משחק קבוצתי

משחק קבוצתי

סוף סוף אפשר לראות שכשהפועל משחקים כמו קבוצה קשה מאוד לעצור אותם. אמנם ניצחנו שתי נמושות אבל בכל זאת אפשר היה כבר להנות מכמה מהלכים. דבר נוסף שמעניין- ארז משתמש בשחקנים הישראלים ולמעשה במשחק נגד פרנקפורט כבר שיחקו כל השחקנים בסגל. אני יודע שארז לא אוהב לשתף יותר מ-7-8 שחקנים במשחק ושואל את עצמי האם השנה שלו על ספסל הפרשן שינתה את הגישה הזו או שמא במשחקים הקשים יותר נראה אותו שו מצטמצם למינימום... ומילה טובה לשניים- הוראס שזכה לכינוי הורס ג'נקינס שהפך להיות פתאום שחקן קבוצתי (הרבה יותר מסלומון, לדעתי). ותמאר סליי שעדיין לא מממש את הפוטנציאל שגלום בו אבל מראה ניצוצות שיש לו הרבה מזה...

AmiTutiT14

New member
ברור שיותר מסולומון...

זה לא שסולומון כזה קבוצתי. לגבי תאמר סליי אני לא ממש בטוחה, כי לפעמים הוא נותן משחקים טובים ולפעמים לא, אבל בהחלט הוא מראה ניצוצות.

eari

New member
תמר סליי..

הגיע אחרון מבין הזרים, וגם כשכבר הגיע, לקח זמן עד שהחל להתאמן עם הקבוצה, במעט המשחקים שראיתי, התרשמתי ממנו מאד לטובה, בעיקר בחלק ההגנתי, אם כי חסר לו את הזיק הרצחני בעיניים משום מה הוא נראה אפאטי משהו.. אבל עם קצת סבלנות הוא נראה לי שחקן נהדר.. בהקשר לספסל, זה טבעי שכשהקבוצה פותחת פער גדול, ארז ישתמש בכל עומק הספסל, וכשהמשחק צמוד יותר, הוא ישמור על 7 8 שחקנים, ככה זה תמיד ובכל קבוצה גדולה.

למעלה