משחק נחמד

thug4life

New member
משחק נחמד

אין לי מושג איך קוראים לו וברור שאני מעתיק או מאיפשהו אין לי מושג מאיפה אבל אני בטוח שאין זכויות יוצרים. אני מבקש אל תגיבו באופן צדדי ואל תיצרו שירשורים אם מילים חדשות ואל תנסו להתחיל את המשחק מחדש באמצע השירשורים- אני לא מנסה להיות דומיננטי אני פשוט רוצה שהמשחק יעבו בהצלחה! כבר ראיתי אותו מתחיל אבל נהרס איפשהו אז ככה: אני נותן מילה והבא בתור נותן מילה אם האות האחרונה שלי בתור האות הראשונה של המילה שלו: קרין, נראקה -או- בלזור, ריאורקס אם לא הבנתם תקראו עו כמה פעמים את ההוראה אז ככה המילה הראשונה: הכל התחיל בו אז גם אני עושה כך "כאוס"

thug4life

New member
ירוק

כמו דרקון ירוק אין לי מושג ואני לא חושב על משהו נוסף northern lights אני רוצה שגם אחרים ישתתפו א בבקשה תן להם זמן גם אני אעשה כך

thug4life

New member
ריאורקס

כמו האל בשמיים עם הפטיש סתם.... אני בטוח שכולם יודעים מי זה

Northern Lights

New member
יאללה נמשיך מסולאמניה../images/Emo41.gif

הורקין. אנשים, תגיבו להודעה המקורית אחרת השרשור נדחק הצידה וזה מעצבן.

SaberTooth

New member
שוב ה´....

אממ... הפרשון. הספינה שעליה הפליגה החבורה בים הדם של אישתר. יש לכם משהו יותר טוב

Northern Lights

New member
הילו../images/Emo41.gif

אל תשאלו אותי מה זה. אני רק יודעת שיש כזה דבר. hylo. נדמה לי איזה מקום באיזור קנדרמור. אל תתפסו אותי במילה.

הילו-פירוט

הילו נמצאת בארגות´ צפונית, גובלת במה שנקרא אימפריית ארגות´. זוהי ארץ מוצאם השניה של קנדרים באנסלון, אחרי קנדרמור. השם השני של הילו הוא קנדרהום(KENDERHOME)

ד ג י

New member
ססטון

הגמד מחילות שליווה את החבורה כשהיו בכלא בדרף לפקת תרקס

למעלה