משחק נחמד

פלוטו24

New member
משחק נחמד../images/Emo168.gif

מישהו נותן שורה משיר של טורי ואחר צריך לזהות ולכתוב מאיזה שיר היא לקוחה ואז כמובן לתת שורה חדשה וכן הלאה... אני אתחיל קודם, בהצלחה!
קצת קשה: שימו לב... don’t make me scratch on your door מישהו יודע?

ממש עומד על המקלדת

אני אנסה את כוחי..... השיר לקוח מהאלבום BOYS FOR PELE וקוראים לו putting the damge אבל יש לי הרגשה שזה לא השם שלו. אם הצלחתי אשריי ואם לא אז לפחות אשים משפט משיר אחר..... she said i kill a man T i've got to stay hidden in this abbi בהצלחה!

Sedna

New member
Twinkle ../images/Emo16.gif

אחד השירים שאני הכי אוהבת.......... and our kittens" all wrapped in cement"

פלוטו24

New member
Butterfly , ואיי זה היה ממש קשה!

משום מה אני לא מכיר את השיר הזה... אבל מצאתי את זה אחרי תחקיר מעמיק.
מאיפה השיר לקוח? עכשיו משהו קצת קל יותר: there’s a time to keep it up a time to keep it in

gelrad

New member
Sister Janet

And my priest says, "you ain't saving no souls." My father says, "you ain't makin' any money." My doctor says, "you just took it to the limit," And here i stand with this sword in my hand

פלוטו24

New member
Father Lucifer

אני מת על השיר הזה! She can't recall what they represent and when you ask, she won't know

Blood Roses

New member
Virginia../images/Emo9.gif

"somewhere where the the orchids grow I can’t find those church bells that played when you died..."

beeyourself

New member
אם אני לא טועה... "Virginia"?...

מהדיסק של Scarlet's Walk? (מקום שני באהובים עלי
) הנה אחד קשה אבל לקוח מתוך שיר שאני מאוד מאוד אוהבת: Never was one For a Prissy girl Coquette Call in for An ambulence Reach high

פלוטו24

New member
Purple Sunset

גם את השיר הזה אני לא מכיר. ומצאתי אותו דרך GOOGLE... לפעמים יש שירים של טורי שאני לא מכיר. באסה...
זה שיר טוב? I put on your raincoat again cause even the sun’s got a price on it

Sedna

New member
../images/Emo4.gif

"what would become of me become of us, become of we" שייך ל- Thoughts "purple sunset, orange moon.. im alone again without" שייך ל- Fire on the Side עכשיו נשאר לנחש את: "Give me religion And a lobotomy"

פלוטו24

New member
אבל נהיה פה ממש אי סדר, אם שמת

לב כתבנו את התשובה בדיוק באותו הזמן ושני דברים שונים. ועכשיו גם הוספת את התשובה: THOUGHTS לשורה מהשיר ששמתי VIRGINIA?!! נא לא לעשות פה בלאגן!
בואו נעשה סדר מחדש... מאיזה שיר לקוחה השורה הבאה? I put on your raincoat again cause even the sun’s got a price on it

פלוטו24

New member
אופס, סליחה, לא שמת את THOUGHTS

על וירג'יניה, מתנצל. בכל מקרה, צריך שיהיה סדר מסויים ואם מישהו כבר כתב את התשובה ונניח והיא לא נכונה, אז לשרשר מתחתיו ולהסביר למה. תודה.

למעלה