משחק נחמד... = ניסיון...

משחק נחמד... = ניסיון...

יש איזשהו משחק שהיה בפורום אחר שהייתי בו פעם והוא דווקא נחמד.... הוא הולך ככה: כל אחד רושם הודעה על זה שמתחתיו לדוגמא: לזה שמתחתי יש יותר מ2 סתימות בשיניים. אם למישהו שרואה את ההודעה יש יותר מ2 סתימות (למשל אני) אז הוא רושם בתגובה: יש לי 4 סתימות (לפחות ככה זה במקרה שלי... אופסי... על זה נאמר : יותר מדי שוקולד.... מה לעשות שאני מכורה?) ואז הוא רושם משהו חדש על זה שמתחתיו.... אני יודעת שזה נשמע מטומטם אבל תנסו זה דווקא כיף... אני אתחיל: לזה שמתחתיי
יש סוד גדול ...(רוצה לשתף?)

כן.

יש לי אובססיה לסימטריות ולמספר 8. במקרה כבר עשינו את המשחק הזה
והוא בכלל לא מטומטם..הוא אפילו ממש כיפי
מי שמתחתחתי אוהב את הפיג'מות

Because Of May

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

מי שמתחתי אוהב את MCR [ואל תגידו לי שאיןן פה כאלה כי אני יודעת
]

לצערי....

למרות שהייתי רוצה מאד לראות את אלו שלא וגם למרות שאין הרבה פרקים שלא ראיתי.. (מה לא המציאו את הVOD בשביל שאני אלך לחברה שלי ונעשה מרתון של הפיג'מות...) מי שמתחתיי נמצא בפורום הזה בגלל שהוא אוהב את הפיג'מות אבל גם מאד אוהב סדרה אחרת...

אני

יש לי הרבה סדרות שאני אוהבת אבל הן לא מתקרבות לפיג'מות
מי שמתחתי הצטרף/ה לפורום בחודש האחרון.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אניי

סתם אני לא אבל רציתי להשתתף מי שמתחתי שונא את מייקל לואיס [מואהאהאהאהאהאהאה]

שוב אני..../images/Emo4.gif

וואי אני יודעת שאני מופיעה בכל המשחק אבל הפעם הייתי חייבת לרשום "אני" כי אני לא סובלת את המייקל לואיס הזה...!!!!! ומעצבן אותי שמלא אנשים חושבים שהוא מושלם... הדמות הכי אהובה בפיג'מות על מי שמתחתיי היא קובי\נג'י\פרדי\כל דמות של קובי... (הפעם זה לא יכולה להיות אני כי אני אוהבת את עודד)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אניי

אדי הכי קורעת אותיי... וגם נג'י ופרדי למי שמתחתיי היה פעם גשר או שעדיין יש לו

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif משנה את השאלה..

מי שמתחתיי היה פעם בארה"ב [חוץ מאורי!!!!!!! אורי לא נחשבב!!!!! מואהאהאהאהאהאהאה]

B o N u s

New member
אני רוצה אבל לא בטוח שאני אבוא..

למי שמתחתיי יש יותר משלושה אייקונים בחתימה P-: טל :)

חח אני../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

XDDD סג לפעמים אני פתאום תופסת את עצמי רואה הופ עם האחיות שלי.... מי שמתחתיי משחק טניס

למעלה