משחק נחמד(לא קשור לסדרה)

Digi Lista

New member
משחק נחמד(לא קשור לסדרה)../images/Emo13.gif

חשבתי שהדבר הזה נחמד,קיבלתי אישור(מהמפרסם) לקחת אותו מפורום אחר. המשחק הוא כזה: כל אחד רושם: את הצבע שהוא הכי אוהב, ו-7 סיבות למה אוהב את הצבע הספציפי שבחר.(יש לבחור רק צבע אחד). 2. כל אחד רושם: את החיה שהוא הכי אוהב, ו-7 סיבות למה? 3. כל אחד רושם: מתוך מבחר של: ים, מפל, נחל, שלולית, אגם, יש לבחור רק אחד, ולרשום: 7 סיבות למה בחר במה שבחר. כל אחד רושם: לעצום עיניים. לדמיין שאנחנו בג'ונגל, כשפותחים עיניים, כותבים על מה חשבתם, לפחות 7 דברים. אפשר יותר....... בזמן הקרוב אני ארשום את התשובות שכול דבר אומר. תתייחסו לזה ברצינות ויחד ם זאת בקלילות,זה משחק בסך הכול

אוקי..

אני אתחיל: הצבע האהוב עלי:ורוד סיבות: 1.צבע יפה P: 2.לפחות בשבילי הוא מסמל אהבה ומתיקות. 3.אני אוהבת אותו..לא צריך סיבה! 4.ורוד..אני ילדה ורודה,נקודה. 5.אין עוד סיבות.. 6.חייב 7 סיבות?! 7.אוי..הנה הגעתי ל7,מעניין איך?! החיה שאני הכי אוהבת:אמממ..לא ממש החלטתי..אני מניחה שזה דולפין! 1.טוב..דולפין הוא מאוד חברותי. 2.הוא שוחה,הוא במים..ואני אוהבת מים! 3.אני חושבת שדולפין הוא חיה מאוד אינטלאגאנטית.. 4.הוא חמוד!ומתוק! 5.הוא חיה מעניינת.. 6.יש אותו באילת,ואני גרה באילת ^^ 7.כי אני אוהבת אותו! מהמבחר:מפל.. 1.זה רומנטי..כשאת עם הבחור הנכון וברגע הנכון P: 2.מפלי הניאגרה..אח..איזה יופי.. 3.מזכיר לי את הטיול השנתי שהיה לי לפני שנה!! 4.מים...מים נופלים..כמו גשם..אני אוהבת גשם.. 5.תמיד המקומות עם המפלים הם מקומות מדהימים!וכשיש שמש ומסתכלים על המפל,אפשר לראות קשת..ותאמינו לי זה פשוט מראה מדהים! 6.זה פשוט דבר יפה ורומנטי!! 7.מפלים אלו מפלים ואני אוהבת אותם... על מה חשבתי: 1.חשבתי על יערות הגשם.. 2.על מפלים.. 3.צמחים מטפסים ופרחים מדהימים! 4.על חיות חמודות!על זאבים ואריות וכו'.. 5.על הסיפורי אגדות שיש בהם נסיכות שנמצאות ביער\ג'ונגל ומחכות לאביר שלהן! 6.על ג'ונגל קסום..מלא קסמים ונפלאות.. 7.על ספר הגונגל,מוגלי..וחבריו,וגם על טרזן וג'ין P: 8.על זה שאני לא אוהבת להרגיש לבד..

ריינמון

New member
אני עכשיו

צבע-שחור 1.שחור זה פשוט צבע יפה 2.כי שוקולד מריר הוא שחור 3.כי זה ההפך מלבן 4.כי אני שונאת לבן 5.כי החתולה שלי שחורה 6.כי החתולה השניה שלי שחורה גם 7.כי אני פשוט אוהבת אותו חיה-זאב 1.כי זאת חיה יפה 2.היא מזכירה לי את הטבע 3.כי פעם היה לי כלב זאב 4.כי אני אוהבת אותו 5.כי אני פשוט אוהבת אותו 6.כי היא חיה פראית 7.כי עם ההיתי יכלה להפוך לחיה ההיתי הופכת לזאבה 3 אגם- 1.כי זה מקום יפה 2.מלא צמחייה 3.זה מקום קסום מלא חיות 4.מקור לחיים 5.אפשר לישחות בו 6.כי זה מקום קסום 7.מלא קסם טבעי ג'ונגל- 1.עצים 2.הרבה עצים 3.לילה 4.רגלים יחפות 5.רעש הצעדים 6.הרטיבות שעל האדמה 7.מהרה 8.ליד המהרה זאבה עם 3 גורים 9.עוד עצים 10.אש 11.מדורה 12.חמימות 13.משב רוח מחבה את האש 14.אור משום מקום 15.אגם זוהר לאור הלבנה

Kenny Girl

New member
שלי:

צבע: שחור 1. זה צבע יפה 2. זה צבע הלק שלי (היחידי שיש לי...) 3. זה (נראה לי...) צבע השיער שלי 4. זה הצבע שאני מזדהה איתו 5. זה לא ורוד 6. אני היחידה בכיתה שאוהבת את זה 7. זה הצבע בבגדים שנראה עליי הכי טוב... חיה: הפעם... חתול 1. זה יכול להיות שחור 2. זה קטן ונחמד 3. אפשר להתנחם בו 4. הוא יודע להגן על עצמו 5. יש כאלה מליון בבית (מהרחוב) 6. יש לו ציפורניים ארוכות 7. יש לו עיניים יפות מתוך מבחר: ים 1. זה יכול להיות סוער 2. זה גדול 3. זה יכול להיות מנחם 4. זאת חתיכת נוף 5. כי אפשר לעשות שם פעילויות 6. זה לא בסביון 7. זה לא בבית... מה שקורה בג'ינגל: 1. הרבה ירוק 2. הרבה חיות 3. נמר ואריה רודפים אחריי 4. אני מועדת ונופלת 5. אף אחד לא בא 6. אני ממשיכה לרוץ 7. ומטפסת על עץ

עכשיו אני!

*פיהוק*רק עכשיו היתעוררתי,אז תתחשבו בזה... צבע אהוב:שחור 1.כי הוא כהה 2.כי הוא מושך חום 3.כי רוב הדברים בחדר שלי שחורים 4.כי הוא אחד מהצבעים של סמל השלמות 5.כי יש את הצבע הזה ב"אבאלון"(זה משחק חשיבה) 6.כי הוא צבע שיש בכדורגל,ואני מתה על כדורגל 7.כי הוא שחור חיה אהובה:כלב ציד 1.כי הוא תוקפני(בד"כ) 2.כי הוא גדול 3.כי הוא יכולים להרוג את חצי מהכיתה שלי 4.כי הוא חמוד 5.כי הוא חזק 6.כי אפשר לרכוב עליו 7.כי אפשר לשחק איתו ים 1.כי הוא קריר 2.כי הולכים אליו בקיץ(העונה האהובה עלי) 3.כי הוא מלוח 4.כי יש בו דגים(חוץ מבים המלח) 5.כי אפשר לשחות בו 6.כי יש שם צדפים 7.אפשר להטביע שם אנשים בג'ונגל- 1.טרזן(אל תשכחו שרק קמתי) 2.עצים 3.שיחים 4.חיות 5.מים 6.ציוץ של ציפורים 7.רעש של טיפטוף מים

אני אבוא להציל אותך, נייקו!

צבע: ירוק 1. כי הוא מסמל פריחה 2. כי הוא מסמל התחדשות 3. כי הוא מסמל את הטבע 4. כי הוא מסמל את האביב (שאחריו הקיץ, משמע: החופש הגדול
) לא מצאתי עוד סיבות. חיה: זאב 1. כי הוא פראי 2. כי הוא חמוד 3. כי הוא מסמל חוכמה לא מצאתי עוד סיבות. מקורות מים: אגם 1. כי הוא שליו ורגוע לא מצאתי עוד סיבות. בג'ונגל: 1. עצים גבוהים 2. ירוק 3. חושך 4. פטרייה אדומה 5. אילנית (סוג של צפרדע) 6. גזע עץ עבה 7. צ'יטה

Digi Lista

New member
עוד משתתפים?...

גם כאלה שלא חברים בפורום יכולים להשתתף...זה נחמד בסך הכול(בקרוב התוצאות)

Digi Lista

New member
והינה התוצאות...

חבל שלא היו עוד משתתפים אבל לא נורא
... הצבע שבחרתם: מדבר על הדימוי העצמי שלכם, מה זה אומר עלי? החיה שבחרתם: מה אנחנו מחפשים אצל הבן זוג. המפל, האגם הים וכו' מדבר על הרגש, והיחס שלנו לאהבה. הג'ונגל מדבר על היחס שלנו למין. טוב,סביר להניח שזה יצא מוזר ולא נכון לרובכם אבל נו, זה רק משחק

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

פשוט מנסים לנתח את מה שכתבתם,נגיד כתבו שאת אוהבת צבע ורוד כי הוא מתוק,שמח...זה לפי המשחק(ולפי איך שאני מכירה אותך,אבל זה כבר לא קשור
)אומר שאת אדם מתוק,חמוד,שמח מטבעו,אופטימי וכו'... זה לא הכי מובן ולא תמיד זה גם נכון,זה סתם נחמד(רק צריך כמה דקות כדי לחשוב,לנתח ולהבין מזה בעצם אומר
)

Digi Lista

New member
כתבת לא כתבו...

כמו שציינתי אני קצת "מעופפת"(מהתרגשות)בימים האחרונים וכול הודעה כמעט אני נאלצת לתקן

אה..

לנתח דברים P: אני לא אוהבת להיות מנתחת,צריך להשתמש במזרק ויש דם ו... זה באמת היה די נחמד המשחק הזה...

Digi Lista

New member
אז לא תעסקי ברפואה,מה?../images/Emo3.gif

גם אני לא. איברים פנימיים...רק מלהרהר בזה שהם קיימים ושבניתוח ממש רואים אותם אני...
(בואו לא נרחיב יותר מה דעתי בנושא...)
אבל ניתוחי אופי של אנשים,דמויות,מזלות,פרקים,ספרים וכו' אני דווקא נורא אוהבת(כול אחד והתסביך שלו
)

למעלה