משחק נחמד

wounded animal

New member
משחק נחמד../images/Emo9.gif

*מועתק מפורום
ג'ניפר אניסטון
שהעתיק מפורום חברים
פותחים את נגן המוזיקה/תוכנת המוזיקה שלכם במחשב, ושמים אותו על מצב shuffle (שמערבב את השירים וגורם לכך שלא יושמעו לפי הסדר). לאחר מכן רואים איזה שיר יצא לכם, וכותבים אותו בתור תשובה לשאלה הראשונה. מעבירים שיר. כותבים בתור תשובה לשאלה השניה. וכו'. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? עד איזה גיל אני אחיה? במה אני אעבוד בעתיד? האם אני אמצא אהבה? נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי?

wounded animal

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? הכל מזכיר אותך- רן דנקר ועיליי בוטנר האם יהיו לי חיים מאושרים? מאה אחוז אור- הבנות נחמה מה אנשים באמת חושבים עליי? איש הברק- רן דנקר
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? בובה אחת- עברי לידר מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? הנסיך הקטן האם יהיו לי ילדים? supreme- רובי וויליאמס עצה טובה בשבילי: drive you home- the verve מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? קרחונים נמסים- אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? trust- megadeath איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? possesion- שרה מקלכן איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? כרטיסי אשראי- עברי לידר איך יהיה לי היום? dirty little secret- שרה מקלכן למה אני כאן? חלולים- אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? חוזר אלי- מטרופולין איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אם לא היום אז מחר- יוני בלוך האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מטייל אוסטרלי- עברי לידר איך תהיה השנה הזו? יומן מסע- אביב גפן עד איזה גיל אני אחיה? כשאתה כאן- נינה במה אני אעבוד בעתיד? i dont wonna miss a thing- bon jovi האם אני אמצא אהבה? אהובתי- משינה..
נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? בינונימי- אריק ברמן

ילד רע 16

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? "עד שזה יעבור" האם יהיו לי חיים מאושרים? someone מה אנשים באמת חושבים עליי? start of something new איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? i belong to me מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?goodbye my lover האם יהיו לי ילדים?CRY עצה טובה בשבילי: when you're gone מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? לוחמת[אייל גולן] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?משאלה[הראל מויאל] איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?ילד אסור ילד מותר איזה סוג אישה\גבר אני אוהב?i lay my love on you איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? עד איזה גיל אני אחיה? במה אני אעבוד בעתיד? האם אני אמצא אהבה? נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? זה מפלייליסט של ידידה, ונגמרו השירים

Choco Girl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo215.gif

איך העולם רואה אותי? לא מכירים אותך - הראל מויאל
האם יהיו לי חיים מאושרים? James Blunt - You're Beautiful
מה אנשים באמת חושבים עליי? באנו להעיר ת'עיר - מומי לוי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? שיר לשירה - מירי מסיקה
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן
האם יהיו לי ילדים? הבוקר הבנתי - הילה זיתון
עצה טובה בשבילי: zzz DHT - Listen To Your Heart
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? את המחר שלי - שמעון בוסקילה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אם יש גן עדן - אייל גולן