משחק משפחות

משחק משפחות

טוב יש לי משחק מצחיק ומגניב טוב כל אחד יבחר דמות וקראו בהוראות הבאים: 1.כל מישהו מחברי הפורום יבחר דמות וארשום אותו 2. הוא ינסה לשחק את הדמות פה 3.כל ילד יצטרך לבחור מהדמות תהיה אח אחות סבא או סבתא הוא צריך לבחור איזה בן משפחה אהיה? 4. ואז אנחנו מתחילים לשחק הינה הרשימה וארשום: 1.פלור 2.פדריקו 3.דלפינה 4.מאללה 5.תומאס 6.מרטין 7.ניקו 8.פרנקו 9.פדרו 10.מתיאס 11.פלומה 12.דומיניק 13.רוברטה-אני-אחות 14.אנטואן 15.גרטה 16.סופיה 17.בטה 18.קלרה 19.נטה זהו כל אחד מכם יבחר דמות שאהיה בהצלחההההההה

ממש לא אסביר לכם

מהתחלה בוחרים דמות ולמשל לדוגמא בחרתי את מרטין ועכשיו כל ילד יכול להפוך אותו למשהו אחר לא דווקא אחיו של פדריקו הוא יכול להפוך אותו לבן דוד או למשהו למשל דלפינה משחקת את הבת של מללה אפשר לשנות שהיא תשחק את אחותו של פדריקו ואת פלור לבת של דלפינה סתם אתם יכולים לעשות את זה אני בחרתי את רוברטה לאחות של פדריקו ואתם יכולים אפילו את גרטה להפוך לסבתא קל ופשוט

Chen1986

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif אתם כבר ביקרתם שם???

הקומונה הרישמית למתמודדת כוכב נולד 3 - איילה אליגולא אמנם זה עדיין מוקדם מידי,אבל אנחנו רוצים להיות עם איילה כבר מתחילת הדרך,אתם מוזמנים להיות איתנו בדרך הזאת! איך עושים זאת? פשוט נכנסים ל... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=8343 ומתעדכנים! הקומונה אמנם חדשה אך כבר מלאת עדכונים ויהיו עוד עדכונים במשך השבוע! מחכים לראות אותכם שם, חן ושרית!
מצטערים שניצלשנו דווקא כאן! פשוט לא היה לנו איפה! מקווים שתסלחו! מקווים לראות אותכם שם!

בטח טוב

אני רושמת הגמד של פלור הפצצה:דלפינה qween of love -פלור אורי החמודה-רוברטה אחותו של פדריקו אתם יכולות עכשיו להפוך אותם למשל את פלור לדודתו של פדריקו סתם משבעצם המטרה: לשנות את הדמויות לא תמיד לעשות אותו דבר

ayeletkl 5

New member
לא הבנתי...

אבל אני רוצה את תומאס... תודה...
שיהיה לכם פורימח!(פורים שמח)

אוייייייייייייייי

מה כל-כך קשה להביןןןןןןןןןןןן תבחר מה תומאס אהיה או בן דוד או משהו אוףףףף אתם לא קולטים שבשמחה רבההההההההההה תהיה אתה תומאסססססס

ayeletkl 5

New member
../images/Emo41.gifאוי תרגעי...../images/Emo29.gif

אל תלחצי פשוט תני דוגמא.. ואם כל כך מעצבן אותך אז אני יהיה אח של.. הממ.. פדה טוב?

לא ממש הבנתי אבל..

אני רוצה את פדה!מי וידה המושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה יעזור אם את תתני דוגמא למשחק כי לא ממש הבנתי..

אההה ו...

טוב נראה לי שהבנתי אז אני רוהצ שדון פריזר שלי יהיה חבר של פלורי!!!!! אממ וכל הדברים האחרים אותו הדבר רק שפלור ופדה חברים וכולם יודעים את זה...

איזה משחק אידיוטי!!!!תגידי לי,

משעמם לך בחיים שזה מה שאת עושה?! או לפחות ממציאה?! ועוד איפה,בפורום..מה המשחק הזה קשור לעולם?הוא לא מובן בכלל..

למעלה