משחק נחמד

carmelo

New member
87...תכלס יכולתי יותר (זהירות ספויילרים למשחק

במקום לעבור מהר על הסגלים הנוכחיים בליגה, ניסיתי לחפור מהעבר...פיספסתי ככה את זי-בו, לואיס, האריס, הארינגטון, טרי, נאש...ועוד כמה צעירים שכבר שכחתי מהישגם. מבין הפספוסים שלי, נראה לי שעל לינאס קלייזה ולאמונד מוריי לא הייתי עולה בחיים - למרות שפעם ידעתי מזה, מן הסתם...

Or Amit

New member
ספוילרים

אין לי מושג מי יעלה על מייקל דיקרסון. לא רואה סרט שהייתי מנחש. או דמיאן ווילקינס. מי לעזאזל היה מאמין שהוא קלע 40?! פספסתי גם את שני ההווארדים בטעות. פשוט שכחתי מזה לגמרי.

carmelo

New member
אני עליתי עליו

בזכות זה שכבר הכנסתי את ביבי וראחים (אם אני זוכר נכון והם בכלל שם...), ואז שאלתי את עצמי מי עוד מהגריזליס - גרסת ואנקובר - יכל להגיע משם להישג הזה. מודה שקודם ניסיתי את בריאנט ריבס... היה יופי של שוטינג גארד, חבל על הפציעה שלו...קראתי לאחרונה שהוא משחק בספרד או בארה"ב (בתקופת קולומבוס זה יכל להישמע מצחיק כמו אלון מזרחי).

82...

הגעתי ל79 ונשארו 4 דקות ואז פשוט היה לי בלאק אאוט או שפשוט לא הצלחתי לחשוב על עוד... יש כל מיני שחקנים שבקושי הצלחתי לחשוב עליהם ובכלל לקח לי המון זמן לשים את מייקל ג'ורדן לדוגמא...

King LBJ

New member
55

די חלש... הפסדתי הרבה זמן כי אני לא יודע לאיית שמות ממש טוב ><

בעע גם אצלי

סטודמאייר, וילנואבה, מאשבורן, ספריוול, סטויקוביץ'... פשוט לא ידעתי איך כותבים

Puskas

New member
למה?

בכלל לא ויקי פתוחה כל הזמן,תאמין לי 20 שניות מצאת את השם

אפילו 10 שניות. אבל עשיתי את זה על איזה 10 שמ

שמות... זה בעיקר מתסכל, פחות ממה שזה מפריע...

ThEgReEnKiNg

New member
75 מכובד

הכי בשוק על עצמי שלא זכרתי את ג'מאל קרופורד ברח מזכרוני וד"א מה קשור שאריף אבדול ראחים טוני דלק וקליף רובינסון , איך הם קלעו 40 :\. היה כיף

סתם משהו מעניין בקשר לקרופורד

הוא אחר מ4 שחקנים בלבד שקלעו מעל 50 נקודות ב3 קבוצות שונות. אם הוא יצליח לקלוע מעל 50 במדי אטלנטה הוא יהפוך לשחקן היחיד שקולע ב4 קבוצות שונות. קשה ממש להגיד אם זה דבר חיובי לגמריי או גם די שלילי אבל סתם משהו מעניין שראיתי פעם. ה3 האחרים הם ווילט, מוזס וברנרד קינג

לא להאמין שבילאפס אף פעם לא קלע 40.

זכרתי שהוא קלע 37 לפני כמה שבועות ואמרו שזה השוואת שיא קריירה אז זכרתי, אבל הייתי חייב לנסות, וזה בכל זאת הפתיע אותי...

למעלה