משחק סיכום הכנס

PUZMAK J

New member
משחק סיכום

רגעי שיא (שצפיתי בהם) - הקטע של דקל במופע הישראלי, הקטע של טמפיי במופע הבינ"ל למרות שהיו בו יותר מדי נפילות.. המופע של אורי ונועה וייס שנורא אהבתי( בעיקר כי התחלתי לעבוד הרבה על אקרובלאנס והמופםע נתן לי כמה רעיונות חדשים) וכמובן האינדורנס 5 כדורים, שהיה אחד היפים שראיתי, ונורא שמחתי בשביל בר כשהוא זכה (אז מה אם התערבתי על הזכייה שלו) רגעי שפל (שצפיתי בהם) - ההנחייה של הבמה הפתוחה שהיתה נוראית, מעולם לא ראיתי מופע שהונחה גרוע יותר. מכאן אפשר רק לעלות. ובכלל הבמה הפתוחה, שחוץ מהקטע של מיקי, היתה גרועה למדי, אני יודע שבשנים שעברו אף אחד לא עשה סלקציה לאמנים, אבל לפחות תדע מי הם ולמה הם מסוגלים...גם ההנחייה של המופע הישראלי לא היתה משהו. רגעי שיא (שחוויתי אישית) - בעיקר העובדה שלמדתי המון בכנס הזה, ג'ינגלתי הרבה יותר מבכנסים קודמים וגם הרבה יותר מבשנה האחרונה אני חושב. הצלחתי לעשות 3 תרגילים חדשים באקרו בלאנס, למדתי בערך 10 חדשים שצריך עוד לעבוד עליהם. הכדורים של אורי יורמן מאמריקה שבפעם הראשונה שנגעתי בהם עשיתי שיא ב7 כדורים, השיא שעשיתי ב7 כדורים, הסדנה של תרגילי האש שהעברתי, עם מציתות וגפרורים, באו פשוט המון אנשים והרגשתי נורא חשוב. הסדנא הלכה די טוב וגם ההפתעה בסוף היתה מעולה. הפוט באג עם כדור אש, ומר. היט, והמשחק השני, שאני חייב לציין שהחניכים שלי מתים על המשחק הזה, אז נורא השתפרתי בו מאז אירלנד... רגעי שפל (שחוויתי אישית) - לבוא לכנס ולגלות שבקושי התאמנתי השנה וכמה לא השתפרתי, לסיים כל ערב בחיפוש נואש אחר הציוד שאבד לי. לאבד כדור, לנסות תרגילים חדשים באקרובלאנס עם מזרון קטן ומחליק וליפול ולעקם אצבע. וגם נורא התאכזבתי מעצמי שנפל לי אחרי 15 תפיסות באינדורנס 7... |מטרות שרציתי להשיג (והתוצאה) - להנות - הצלחתי להשתפר ב7 כדורים - הצלחתי לארגן ג'אגל ג'אם - נכשל להתנתק קצת - הצלחתי משהו שמצא חן בעיני בכנס - בעיקר העובדה שאנשים קצת יותר פתוחים לדברים שהם לא ג'אגלינג, כמו פריזבי ואקרובלאנס, משחק האטבים, שעלו מופעים מלאים של אמנים ישראלים, התחרויות, שהיו בגדר שיפור השנה (חוץ מהרעיון של קומבאט מעורב). משהו שלא מצא חן בעיני בכנס - המופע של אריק, שהיהבזבוז מוחלט של זמן וכסף, הוא פשוט הרים ציוד, התאמן קצת, הניח אותו, לקח כלי אחר והתאמן גם איתו קצת. אני אמנם בעד יותר ג'אגלינג ופחות שטויות אחרות, אבל זה היה ממש מוגזם, הבחור ממש לא יודע להופיע, למרות שאילו כל אחד מהנמברים היה שווה משהו יכול להיות שעוד איכשהו היה אפשר לשרוד את המופע בלי להרדם, אבל כל אחד מהנמברים היה מאד משעמם, אולי טכניקה יפה, אבל בלי שום התפתחות. מאד לא נהניתי. גם המופע הבינ"ל שהיה מאד לא מעניין יחסית לשנים שעברו, מרקו פאולטי למשל, הוא ג'אגלר מעולה, אבל מופיען גרוע, מכל הקטעים שראיתי אותו, באירלנד ועכשיו לא נהניתי, הקטע של לוק ופולה עם הציור שמעולם לא הבנתי מה מעניין בו. הקטע עם ציון הסייטסואפים של לוק היה מעצבן ומטריד, ראיתי את הקטע המון פעמים והוא נורא לא נעים לאוזן. הקטע של טמפיי עם הדיאבולו היה מעולה. מהקטע עם הדוויל סטיקים לא נהניתי. ובקטע של מורגן פשוט היו יותר מדי נפילות. הרבה יותר מדי. בכלל האורחים היו חלשים מאד השנה, ואפשר להביא ג'אגלרים יותר טובים. ושיותר יתרמו לאווירה. העובדה שאנשים מאד לא רגישים ומאד לא אכפת להם מציוד של אנשים אחרים. לא השארתי ולו פעם אחת ציוד באמצע האולם, המעשה הכי פזיז שלי היה להשאיר ציוד בתיק בעוד הוא פתוח, ובכל זאת בכל יום נעלם לי ציוד כלשהו, שאת חלקו לא מצאתי גם ביום האחרון. בנוסף מאד לא אהבתי את החוסר ארגון שהיתה, לא היה מישהו שפיקח על הכל, וכשניסיתי לארגן משהו כל הפנה אותי למישהו אחר, וכל הזמן צצה בעיה חדשה שמישהו אחר לא ידע עליה. ובגלל זה לא הצלחתי לארגן את מה שרציתי.אם היה מישהו שמפקח על הכל, או לפחות על הארועים המיוחדים שמתרחשים באולם, אז היה הרבה יותר נוח לארגן דברים, ויש הרבה דברים שאילו היינו מצליחים לארגן אותם היו לוודאי מוסיפים להנאה. ולבסוף המחיר לסחנה שמאד עלה מהשנים שעברו, שנראה לי קצת מוגזם, בנוסף למחיר של הכנס שעלה בעקבות המופעים בתשלום גם המחיר לסחנה מתייקר, לא אופטימלי. זהו. ירון (פוזמק)

בדרך כלל אני לא מגיב כשמשחקים משקי סיכום

אחרי הכל כל אחד זכאי לדעה משלו. אבל כשמלכלכים לפעמים צריך להבהיר דברים (כמו לדוגמא עם הטענות מול לוק). הפעם אני רוצה להתייחס ל"לא אהבתי את החוסר ארגון שהיתה, לא היה מישהו שפיקח על הכל, וכשניסיתי לארגן משהו כל הפנה אותי למישהו אחר, ובגלל זה לא הצלחתי לארגן את מה שרציתי" או "ויש הרבה דברים שאילו היינו מצליחים לארגן אותם היו לוודאי מוסיפים להנאה". האמנם? ראשית אין לי מושג מה עוד ניסית לארגן חוץ מהג'אגל ג'אם, ואם השימוש שלך במינוח "לארגן דברים" הוא אותנטי או סתם לצורך יצירת רושם. אז אתייחס רק לזה.אני דווקא הייתי שם בזמן אמת כשרצית לארגן את ה"ג'אגל ג'אם", ולהערכתי לא נתקלת לא בחוסר ארגון ולא בחוסר פרגון, אלא רק בדעה שונה משלך. כפי שצויין כאן לא פעם, הכנס הישראלי סובל מעומס מסויים - כולם רוצים להספיק הכל ויש הרבה פעילויות ומופעים ומעט יחסית זמון פשוט לג'אגלינג ואינטראקציה חופשית באולם. כשהגעת אלי ואל רון באולם עם הרצון שלך בג'אגל ג'אם (מו הסתם אחרי ששאלת אנשים לא רלוונטיים שהפנו אותך אלינו) זה היה בזמן יקר ערך בעיני של אותו ג'אגלינג חופשי, שעה לפני תחילת הרנגייד ולא הרבה זמן אחרי סיום עוד מופע באולם בניר דויד. התגובה שלנו לא הייתה "אוי, איך נארגן את זה, זה נורא מסובך", אלא דווקא "מה פתאום לארגן עכשיו, תסתכל סביבך באולם - כולם כל כך מרוצים ושמחים ויש כזו אנרגיה טובה". אני זוכר בבירור איך גם אני וגם רון ניסינו להפנות את תשומת לבך למה שקורה באולם - בפינה הדרומית היתה קבוצה גדולה שקיימה מין סדנה מאולתרת וספונטנית באקרובלאנס, באמצע האולם עמדה קבוצה קטנה של ג'אגלרים עם 3 כדורים והחליפה תרגילים, וכן הלאה כל האולם היה מלא באנשים שמג'אנגלים להנאתם, נגשים עם אחרים, מיני-סדנאות ואינטראקציות ובקיצור כל מה שיש לא מספיק ממנו בכנס. אני גם זוכר בבירור איך ממש לא הפנית את הראש ולא השטת את מבטך אל האולם ולא ראית בכלל מה קורה מחוץ לרעיון שיש לך בראש ולזה ש"יש אנשים שממש התכוננו נפשית לזה". אתה רציני? דיברת על זה עם 5 (או 10, לא משנה) אנשים ובגלל זה נפריע לאנרגיה המעולה שיש באולם? מכל מקום מה שאמרנו לך זה פשוט - אתה רוצה? בבקשה, תפוס פינה ותארגן. כלומר - תכריז במערכת, תביא את כל חבריך המוכנים נפשית ואם זה באמת יהיה מתאים לאנשים באולם הם יבואו וזה יתפוס. אנחנו לא רצינו לעזור לא מתוך אזלת יד אלא פשוט בגלל שחשבנו שזה רעיון גרוע באותו רגע. זה הכל. וכדי למנוע מפחי נפש בשנה הבאה אני מציע לך מספר טיפים פשוטים - א. אל תזדרז לבוא בטענות אל אנשים אחרים. רוצה לעשות משהו? תעשה אותו. ב. אתה רוצה לארגן משהו באופן ספונטני? נסה קודם לפתוח עיניים ולראות אם הוא מתאים ברגע זה. ג. רוצה להיות בטוח שהוא יקרה? תגיע לפגישות לפני הכנס ותכניס אותו ללו"ז. אז גם תראה אם יש זמן על אמת או שהוא דוחס את האירועים יתר על המידה. למעשה, גם אם הוא בלו"ז לא בטוח שהוא יקרה. ראה למשל שוק ציוד משומש, שהיה נראה כמו רעיון מעולה אבל עובדה שבגלל העומס (אנשים חזרו מהמופע בניר דויד ישר לארוחת ערב וכו') הוא התמסמס. ד. אם אתה מארגן משהו ספונטני אף אחד לא עוצר אותך אבל אף אחד גם לא מחוייב לעזור לך. ה. ובכל מקרה אל תלכלך עם הגיגים בסגנון "היה חוסר ארגון , ולא היה מישהו שפיקח על הכל". השנה לא ממש ארגנתי ולכן אני יכול להגיד לך מהצד שאמנם היו פשלות (כגון מושבי אסלה בשירותים - למרות שזו לא פשלה שלנו אלא של הסחנה ופנינו אליהם עשרות פעמים, אבל עדיין זה היה צריך להיות מטופל) אבל בסה"כ הכנס היה מאורגן היטב. בהצלחה , וכל זה לא נאמר כדי לרפות את ידיך מלארגן. מי יודע? אולי אם היית מארגן את הג'אגל ג'אם הזה הוא היה יוצא להיט. אני תמיד שמח כשמישהו מוכיח לי שטעיתי ויש לי הזדמנות ללמוד. ____________________________________ איציק

תמירK

New member
בעניין "שוק ציוד משומש"-היה שוק, שהיה מוצלח.

איציק רק תיקון טעות ולטובה, השוק יצא לפועל, כפי שהמארגנים הכריזו עליו בסיום המופע בניר דוד. השוק התקיים באוהל הכחול מול הכניסה לאולם, אוהל דמוי חצי כדור. לדידי הוא אף היה שוק פורא, והצלחתי למכור בו שלוש לפידים. התכונה באוהל המשיכה ממש עד "הבמה הפתוחה", כך שהיה די זמן ויותר לקיום מסחר כהלכתו
תמיר

אהד מ

New member
רגעים נוספים

אכן השוק התקיים למרות שינוי הלו"ז הספונטני והצורך לארגן חשמל ותאורה בזמן קצר ולחץ. תודה על הלפידים תמיר. עוד שיא בכנס - המופע של אורי ונועה, מפגש מאסטרים (ברק ראובן, מורגן, טמפיי, מרקו ואריק) . עוד רגע שפל- פגעתי למישהו בראש עם צלחת מעופפת. אם צילמתם במהלך הכנס נשמח אם תעלו תמונות. שגב- אם קבוצה מסוימת הרעישה או התנהגה לא כשורה אפשר לדבר או לבדוק מול האחראי שלהם אבל איך אתה היית מרגיש אם היו מגדרים אותך, בקיצור לא נגדר שום קבוצה מספיק שהצבא שלנו עושה את זה.

Segev Shilton

New member
כשהתכוונתי לגידור

לא התכוונתי פיזית לגדרות , אלא פשוט להקצאת מקום. עם כל הכבוד שמביאים חברה של 20 איש שכל הלילה צורחים , ושמים לך מוזיקה מזרחית בפול ווליום , זה דיי הורס ומפריע לישון אנשים אלו לא מבינים את משמעות הכנס ובשבילם הכנס הוא לא יותר מאיזה מסיבה (שבמקרה עושים שם ג'אגלינג) כך שלשים אותם במקום טיפה מרוחק , זה לא נראה לי רעיון רע (אני מציע לך שנה הבאה ליהיות לידם כדי לבין על מה אני מדבר). שגב.

גידור

דווקא הרעיון לגדר את שגב נשמע מעניין... תגיד שגב, עדיף מוזיקה מזרחית בפול ווליום כל הלילה, או מוזיקה אשכנזית בפול ווליום? ___________________________________ איציק

Aiyegbeni

New member
עזבו ת'מוזיקה...

האמת שגם לי החברה האלה קצת הפריעו למשל כשהם שיחקו כאוות נפשם בציוד שלי (להעיף אחד על השני בינבגס מקצה של האולם לקצה השני זה לא ממש ג'אגלינג)... ופה ושם הם הפריעו גם כן. יחד עם זאת, אני כן חושב שזה חשוב להביא קבוצות כאלו לכנס, אבב כמו ששגב כתב (ואולי בלשון קצת יותר עדינה) לעשות הפרדה מסויימת כדי שלא יווצרו מצבים שיגרמו לשנאה בין שני הצדדים. אבל שוב, מצד שני חייבים לשלב אותם גם כי זה בעצם הרעיון של כל העניין, אני לא יודע כל כך איך זה הלך אבל נראה שניתן להם פחות או יותר חופש מוגבל שם לעשות מה שהם רוצים ואני לא בטוח שזה תמיד הרעיון הכי טוב.

juggling guy

New member
עוד דוגמא

קטע ממש אבסורדי שהיה פשוט מוזר.... סיטואציה: טמפיי מעביר סדנת אקסקליבר בדיאבולו ... תרגילים מדהימים ומטורפים... סביבות 20 איש עומדים מנסים לומדים ומסתכלים ולפתע בא ילדון (סלחו לי על השפה ) ערס אחושרמוטה ואומר לטמפיי תן לי את הדיאבולו בעברית, טמפיי לא מבין מה הילד רוצה והילד פשוט לוקח בכוח את הדיאבולו מהידיים של טמפיי , ומנסה להקפיץ ולתפוס... (פה אמור להיות סמיילי של כמה אידיוט הבנאדם יכול להיות + אכזבה שלמה מהמין האנושי) לאחר שאנשים בסדנה מחזירים לטמפיי את הדיאבולו הילד בא ולוקח אותו שוב.. אני לא יודע מה הסבירו לאורחים הנחמדים שלנו אבל נראה לי שהם מרגישים יותר מדי שמגיע להם הכל.... מישהו בהחלט צריך היה להעיף את הילד הזה מהאולם על החוצפה הזו.... אני יודע שזה אחלה מטרה ובאמת זה ממש נחמד להביא נוער במצוקה לכנס כזה... אבל אי אפשר לתת להם להתנהג ככה , זה פשוט הרגיש לי כמו כמעט כל סדנא שלהטוטן מעביר שחייב לבוא הילד הערס להרוס תציוד ולא לעשות איתו כלום שקשור לג'אגלינג כמו למשל לזרוק בינבאג מצד אחד של האולם לצד השני... אני מצטער אבל אני לא חושב שזה חכם להביא קבוצה כזו של ילדים ולתת להם להשתתף בכנס שכולם בו ג'אגלרים שנחמדים ומשאירים את התיק פתוח כי אחרי הכל זה כנס ג'אגלרים.... אני יכול להבין קצת את שגב.... זה פשוט לא נעים להיות ליד אנשים כאלה.. אני בטוח שכל הג'אגלרים בארץ מרגישים ככה ויש מצב שזה לא היה רעיון חכם להביא אותם... אסף

PUZMAK J

New member
כשמלכלכים, באמת צריך להבהיר דברים.

אולי אני טועה, אבל אני לא זוכר שליווית אותי בכל שלבי הארגון את אותו ג'אגל ג'אם, בך נתקלתי רק לאחר מספר לא מבוטל של התרוצצויות בין אנשים, שכל אחד מהם אחראי על משהו אחר. חוסר הארגון שהרגשתי הוא בחוסר הידע של כל אחד על התחום שמעבר לתחום העיסוק שלו. רון לא ידע להגיע לי מתי ואם מתקיים הרנגייד, עומר לא ידע כלום על המופע אש שהתארגן מחוץ לאולם (לא באופן ספונטני, אלא מופע ידוע מראש.) ויש עוד כמה אנשים שאני לא ממש יודע מה שמם, שמשכו בכתפיהם והפנו אותי למישהו אחר. אחרי שדיברתי עם המופיעים במופע האש, ועם עומר, ועם רון, סוכם לעשות את הג'אגל ג'אם מיד אחרי המופע אש בכדי שלא ידחוק ברנגייד ויאלץ לדחות את תחילתו. רק לאחר מכן באתי אל רון, בבקשה להוריד את המחיצה או לקחת את הפרגוד, ובמקרה אתה עמדת לידו באותו הרגע. לא פניתי אל אנשים שנראו לי חשובים והטרדתי אותם בשאלות ובעיות ארגוניות, הלכתי את אותם אנשים שרון הפנה אותי אליהם. אולי להפתעתך, אני הייתי מודע היטב למה שקרה באולם באותו הרגע, אני אפילו נוטה לחשוב שמעט הגזמת בתיאור הפיוטי של האולם באותו הרגע. חוץ מהפגנת תרגילים גדולה של שלושה אנשים באקרובלאנס, לא זכור לי שום דבר אחר שהזכרת, מיני- סדנאות ואינטרקציות? אנשים מחליפים תרגילים ב3 כדורים? אולי 3, וזה נכלל לדעתי בקטגורית אנשים שמג'אנגלים להנאתם, טענתך אמנם נראית נכונה, אבל אני חושש שאילו היית מתחשב בה כפי שציינת לא היה רנגייד, ולא היתה במה פתוחה, ולא היו עוד שלל דברים שהכנס "עמוס" בהם לפי דבריך. אווירה טובה בכנס היתה כל הזמן, ואני מרשה לעצמי להגזים ולומר שהיו הרבה רגעים מלאי אנרגיה ובעלי אווירה טובה שנקטעו באכזריות בגלל יוזמת רנגייד, או תחרות 3 קלאבס. ובכלל, אני לא רואה סיבה מיוחדת שאין בעיה לקטוע שני ערבים של ג'אגלינג בכיף בשביל רנגייד, אבל בשביל ג'אגל ג'אם לא. אני בטוח שהוא היה מוסיף רבות להנאה, ואף משיג מטרה חשובה, לתת במה לכל מי שמעוניין, וגם למי שלא ברמה, או לא מסוגל לבנות קטע שלם לבמה הפתוחה. או לא שטותי מספיק בשביל להופיע ברנגייד. אני מקווה שהובהרה הנקודה, לא התכוונתי ללכלך על אף אחד ואני מאד מצטער עם מישהו נפגע, אני רק אומר שאני לא בטוח ששיטת הארגון של "כל אחד אחראי על משהו אחר בלי קשר בין האחראים" היא האופטימלית.

אם כך, אנא הסבר לי

למה יוזמה ספונטנית כמו רנגייד התארגנה וג'אגל ג'אם לא? שניהם לא היו בלו"ז הראשוני. בוודאי שרון לא יכל להגיד לך אם ומתי יש רנגייד, בדיוק כמו שהוא לא יכל להגיד לך אם ומתי יש ג'אגל ג'אם... הסיבה להערכתי לכך שאחד קרה והשני לא היא רמת נטילת היוזמה של מי שהיה מעוניין בכך. אגב אם היית פונה אלי או אל חלק מהאחרים בבקשה לעזור בארגון רנגייד היית נתקל בתגובה דומה. כן, אני מסכים איתך (אם כי אני לא יודע אם כתבת מה שכתבת בסרקזם או לא) ואני אכן חושב שמה שהיה באולם לפני הרנגיידים למיניהם היה מקסים לאין ערוך מהרנגייד עצמו. לגבי הבמה הפתוחה אני דווקא חושב שהיא הצדיקה את עצירת הפעילות, אם כי סגירת האולם לשעה לפניו היתה מיותרת בתכלית, כיוון שליין אפ וחזרה כללית אפשר היה גם לעשות בחדר הגדול. אכן האולם הוא בעיני הלב של הכנס, ועיקר היופי בכנס לטעמי היא ההתרחשות הבלתי מאורגנת שקורית בו. עצירת הפעילות לצורך משהו היא פעולה קיצונית שדורשת הצדקה. התארגנות בפינת האולם לצורך משהו (סדנה, ג'אגל ג'אם, מה שלא יהיה) לעומת זאת, היא פעולה חיובית. אני פשוט לא מבין למה לא עשית מה שהיה נראה לך נכון לעשות, בלי לעשות מזה עניין גדול. ספציפית לגבי זה שעומר לא ידע על מופע האש מחוץ לאולם, אם אינני טועה אתה מדבר לא על מופע האש שתוכנן מראש, אלא על מופע האש של הזוג שהגיע מאנגליה אם אינני טועה (ברח לי השם) אכן מופע זה התארגן באופן ספונטני ולא בהתאם ללו"ז. ואם הוא לא ידע על מופע האש המתוכנן מראש,זה סתם בגלל ריחוף מובנה... אגב עומר ארגן מספר דברים שלא תוכננו מראש, כמו חדר ההקרנה (הוא פשוט בא אלי וביקש כבלים, ארגן ברקו, הביא לפטופ ודאג שזה יקרה), או חלק מהרנגיידים. ייתכן שהוא היה עסוק מדי באחת מיוזמות אלה בכדי להיות מודע למופע האש שאולי לא כל כך עניין אותו. שוב אני מדגיש - אנא אל תחשוב שמה שאני כותב כאן נועד לרפות את ידיך מלארגן משהו. סבבה שתארגן ג'אגל ג'אם, או סדנאות, או השד יודע מה. רק אל תחשוב שהכנס הוא מבצע צבאי עם מפקדים ושיוזמה זקוקה לאישור ו/או תמיכה כדי לקרות. ______________________________ איציק

Aiyegbeni

New member
תראה..

הרנגייד והחדר קולנוע למשל לא היו ממש ספונטאנים רק כי הם לא נכתבו כפעילות בלוח פעילויות. הן תוכננו מראש כמובן, אך לקח להן קצת זמן להתארגן במקום. אני מאוד מצר על כך שהג'אגל ג'אם לא יצא לפועל, מבחינתי פעם הבאה להחליף את הרנגייד בג'אגל ג'אם, למרות שזה עוד לא נוסה בארץ, אבל יש לי הרגשה שזה ילך טוב. אבל כמו שאיציק כתב (פחות או יותר), מחשבות לחוד ועשייה לחוד, נקווה שפעם הבאה גם נעשה את זה.

אני מסכים

אני מעדיף בהרבה ג'אגל ג'אם על רנגייד. אם צריך כמובן לבחור... מכל מקום, ירון (ואורי), אם יש לזה באמת קהל מעוניין, אני בטוח שלא בעיה לארגן את זה בהודעה פשוטה בכריזה, אולי גם עם הודעה יום קודם בבמה הפתוחה (או התחרות, או כל אירוע אחר שמרכז את תשומת הלב) אם ממש רוצים ליצור מודעות. ושוב בהצלחה. ____________________________________ איציק

poiboi

New member
לדעתי

יכלו להחליף את אחד הרנגיידים בג'אגל ג'אם. במיוחד ששני הרנגיידים היו די חלשים.

poiboi

New member
שלי

רגעי שיא (שצפיתי בהם) - שאר המופע הישראלי שהיה ממש טוב. המופע הבינלאומי שהיה מדהים כרגיל. רגעי שפל (שצפיתי בהם) - התחרויות שדי שיעממו אותי... יותר מדי אנדורנסים שנמשכים המון זמן. רגעי שיא (שחוויתי אישית) - הקטע שלנו במופע הישראלי הלך פשוט מצויין. 2 הסדנאות שהעברתי הלכו ממש טוב, והסדנה למתקדמים לא הפכה לסדנת מתחילים כמו בפעם הקודמת שניסיתי לעשות סדנה כזו. רגעי שפל (שחוויתי אישית) - הקטע הכושל שלנו ברנגייד מטרות שרציתי להשיג (והתוצאה) - למצוא אנשים שיבואו איתי לPLAY festival באנגליה השנה, והצלחתי כנראה. משהו שמצא חן בעיני בכנס - עלייה ענקית יחסית לשנה שעברה בכמות הפויזרים והסטאפרים (וגם עלייה ברמה) משהו שלא מצא חן בעיני בכנס - כמו כל שנה, ילדים בני 4 שהיו באוהל ליד דיברו כשניסיתי לישון והעירו אותי ב6 בבוקר.

משחק סיכום הכנס

כנס שני שלי, כאשר בשנה שעברה הייתי רק שישי-שבת, ולא ראיתי בעצם אף אחד מהמופעים... השנה הלכתי בשבת בלילה, קצת אחרי המופע הבינ"ל... רגעי שיא (שצפיתי בהם) המופע של טמפיי, במיוחד התרגיל בסוג-של-הדרן. המופע של המצקות והמופע של דקל בישראלי. בכלל, רוב המופעים היו ממש מוצלחים!! בין אם היו יותר או פחות נפילות - היו כמה דברים ממש מדהימים (למרות שהועלתה טענה שאני לא מאוד אובייקטיבית בהתחשב בעובדה שזו פעם ראשונה שלי בהופעות...) רגעי שפל (שצפיתי בהם) רון והעפיפון (?!)... חוצמזה יש לי קצת נטייה לסנן רגעים כאלה, אז לא כל כך עולים לי בראש עוד קטעים... רגעי שיא (שחוויתי אישית) 24 זריקות ב-5 כדורים (ואז ההכרה ששכחתי לנשום בזמן הזה
) העברת סדנת הסלסה עם אגם (דבר שבהתחלה לא ממש רציתי לעשות, כי אני לא כזה מבינה בזה, אבל בסוף זרם ויצא ממש מגניב ובעיקר ממש ממש כיף!) רגעי שפל (שחוויתי אישית) הכבשן שקוראים לו האוהל שלנו בבוקר... לא כיף לא להצליח לישון כמו שצריך משמונה/שמונה-וחצי בבוקר בגלל כמה שחם... (לעומת זאת, לשים ישר בגד ים ולהכנס למים על הבוקר זה קצת מפצה על זה
) מטרות שרציתי להשיג הממ... בערך ביום הראשון אמרתי שאני רוצה להצליח 30 זריקות ב-5 כדורים... הצלחתי 24 במקסימום, ובדרך כלל בין 14 ל-20. סביר... פאסינג קלאבס (Check!), ותודה לאורי יורמן בהקשר הזה - עזרת לי מאוד
דברים חדשים בפאסינג כדורים (Check!), ותודה לאגם, בעיקר על האולטימייט 7 כדורים... אני עדיין מסוקרנת לראות איך זה נראה מהצד
למידה ושילוב של כל מיני מסירות שונות שתמיד הזנחתי ב-3 כדורים (חצי Check) - למדתי בערך פינגווין - לא כל מסירה, אבל מדי פעם לשלב, וקצת לשלב באקרוסים, אבל עכשיו יש קצת יותר מוטיבציה לעבוד על זה. ללמוד לאזן דברים - לא הצלחתי עדיין... אולי בהזדמנות אחרת... לשכוח מהצבא קצת - Check... ממש הופתעתי להזכר שאני בצבא... ללמוד קצת משחק עם דיאבולו למתחילים - מה שקורה זה שגם שנה שעברה וגם השנה, אני רואה אנשים תותחים בדיאבולו, וממש רוצה גם, ואז אני לומדת ממש קצת דברים ולא מתעסקת בזה יותר... אז השנה למדתי קצת להתמסר בדיאבולו, ולהעביר מתחת לרגל... אולי בשנה הבאה אני אשקיע בזה יותר. ללמוד יותר קונטאקט - לא הגעתי לזה לצערי
משהו שמצא חן בעיני בכנס האווירה! היה פשוט כל כך כל כך כיף!! המון אנשים טובים, המון אנשים עם רצון לעזור לך ללמוד גם בלי להצטרך לבקש, קאמפינג, מים, ג'אגלינג, חופש... המשחקים בלילה (Long Live Mr. Hit!!)... מי צריכה יותר? משהו שלא מצא חן בעיני בכנס קצת הציק לי הניסיון ללמוד לרכב על האופניים המוזרות בתוך האולם בשעות השיא שלו. אמנם האופניים היו ממממש מגניבות, ובהחלט קשה לרכב עליהן ומגניב לנסות, אבל אם האולם כזה עמוס באנשים, אפשר לחכות אולי לשעה פחות עמוסה, או לנסות בחוץ... אבל כדי לא לסיים בנימה שלילית, אני רק אומר שוב - תודה לכל העוסקים במלאכה! הפכתם את הימים האלו למדהימים בשבילי!! נתראה בשנה הבאה...

danielthewhite

New member
טוב נו... אז גם אני...

קודם כל, מאוד נהניתי בכנס השנה, בעיקר בהתחשב בעובדה שלא הייתי אמור להגיע אליו... רגעי שיא: קטע הדיאבולו של טמפיי, הקטע של מורגן בשלושה כדורים. המופע של לוק ופולה, שהיה ממש יצירתי לפי דעתי, ובכלל, אחד המופעים היפים שראיתי. הקטעים של רון ונועם בתחרות. רגעי שפל: סינדרלה, באירלנד ראיתי את הקטע וממש ממש אהבתי אותו. לא ברור לי למה, אולי בגלל כל הנפילות, אבל ממש לא נהניתי הפעם... המופע של אריק, שהיה לפי דעתי דוגמא מושלמת לאדם שעושה ג'אגלינג ברמה סבירה ואפילו טובה, ועדיין משעמם רצח על הבמה... קצת יותר מדי ילדים קטנים שרצו לעשות אש במופע אש.... רגעי שיא אישיים: להופיע במופע אש עם קטע חדש שבניתי עם יונתן ולקבל על זה פידבקים טובים מאוד משאר המופיעים. רגעי שפל אישיים:מממ... היו יותר מדי כאלה כשאני חושב על זה... כשהייתי צריך ללכת ללוויה בשישי בבוקר, ולפספס את המופע הישראלי. כשניסיתי להפיל לנועם את הקלאבים בקומבאט, ומעכתי את האצבע שלי בין הקלאב שלי לקלאב שלו (זה עדיין כואב לי!). מטרות: טוב, היו שלוש. הראשונה, למצוא את עמית (עם הסטאפים) שילמד אותי זריקות חדשות בדאבל סטאף. בוצע בהחלט. השנייה, לחפש מישהו יותר טוב ממני בקונטקט סטאף שיראה לי דברים מגניבים. לא במיוחד בוצע, למרות שעם קצב הלמידה המטורף של אלחנן צפוי לי פייט רציני. השלישית, לבנות עם יונתן קטע קלאבים, בוצעה פחות או יותר. התחלנו, אבל לא סיימנו... משהו שמצא חן בעיני בכנס: כולו. כרגיל, מאוד נהניתי מהאווירה, מהאנשים ומהג'אגלינג. לאחרונה לא יצא לי לג'אנגל כל כך עם קלאבים, ובכנס קצת חזרתי לזה... החולצה של הכנס, שהייתה ממש יפה, למרות שבאופן אישי, אני יותר אהבתי גרסה אחרת שהוא צייר לחולצה, ומשום מה המארגנים פחות אהבו. היחס הנפלא שקיבלתי מרון וינאי כשנודע לי שההורים שלי לא יגיעו ואני מחוסר כסף, ושהסכימו להחזיר לי את הכסף על הבירות שקניתי במקום למרות שלא הייתה לי את הקבלה... משהו שלא מצא חן בעיני בכנס: מממ... שהוא נגמר? לא, באמת, הכנס היה מצויין, ואין לי שום דבר להתלונן. דניאל

נו נשחק

בס``ד אבל אני מהפלפון אז אני ישתדל לזכור מה שאלו... שיא-המופע של לוק,עמית עם הסטאפים,תחרות 3 קלאבים,7 קלאבים של שגב ומרדכי. שפל-הליצן והמצות,ובכלל כמעט כל האופן סטיג. שיא שלי-להיות בכנס פעם ראשונה,להתאמן יום שלם ברצף. שפל שלי-לקחו לאחי 2 דיאבלוים ומקלות הלכנו לחפש וראינו ילד קטן בקצה השני עם זה. מטרות-פלאש ב9=הצלחתי קצת יותר,להתאמן על קלאבים וטבעות=בקושי. טוב-נהנתי מכל רגע מהאוירה! רע-כמו שאמרתי-ילדים קטנים!

למעלה