משחק ציטוטים

orale12345

New member
משחק ציטוטים

אוקי אז ראיתי את זה בפורום של ורוניקה מארס{באנגלית} ונורא אהבתי אז הבאתי לפה. כעיקרון המשחק עובד ככה מישו אומר ציטוט מהסדרה {כל הדמיות אפילו הכי לא חשובות} ומישו אחר תריל להגיד איזה פרק זה איזה עונה מי אמר למי ובאיזה סיטואציה. ואז הוא שם ציטוט אחר וככה השמחק ממשיך . טוב אז אני מתחילה: "annoy tinny blonde annoy like the wind" סליחה אם יש ליש שיגעות כתיב שפוט יש לי בעיה של ספלינג בכל השפות.

orale12345

New member
יאו אני לא מאמינה

אני לא מזהה את זה !!!! יאו אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!! למה

Bruce Wayne

New member
ורוניקה ללוגאן

פרק 5. YOU THINK YOU KNOW SOMEBODY. "But I'm so proud of him, that I can't keep it a secret."

orale12345

New member
יאו זנכרתי

אמ אני לא בטוחה אבל זה פרק 6 עונה 1 שארון לוקח את לוגאן לבית הומלסים להתנדב אחרי מה שהיה ולוגאן בשביל עצבן אותו אומר שהוא תורם כסף. אם זה זה אז הינה הציטוט שלי: "go to any highschool in america and you can tell who the popular kids are" שוב סליחה על השגיאות כתיב

שניים שאהבתייייייייי

מלוגן: su casa es mi casa (לוגן קנה את הבית של וויביל - עיוות ענק מצחוק למשפט המפורסם בספרדית) did u hear that? school is where you learn פעם הבאה שתהיו בבית ספר ואחד המורים ינזוף באיזה ילד בכיתה תעירו את זה ותצאו קרועים... עוד אחד - you like me! you really like me! (בפעם האלף שלוקחים אותו לכלא או מאשימים אותו במשהו) סליחה על חרישת לוגן, אבל הוא דמות כזו מעולה...

vmars fan

New member
one more...

" Ha-ha. Nice car. [Climbing into the back seat] God, it must have been a huge cereal box." גם עונה ראשונה. [למרות שהייתי מעדיפה להביא אחד מהעונה השנייה =/]

vmars fan

New member
אוקיי אז נשברתי!

" -As a rule I like to start every school day with a hot blonde*** waiting for me in the parking lot" -Me too! - "I'm not blonde." -Or hot.***

orale12345

New member
קורע

אני הכי אהבתי איך שהם אמרו את זה זה קרע אותי מצחוק!!!!!!!!!!

orale12345

New member
מסכימה איתך

לוגאן יש לו תמשפטים הכי זכורים !!! ובקשר למשפט בספרדים זה לא su casa es mi casa זה su casa IS mi casa כאילו הבית שלך הוא הבית שלי. ואני אהבתי שהוא כזה עושה לדיק: HOW DO U SAY PAPER IN SPANISH? והוא כזה IDK PAPERO זההה קרע אותי פשוט קרע!! טגם אני אהבתי את הקטע של U LIKE ME U REALLY LIKE ME

sweet shir

New member
אוי לוגן...../images/Emo99.gif

ואגב.. אני יודעת את תשובה ל- go to any highschool in america and you can tell who the popular kids are. אבל אין לי משפט לשים....
בכולופן זה מפרק 16 בעונה הראשונה וורוניקה אומרת את זה ל.. עצמה? לנו? זה לא ממש ברור.

orale12345

New member
..

אני חושבת שהיא מדברת אם ורניקה הפנימית חחח סתם זה המחשבות שלה !

orale12345

New member
הינה אחד קורע ספוילר 218

" i wish i know how to quit you.....shhh its not me its whoo" המשפט הזה קרע אותי פשוט קרע כי זה ירד על ברוקבאק מאוטין וכאילו כולם חושבים שמורה הוא הומו. ואיך שהוא שם את היד על הפה של לוגאן ולוגאן נוקרע כזה קורע אם המשקפים. הינה אחד של לוגאן שאני אוהבת: "so what ?...we team up?..buy matching capes ...i ride shotgone on a side car?" קורע !! פשוט קורע

למעלה