הסבר אחרון ומתחילים
למרות שעדיין לא כל האסירים נבחרו (ווסטמורלנד, סוכרה וסי-נוט נשארו) אני אתחיל את המשחק ובתקווה עוד אנשים יצטרפו בהמשך. אז איך המשחק ילך? אני אצור בקרוב שרשור של כלא פוקס ריוור שיחולק לאזורים שונים בכלא. בכל אזור יהיה רשום מה ניתן לעשות בו וכמה זמן זה לוקח. למשל אתה נניח רוצה לעבור מצינור 1 לצינור 2 שנמצא בצדו השני (סתם דוגמאות). בשביל כך אתה צריך ליצור חור בצינור 1 וזה כמובן לוקח זמן. איך עושים משהו כזה? פשוט בזמן שאתה נמצא בצינור 1 אתה כותב הודעה שאתה עושה חור שעובר לצינור 2. אם במהלך ה"חפירה" סוהר רואה את הודעתך ותופס אותך אתה תקבל עונש כרצונו והחור ייסתם. אם תצליח לחפור חור אז לאחר מכן הוא יישאר ותוכל לעבור מתי שתרצה מצינור 1 לצינור 2. אם כמה אנשים יחפרו את החור בו זמנית החפירה תיקח פחות זמן. נניח אני מקציב 3 שעות לחפירת החור אז אם אדם אחד עובד זה יקח לו שלוש שעות, שני אנשים זה יקח שעה וחצי, שלוש אנשים זה יקח שעה וכך הלאה. לא חייבים לחפור הכל בבת אחת (כי ככה הסיכוי שתיתפס הרבה יותר גדול). אפשר לחפור חלק ולחזור אחר כך. מה שכן אם החור נמצא במקום גלוי (אני אציין מה נחשב מקום גלוי) יש לכסות אותו במשהו שלא ימשוך תשומת לב (תהיו יצירתיים). מה עוד אפשר לעשות מלבד לחפור על מנת לברוח? הרבה דברים שאותם אני אפרט בשרשור של הכלא. אפשר לנסות לברוח על פי עלילת הסדרה ואפשר להמציא דרך מתוחכמת משלכם. בכל מקרה כל פעולה שאתם עושים, כל מקום שאליו אתם עוברים אתם חייבים לציין זאת במקום המתאים בשרשור. העלילה של המשחק מתחילה בערך בפרק הרביעי של הסדרה. איך יתנהל סדר היום של האסירים? הנה: 8:00-10:00 - השכמה. האסירים נמצאים בתאים שלהם (מלבד לינקולן שנמצא בצינוק). 10:00-11:00 - ארוחת בוקר. האסירים רשאים ללכת לחדר אוכל או להישאר בתאיהם (מלבד לינקולן שהאוכל מוגש אליו). 11:00-14:00 - זמן מנוחה בחצר. האסירים נמצאים בחצר (לינקולן נמצא באזור סגור בחצר) 14:00-15:00 - תפילה בכנסייה. האסירים רשאים להישאר בחצר או ללכת לכנסייה. 15:00-16:00 - ארוחת צהריים. האסירים רשאים ללכת לחדר אוכל (מלבד לינקולן שהאוכל מוגש אליו). 16:00-16:30 - לקיחת בגדים מהמכבסה. האסירים רשאים ללכת למכבסה או לחזור לחצר. 16:30-17:00 - שעות ביקור. אסיר שלא מקבל ביקור נשאר בחצר. 17:00-19:00 - האסירים נמצאים בתאים שלהם (מלבד לינקולן שנמצא בצינוק). 19:00-20:00 - ארוחת ערב. האסירים רשאים ללכת לחדר אוכל או להישאר בתאיהם (מלבד לינקולן שהאוכל מוגש אליו). 20:00-8:00 - האסירים נמצאים בתאים שלהם (מלבד לינקולן שנמצא בצינוק). במהלך הזמן הזה האסירים חייבים פעם אחת לכתוב הודעה שהם נמצאים בתא. אם עד 8:00 אסיר לא רשם שהוא נמצא בתא והסוהר הבחין בכך הוא רשאי להעניש אותו. זהו זוהי מערכת השעות של האסירים שסביר להניח שתשתנה עם הזמן. לגבי מפעלי הכלא הם יכולים לעבוד מ-11:00 עד 17:00. דבר אחרון תאריך ההוצאה להורג של לינקולן בורוז הוא ב-5.7.06 בחצות. זהו זה הכל. אם למישהו יש שאלות אז שישרשר אותן לכאן.