משחק נחמד

mgirl

New member
אני יודעת!!

אלוקים, זה כזה קל! ברגע שקראתי את ההודעה הראשונה שלך, חיברתי 2+2... את לוקה!!! נו, אחיות. קרול, ואז אבי!
 
יפה, יפה!!

לא ידעתי מה להגיד....... :)):)) מה אתם אומרים על ההודעה האחרונה שלי ? ?
 

mgirl

New member
מגניבה

ראיתי אותה רק אחרי ששלחתי את התשובה. ואז זה היה אפילו יותר מצחיק.
 

mgirl

New member
אה, ג´ן!!

למה את לא מחוברת?! בכולופן זה לא משנה, כי אני הולכת לישון. כן, באופן נדיר במיוחד, אני הולכת לישון לפני 2. וואו! אה, וג´ן, לפני שאני הולכת, למרות שסביר להניח שאת כבר יודעת את זה, רוב לאו עוזב את ווסט. הא הא!
 

mprb

New member
גל

את לא אמורה להגיד לנו את מי בחרת. אנחנו אמורים לנחש את מי בחרת ואיזו דמות היא. ואז ככה זה יותר קשה. וגם - אם מישהו יודע את התשובה הוא צריך לשלוח לך במסרים ולא בפורום.
 

~*~gaL

New member
מירי ומיכל

אוקיי.. אז לשלוח במסרים את הניחושים מעכשיו. מיכל - אני חושבת שלכולם צריך להיות MBC. כבלים רגילים, דיגיטלי, ולוויין.
 

mgirl

New member
לא

זה לא חבילת הבסיס, ואין לי את החבילה הערבית או ווטאבר. יש לי לווין.
 

~*~gaL

New member
רגע,

אם יש לווין אז יש לווין בכל הבית? כלומר בכל הטלוויזיות? (כמובן, אם יש לכם יותר מטלוויזיה אחת..) טוב, אני בטוחה שערוץ 3 ישדר את אי. אר. בקרוב. *הצחקתי את עצמי*
 

mgirl

New member
יש לווין בכל הבית.

יש לנו טלוויזיה גדולה בסלון, ואחת בחדר שלי ששילמתי עליה לבד, ובשניהם יש לווין.
 

Gloria_Nathan

New member
כן, ראיתי את זה... :(((((

ואם כמה שעצוב לראות את רוב עוזב, אני חושבת שזאת הייתה בחירה נכונה. אחרי הכל- הסדרה הזאת לא הייתה אמורה להיות על הנשיא! הנשיא היה אמור להיות דמות משנית וזה לחלוטין לא צודק שהדמות של סאם תהיה זו שתיפגע בגלל שדמות שלא ממש חשובה לסדרה (כמו שאני תמיד אומרת "לא מדובר בחוק 345 ומה יש בו, אלא באין מעבירים את חוק 345 בלי קשר למה שיש בו") תופסת כ"כ הרבה מקום.
 
למעלה