משחק משעשע:

משחק משעשע:

אני אכתוב בדיחה בתגובה הראשונה לשרשור זה. המגיב הבה חייב לכתוב בדיחה שיש לה קשר ישיר לבדיחה הקודמת. המטרה של המשחק הוא: בתגובה ה15 לשרשור זה, נחבר את הבדיחה הראשונה ואת הבדיחה ה15 ונראה עם הקשר נשאר עדיין. קדימה!

הבדיחה ה1:

בנאדם מגיע לבית המרקחת ומבקש קונדום. הרוקחת שואלת אותו: "מה המידה שלך?" הגבר עונה: "אני לא יודע" הרוקחת לוקחת את הבחור לחדר צדדי ומוצצת לו במשך 3 דקות. בסייומן היא קמה ואומרת: "אתה `לארג", 20 שקל!" הגבר משלם ויוצא. למחרת הוא מספר לחבר שלו על המקרה המשונה. החבר מגיע לבית המרקחת באותו היום ומבקש קונדום. הרוקחת: "איזה מידה אתה?" החבר: "לא יודע" הרוקחת מלווה אותו לחדר הצדדי. היא מוצצת, מוצצת, 5 דקות, קמה ואומרת: "אתה XL, עשרים ושתים שקלים בבקשה" החבר מחייך ואומר: "עזבי... באתי רק `למדוד`..." [חחח]

One Sunny Day

New member
../images/Emo6.gifבאופן ישיר לחלוטין

אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום. הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..." עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח...

למעלה