משחק פורום של WtF:

• פותח הנושא Kray
  • פורסם בתאריך

Kray

New member
משחק פורום של WtF:

שלום לכולם. לאחר שניסיתי לפתוח את משחק הפורום הזה בפונדק וביצורי רשת (ז"ל) ללא הואיל, חשבתי לנסות כאן (ובאורק, בו זמנית). כרגע יש לי שני שחקנים, ואני רוצה לפחות 3 בטרם נתחיל. המשחק יתרחש בלב ירושלים, כאשר נחלאות במרכז הטריטוריה. ה-Mood של המשחק יהיה "עתיק ומסתורי". לצערי, רוב המידע שרשמתי על המשחק נעלם יחד עם יצורי רשת, אז תצטרכו להסתפק בזה. אגב, Silver Fang ו-Eylon, אם אתם עדיין מעוניינים, תשלחו לי הודעה פרטית. הדרישות מהשחקנים: א. פירסום הודעה *מושקעת* אחת ליום. ב. היכרות בסיסית עם Werewolf the Forsaken והיכרות מעמיקה עם עולם האפילה. לאילו מכם שמעוניינים, עליכם: א. לשלוח לי קונספט. ברגע שאאשר אותו, תתחילו לעבוד על הדמות ולעגל אותה מכל הצדדים. הקונספט צריך לכלול פיסקה או שתיים המסבירות מי היא הדמות, היכן היא נמצאת בחיים, מהו מקצועה ודברים עיקריים באישיות וברקע שלה. ב. לשלוח לי דף דמות הכולל את כל מה שרשום בדף הדמות הרשמי של WW, בנוסף לרקע, אישיות ומראה. ג. ליצור 2 מקומות בטריטוריה ו-2 אנשים בטריטוריה. המקומות יכולים להיות מומצאים או אמיתיים, אך עליהם להיות בעלי נופף אפל ולהתקשר ל-Mood בצורה כזו או אחרת. בתודה: --Darkemor

Sabre Runner

New member
בדיוק מה שאני חשבתי.

תרכך קצת את הדרישות ויהיו לך יותר שחקנים. לדוגמה, אם תסביר על Werewolf מספיק בשביל לשחק ותבקש רק רעיון של דמות אז תחשיב אותי בפנים. דרך אגב, שמח על בחירתך במאורה. אשמור לך את המקום הטוב ליד האש. :)

Kray

New member
שטויות

ברור שהייתי מסביר על Werewolf the Forsaken במידה ויכולתי, אבל מדובר כאן על ספר של 300+ עמודים שדורש גם הבנה בספר הבסיס של עולם האפילה- אני יודע שאין כל כך הרבה שחקני WtF לכן אני מוכן לקבל גם שחקני עולם האפילה שמוכנים ללמוד (אחד מהשחקנים שלי כזה, ואין לו בעיה מיוחדת להסתגל לשיטה), כמו שרשמתי בהודעת הפתיחה. שחקן שלא מכיר את עולם האפילה הבסיסי, פשוט אין לו מה לחפש במשחק כי אני לא יכול ללמד את שתי השיטות במקביל. אני מודה שהמשחק דורש יותר השקעה מרוב משחקי הפורום, אז אני אקל קצת על השחקנים: א. קונספט דמות- זה נעשה במטרה לחסוך לכם עבודה, כדי שלא אצטרך לפסול את הדמות לאחר שהשקעתם בה שעות עבודה בגלל שהיא לא מתאימה לשאר הלהקה. כרגע יש לי אתיופי בן 18 החי ברחובות ירושלים ומורה הומוניסטי מלא להט. ב. דף דמות- לעשות את זה רק אחרי שאישרתי את הקונספט. מדובר כאן על רקע קצר, אישיות בקווים כללים, תיאור פיזי (בצורת אדם בלבד) והנתונים בדף הדמות הרשמי. ג.2 המקומות בטריטוריה ו-2 הקונספטים לאנשים- אני אהפוך את זה לרשות. חשבתי שזה יהיה נחמד לתת לשחקנים להוסיף קצת מהטעם האישי שלהם למשחק, אבל אם זה ימנע מכמה להשתתף, אז יותר כיף לי :). לאילו מכם שמעוניינים לקרוא עוד על השיטה:http://www.white-wolf.com/werewolf/index.php?line=intro . אגב, Silver Fang ו-Eylon, אם אתם קוראים את זה, אז תשלחו לי הודעה פרטית. תודה: --Darkemor

Kray

New member
אופס...תיקון:

אממ... יש דרך לערוך הודעה? "אבל אם זה ימנע מכמה להשתתף, אז יותר כיף לי :)."- הכוונה כאן היא שאם אתם מעדיפים שלא ליצור את המקומות בטריטוריה ואת האנשים בה, אז אני אסתדר היטב (יותר חופש בשבילי כ-ST) :). --Darkemor

Sabre Runner

New member
מרוצללים זה ספר של כמעט 400.

אבל אני יכול להסביר לך את העולם והרקע שלו בשתי פסקאות. אם אתה משחק ברשת, הייתי מייעץ לך לוותר על קשיחות החוקים. לפי דעתי, במשחק מסוג זה, זה רק מסרבל, מעיק ומאיט את המשחק.

Kray

New member
אממ...

שוב, אני לא יכול להתפשר על העניין של השיטה הבסיסית- אלא אם השחקן יסכים לתת לי רעיון ושאני אבנה את הדמות על אותו רעיון מבחינה מכנית. אני ממש לא אוהב את הדבר הזה, כי, לדעתי, הוא פשוט לא ירגיש שזו הדמות שלו. המשחק יהיה Light על מכניקה, כמובן, אבל אני עדיין מרגיש שצריך איזשהו ידע בסיסי על איך זה עובד. Sabre, אתה חושב על להצטרף? אם כן, אתה רוצה שאני אפרסם מידע על המשחק, ובמידה ותאהב את זה, אבנה דמות ע"פ הקונספט שלך (לי זה לא יפריע, אני פשוט חושב שלשחקן זה יפריע)? והאם יש עוד שחקנים שחושבים להצטרף וזה לא יפריע להם? --Darkemor

Sabre Runner

New member
אני חושב על להצטרף.

אבל אני לא יודע כמעט כלום על עולם האפלה של White Wolf.

Kray

New member
הסבר על Werewolf the Forsaken:

Werewolf the Forsaken מתרחש בעולם האפילה. עולם האפילה הוא עולמנו, רק אפל יותר, מושחת יותר ומסוכן יותר. שחיתות נמצאת בכל משרד ממשלתי, המשטרה קורסת תחת כמות הפשעים, הפער בין העשירים והעניים גדל בכל שנה שעוברת ובדרך לעבודה יש לך מזל אם אתה לא רואה לפחות תאונת דרכים אחת. כל זאת בעוד שדברים אפלים מתחבאים בחשיכה, אורבים לחסרי המזל, מסתובבים בינינו כזאבים בבגדי כבש וניזונים מאיתנו- מפחדנו, מדמנו, מנשמתנו וממותנו. נצר לשושלת של זאבי אדם, אתה הוא אחד מאותם יצורים. אתה הוא אחד מן ה-Uratha- חלקך חיה וחלקך אנוש, חלקך פיזי וחלקך רוחני. תמיד הרגשת שאתה שונה, שאתה לא כמו כולם. עוד שהיית צעיר, שמת לב שקיים בך זעם אדיר, זעם עצור, שבוכה להתפרץ. בא יום, היום שבו עברת את ה-First Change, ובו נתת לאותו זעם אימתני להשתחרר. היום בו גילית את מורשתך האמיתית. השתנית תחת הירח, תחת האימא לונה, ויללת בעודך עטוף בזעם טהור, חייתי, ובאורה הלבן, החיוור. בהיותך חלקך זאב, במהרה הרגשת צורך להתחבר לעוד זאבי אדם- לאנשים היחידים שיוכלו *באמת* להבין אותך ועד הזעם האדיר שעדיין מציף את גופך לעיתים תקופות מדי וגורם לך להכנע לדחפים הבסיסיים ביותר שלך. הצטרפת ללהקה, הפכתם ליותר קרובים מחברים, מאחים, ממשפחה- זה בטבע שלכם. יחד, לחמתם בשביל להשיג טריטוריה, בשביל לעשות את תפקידכם כשומרי האיזון בין הפיזי לרוחני, בין עולמנו לבין ה-Shadow, לבין עולם ה-Spirits. עכשיו, אתם עומדים, לבד אך עם זאת יחד, מול ה-Pure, זאבי אדם אשר מחפשים לנקום בכם על פשע עתיק שמינכם ביצע, מול Spirits, הייצוג הרוחני של כל דבר פיזי ומטה-פיזי בעולם, ומול דברים אפלים יותר המסתתרים בחשיכה. אתם חייבים. חייכם וחיי אהוביכם בסכנה, ואין לכם להיכן לברוח. --Darkemor

Kray

New member
הבהרה:

אנחנו נתחיל את המשחק לפני ה-First Change, כדי לתת לכם זמן להתרגל למערכה. אני מוכן לקבל עד 3 אנשים נוספים, אבל ברגע שיש לי עוד אחד אני כבר אתחיל להתקדם לקראת המשחק. אם העובדה שאני אבנה את הדמות שלכם מבחינה מכנית לא מפריעה לכם, אז פשוט תפרסמו קונספט. לאחר שאאשר אותו תשלחו לי רקע, אישיות ומראה חיצוני ואני אבנה את הדמות. בתודה: --Darkemor

למעלה