת שלו עם שף... פשוט פרודיה על כל הסרטים האלה.

../images/Emo45.gif

פרק חזק.. אני קצת מתקשה לזכור סצנות מיוחדות ממנו,אבל הפרק טוב ללא ספק. הקטע עם הפיצריה באמת גדול. הדרקון

Catelyn

New member
4. 406 - Cartman Joins NAMBLA

קארטמן מחליט שסטן, קייל וקני ילדותיים מדי לטעמו, והוא הולך לחפש לו חברים בוגרים. הוריו של קני רוצים להביא עוד ילד לעולם, וקני לא בדיוק מרוצה מכך...

Th3onE

New member
../images/Emo45.gif פרק קורע!

פרק מאוד יפה, במיוחד הקטע שבו אבא של קני (לא זוכר את שמו בנקודה זו) מחליף בין הקאה, דימום באף ושילשול.. קטע קורע.. בועהה!

למעלה