משחק נוסף:

Boran

New member
משחק נוסף:

עקב סיום "קחי אותי שרון", לצד משחקו הגאוני בעליל של עמית נעשה משחק חדש- כרגע לגברברי הפורום, אחריו לנשות הפורום. המשחק- "קח אותי ______ (כאן נכנס השם שלכם)" המשחק מתחיל עם מספר כלשהו של מתחרות מסדרות מציאות. כל סיבוב חברי הפורום יצביעו על שלוש בחורות שהם רוצים להעיף- כמו "קחי אותי שרון". בפיינל 3-4-5 יעלו הבחורות שנשארו לסקר שבו תיקבע המנצחת- המתמודדת הנחשקת ביותר בסדרת מציאות. קודם כל, בשלב הראשון אני אפרסם את רשימת המועמדות הראשונית. בשלב הזה כל מי שרוצה להוסיף שם של בחורה לרשימה, שישרשר. אחרי שנארגן רשימה סופית, נצרף תמונות ונתחיל את המשחק. המתחרות ברשימה הראשונית הן: 1) קולין, הישרדות 1 2) ג'נה, הישרדות 1 3) קלי, הישרדות 1 4) אליזבת, הישרדות 2 5) אמבר, הישרדות 2 6) ג'רי, הישרדות 2 7) קימי, הישרדות 2 8) קים פ., הישרדות 3 9) לינדסי, הישרדות 3 10) קלי, הישרדות 3 11) נליה, הישרדות 4 12) ג'ינה, הישרדות 4 13) תמי, הישרדות 4 14) שרה, הישרדות 4 15) פני, הישרדות 5 16) טניה, הישרדות 5 17) ארין, הישרדות 5 18) אריאן, המירוץ למיליון 3 19) פלו, המירוץ למיליון 3 20) הת'ר, המירוץ למיליון 3 21) איב, המירוץ למיליון 3 אתם מוזמנים להוסיף שמות לרשימה.

MM22

New member
המירוץ למליון 3 - טרי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

gah

New member
->

עזוב נשות אמייזניג רייס, לא מכירים אותם לעומק כמו שמכירים את הבחורות של הישרדות. בכל מקרה, עם כל הכבוד, זה לא "קח אותי" בלי הפרגיות של הישרדות 6 וחבל שזה עוד לא שודר בעעעעעעע בכל מקרה, תעיף את נשות אמייזינג רייס. אפשר גם לשחק ב: "בעט בי בבקשה" ובו אנחנו בוחרים במי לבעוט, תאמין לי ששי אן וגאנדיה היו מקבלות כמה בעיטות טובות חחחח

jt7785

New member
דוגרי אי אפשר בלי 6 ../images/Emo10.gif

אררר בלי שמות אבל אויש השתיים הכי מושלמות משם

gah

New member
הן שוות לאלללה

אבל תאכלס לא היה ולא יהיה על קולין... גם אליזבת' יותר הסגנון שלי ומבחינת יופי מחוץ למשחק עם איפור וזה, לא חושב שהיה ולא חושב שיהיה על אמבר (חוץ מקולין).

jt7785

New member
אריןןןןןןןןן + ספוילר לעונה ה6

טליבוייייייייייייי ארין היא מלכה.
ספוילר לעונה השישית בקשר לבנות המדוברות טל מה קרה לך... היידי פשוט בעלת גוף מושלם... וג'נה, אויש ג'נה יקירתי... מושלמת בלי ניתוחים... יאמ יאמ קולין חמודה, אבל מה, היא לא מתקרבת אליהן לדעתי... אפילו לא לארין....

gah

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, ארין באמת פצצה, הייתי עושה לו טובה או שתיים או מאה. היידי וג'נה, סבבה, נראות מצויין לא אמרתי שלא ושתיהן בטח נכנסות לטופ 5 אבל ראבאק אתה מכיר אותי, תיתן לי תמימה וחמודה כמו קולין שגם נראית פרפקט ואני זורק את כל הכוסיות שבעולם לפח. דורי, אם תראה שוב הישרדות 1 אתה תבין על מה אני מדבר... אתמול גמרתי לראות שוב את כל העונה וזה פשוט מדהים כמה שקולין באמת אבל באמת מושלמת, וזה גם הזכיר לי שהעונה הראשונה הייתה הטובה בהיסטוריה של הישרדות.

jt7785

New member
טוב יכול להיות... וכן אני מכיר את

הטעם שלך, שהוא בדר"כ כמו שלי
בזה, אתה אחד האנשים המוערכים ביותר מבחינתי, כי יש לנו פשוט אותו טעם בבנות וברור שיש מחלוקות אבל הן רק על מי יותר... עם אחרים יש לי פשוט מחלוקות

amitooshacham

New member
רעיון ענק!!

פססססט.. עונה 6.. האהובה שלי לא נמצאץ ברשימה
תודו שהיא הייתה שם אם הייתם יכולים לשים הישרדות 6! נכון?

amitooshacham

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה