משחק ניסיון - the high council

משחק ניסיון - the high council

לכל מי שחשב שהרעיון למשחק "המועצה" נחמד, ורוצה לשמש כ"קבוצת ניסיון", הרעיון הוא להריץ משחק אצלי בבית, והתאריך כרגע הוא ה-19.3 (יום רביעי, מיד אחרי פורים). בקיצור, אני מחפשת שחקנים רציניים, מעל גיל 16 (בלי להעליב אפאחד כמובן), עדיף בעלי אופציה לניידות, וכאלה שלא יבטלו ברגע האחרון (או בכלל). יש מתנדבים? ביצה מריצה (משחק).

EverMan

New member
יש לי איך לבוא , יש לי איפה ללון

והכל ... זה פשוט לא נוח ... להיגרר 300 ק"מ למשחק

DDN

New member
DDN? היחסים בינינו התדרדרו עד כדי

כך שאת קוראת לי DDN? וכנראה שאני אהיה כבול ע"י העבודה. נראה.

ממש לא...

פשוט יש אנשים (ראה מקרה ביצה) שלא אוהבים שמזכירים את השם שלהם. אז בעיקרון אני יודעת שלך אפשר לקרוא בשם, פשוט שכחתי קלות בזמנו. אגב, אני לא שתויה, אני רק בדרך. עד מחר בבוקר זה יעבור (פאב!)

shadowfax

New member
מסכים עם ביצה

אני אישית מעדיף SHADOWFAX כאשר אני באינטרנט, אפשר לומר שזה שם נוסף שיש לי. שם שבו אני מוכר באינטרנט- בדיוק כמו שמאיר מוכר מוכר מחוץ לאינטרנט. ואני לא שותה כי אני מהשיכורים העצובים (אלא שניכנסים לדיכאון כששותים).

shadowfax

New member
כן כל פעם, לפחות מניסיוני הדל

פעם פעמיים שלוש ואתה קולט שזה לא בדיוק כיף להשתכר...

shadowfax

New member
במועדון, עם חברים, ועם כל סוגי

המוזיקה. זו תופעה ידוע אך נדירה יחסית, אני יכול להכנס לדכאונות רצח לכן אני נימנע מלשתות יותר מידי.

backdoorslam

New member
תופעה מעניינת

אני גם לא שותה הרבה. אבל הרגשת החוסר-תלות במציאות והכאילו רחיפה גורמת לי לחיוך טיפשי על השפתיים. ("אוי, הילד הולך עקום!" - משפט פולני בנוסח "אלכס חולה אהבה" שאימי פלטה לעברי באחד הלילות). פעם ערכתי "ניסוי מוח" על עצמי, ורציתי לראות מה קורה כשמאבדים את ההכרה - לא כיף. מאז אני אחראי יותר.

backdoorslam

New member
שאלה חצופה ומצחיקה (או שלא)

כמו שאמרתי לביצה, אני מאוד רוצה לחוות דעה על משחק המועצה, בין השאר כי זה נשמע כמו משחק בעל פוטנציאל גבוה ויש לי לגביו רעיונות מעניינים. והרי שאלתי: האם יש שחקן ניסוי שנוסע ביום ובשעה האמורה אל ביתה של ביצה, ועובר דרך אחד הרחובות הראשים אשר בתוך ראשון לציון? אשמח להצטרף לטרמפ שכזה, אחרת אני אצטרך לעלות על שני אוטובוסים... תודה בכל אופן.

למעלה