משחק סקעתי....

משחק סקעתי....../images/Emo15.gif

טוב אז ככה...(איך אני אוהבת להגיד את זה...) אז בחרתי לאמץ את משחק השרביט שנורא מצא חן בעינינו! למי שלא מכיר מוזמן לראות פה! בהמשך השירשור! (קרדיט לשחר!) טוב 3 עובדות עליי: 1.אני ניראת תימנית אני די חומה כזאת לא עד כדי כך... 2.אני מכורה לגרעינים(שחורים) 3.אני דלוקה על עמרי אפק מאוהבת בהראלוש וחולה על שירי מימון! אני מעבירה ת'שרביט ללאו14..!

לאו14

New member
יאייי!!חיחי../images/Emo141.gif

תודה מאמי!! ישש השרביטט אצלי!!כ-ב-ו-דד!! אבל לפני שאני מתחילה..לינויוש יפה שלי את לא תימנית..את תימניה!! אז 3 עובדות עלי.. 1.אני לא אוהבת ירקות!!בכלל..זה מעגיל אותי..גם פירות לא ממש.. 2.אני בכיתת אומנות!! 3.היה לי חבר רק פעם אחת..[כאילו חבר חבר..] אני מעבירה ת'שרביט ל....מורניי!![סקעתית בעמ האחת]

חחח.. אוקי.. ../images/Emo39.gif

3 עובדות מהממות עלי: 1. אני מכורה למחשב- ולפורום. 2. כל לילה אני שומעת מוזיקה עד שאני עייפה באמת. 3. למרות שאני בת 18 אני אוהבת לראות סרטים מצויירים וערוץ הילדים.. ואני מעבירה את השרביט ל.... שמחית

skaatushonet

New member
טוב עונה=]

1.אמא ודודה שלי הן תאומות=] 2.אני שונאת לסדר 3.אני חולת מוזיקה ומעבירה לספירוששששש=]

ייאי../images/Emo9.gif

1.אני שונאת ממולאים 2.אני חולה על ריקוד 3.אני חולה על מוזיק[חוץ ממזרחית-דיכאון] אנימעבירה את השרביט ל..SKATIT 1

skaatit 1

New member
עצבים......../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

בכל זאת......3 עובדות עלי...: 1.אני חולת מחשבים ומוזיקה...
2.אני אוהבת לקרא....
3.יש לי משקפיים....
אני מעבירה את השרביט ל....אביב

i love skat

New member
חחח עונה ../images/Emo187.gif

1.אני לא יכולה בלי מוזיקה עד מעל 6 שעות..אחרי זה אני משתגעת 2.קראתי פעם אחת 5 ספרים במקביל
3.אפ'פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה

simhit

New member
עונה!

תודה אביבוש!
1. אני לא מסוגלת לישון בקיץ בלי מזגן (על קור כמובן) פשוט מתוך הרגל 2. הצבעים האהובים עלי ביותר הם כתום, ורוד, תכלת, סגול. 3. אני חולה על טלנובלות וסרטים מצויירים
ואני מעבירה את השרביט ל.....שחר!

shahar s

New member
ישש.. ../images/Emo150.gif

1.אמממ.. יש לי כלבה מדהימה בשם אנג'ל. 2. אני מתעבת עגבניות. ומתה על קטשופ.. 3.עברתי דירה 7 פעמים. מעבירה את השרביט לל..לורן!

למעלה