משחק נוסף:

משחק נוסף:

מה המשפט מתוך שיר של פוליקר שהכי תפס אתכם, שהכי מדבר אליכם, שהןט המוטו שלכם, אתם הולכים לאורו. כל אחד ירשום את המשפט.החוק: זה חייב להיות מתוך שיר שפוליקר/גלעד כתבו גם את המילים שלו (ולא רק את הלחן!). יאללה אי אתחיל. המשפט שלי: "כמה פעמים העמדנו פני מתים ונשארנו בחיים", מתוך "מזוודות" - משפט שמלווה וילווה אותי לאורך כל חיי. משפט פשוט כל-כך ועם זאת אומר הכול. אז קדימה שתפו פעולה. ומה המשפט שלכם?

ספי סול

New member
המשפט שהתעלפתי ממנו ויש לי גם חולצה

עם המשפט הזה מתוך השיר הצל ואני - "למה צל כשאור בפנים...." ולא אני לא ........ ה-משפט שאפשר לקחת אותו לכל מיני כיוונים........אהבתי משפט שאומר הכל!!!!!!

gadoso

New member
המשפט שלי

הוא הבית הוא מקלט של חלומות שמתנפצים. זה משפט כ"כ נכון,כי שלא מצליח מה שחלמת עליו,אתה חוזר לבית... שם הכל מתנפץ ואתה מבין שהחלום המתוק שלך הוא בעצם סיוט. משפט כ"כ יפה וכ"כ נכון! יאסו יהודה!

shay poli

New member
חחחח...אהבתי,מלא בתי קברות.

יאיר,אחי,כמו כל דבר שבו צריך לבחור בשירים של יהודה זה פשוט לא אפשרי לבחור משפט אחד,מכל שיר אני יכול להוציא לך משפט ואני אוהב את כולם באותה מידה,אי אפשר לדרג את זה(לפחות אני לא יכול) כמו גם שאין שיר אחד של יהודה שאני הכי אוהב אלא לפחות עשרה במקום הראשון 30 במקום השני וכל היתר במקום השלישי והמכובד! אבל בכל זאת אכתוב את אחד המשפטים שמאוד מדברים אלי,ומה שקופץ לי בראש כרגע והוא-עוד הפצע פתוח,לו רק היית איתי עכשיו,הייתי פשוט מספר לך,את מה שלא יגיד מכתב. כמה שזה מרגש,אני עוד מעט בוכה. אני חייב עוד אחד-וככה אני מבזבז אפשרויות,מדמיין את מה שהיה,את מה שהיה יכול להיות, זכרונות מתערבבים בגעגועים ושורפים כמו מלח! על הפצעים.אתה יודע מה ,אני מעביר את זה למשפט הראשון. טוב כדאי שאני אסיים לפני שאני אזכר בעוד משפט!

shay poli

New member
אני חייב להמשיך(לא אמרת שאסור כמה)

אז -ככה-אתה לא רצית להיות שם בכלל,אז מה אותך אף אחד לא שאל,אתה נשארת גוזל שנפל. - לפעמים אתה שוקע וסופג את הכל,לפעמים אתה פוגע בייקר לך מכל-יש שם איזה שיא שאתה לא שברת ויש איזב כאב,שאתה כבר הכרת....אבל יש בחוץ חיים שאתה לא הספקת ויש עוד אהבה שאתה לא אהבת... -סאליק-עכשיו הוא בורח מעצמו ומשלם על טעויות שלא היו שלו...עכשיו הוא מסתכל על עצמו ורואה קמטים מדבר אל הכלב ,מזיז רהיטים,הוא לא מאמין איך עברו השנים,איך הילד שבי (אני יודע שזה בו) הזדקן מבפנים. -אלקו-אלקו זה אחד שלא נחשב אין לו כסף ולא שעון זהב,אלקו זה אחד שלא נחשב אין לו כסף,אך יש לו לב............זהההההב -אל הלילה-דרך בזויה חיי תלאות ...רב המשא כבד מנשוא האמנם עוד רחוק הסוף מפה? פחות אבל כואב-כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב! כל פעם שאומרים-את החיוך ועוד דבר מה..שאיך קוראים לו לא ידעתי ,כי הוא הולך לו לאיבווווווודדד כל פעם ששאומרים ממצאאתי. האמת ששכחנו-מה עוד יפה יותר ?מה עוד שווה יותר? על מה מסתובב העולם ? בו וניקח את זה,יש אהבה לכולם,במקום שנמות על זה אולי כבר נחייה את זה אתה ואני בן אדם,בו וניקח את זה יש אהבה בעולם,לכולם....-והאמת תנצח גם אם נברח לירח זה לא מאוחר מדי,זה לא מאוחר לעולם. ויש עוד הרבה ,אבל בטח גם ככה כבר הפסקתם לקרוא אז אני אפסיק כאן למרות שיש עוד המון משפטים שהייתי רוצה לרשום כמובן שאלו שרשמתי מדברים אלי מאוד,ותחושת ההזדהות איתם גדולה!

שי שי

אני ביקשתי משפט שהוא המוטו שלך, המשפט ש"תפס" אותך ועשה לך את זה - ואתה מצטט לי שורות שלמות משירים של פוליקר... יפה שאתה מראה בקיאות אבל אלו לא כללי המשחק...

shay poli

New member
אבל כולם המוטו שלי!

סתם,חשבתי שהתכוונת על משפטים שאני מזדהה איתם ביותר! טוב,אז אם ככה אני צריך לחשוב על זה כמה ימים,ואז אני ארשום זה לא כזה פשוט!

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול! חחחח איזה חמוד
רשמת מכל שיר?
אני גם לא מסוגלת לבחור..
אולי "ומי שמת עוד חי בך, לרגע לא עוזב אותך"

willo1

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

האמת זה משפט שהוא באמת סוג של מוטו שלי..

אז אם שי POLY חרג מכללי המשחק

אז גם אני אחרוג ואתן עוד משפט. (שהרי אני המצאתי את המשחק...מותר לי
) והמשפט השני: "במקום להגיד 'הצילו' אני אומר שהחיים התחילו". שוב, משפט מאד פשוט ועם זה אומר הכול, מתוך השיר "גג העולם". המשפט אומר: במקום לבכות לכל העולם כמה רע לי ולרחם על עצמי, אני מעדיף להתרומם, להתעודד ולהתחיל לחיות. לא חכם? וגם חרוז נחמד.
גדולים פוליקר וגלעד!! אילני, ררוויטל, ספי - מה המשפט שלכם?

למעלה