משחק...משחק...משחק...

eliadiv2

New member
משחק...משחק...משחק...

טוב בשביל להחיות את הפורום המת... הבאתי משחק.. שנגנב מיוסי דהן (בית"רי שהיה מפקד מעו"ז בית שמש ...סורי יוסי) אז המשחק זה...סיפור בהמשכים.. כל משתמש ירשום סיפור..על מה שהו רוצה כמה שהו רוצה ולמה שהו רוצה.. את הנושא אתם תבחרו ומי שכובת את ההודעה הבאה יצטרך להמשיך את הסיפור אבל שהמילה הראשונה שלו תיהיה המילה האחרונה בסיפור הקודם לו. אז בואו נתחיל. (משה ביקש ממני להביא משחקים להחיות את הפורום אז הינה משה...
)

MS6

New member
כן אין לי כוח למשחק הזה...

הוא היה גם מעצבן קצת.

potenos

New member
שלום שלום

מה המ צב אני מקווה שאני לא מתבלבל וזאת אור מברקן בקיצר אם זו את אז שלחי הודעה

who is this

New member
במקום משחק- סקר קטן..

אז כדי לעורר את הפורום, הנה סקר קטן.. תהנו.. שם: מין: גיל: ארץ לידה: מבנה גוף: צבע שיער: צבע עיניים: גובה (בערך): מוצא (ולא להתבייש): מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: איזה מוזיקה שומע: איפה אתה רוצה לשרת בצבא: כישורים: תחביב מעודף: סרט או ספר: מה מעצבן אותך: מה גורם לך הנאה איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיר אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: אם אתה חורש בטלפון: משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: צבע מעודף: משהו על ההורים: את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה): את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): נכון שאני חמוד: לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי שנוע"לניקים קיבוצניקים ירביצו לכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: משהו שקרה ותזכור לכל החיים: אתה בכלל קורא את השאלות: מה אתה חושב על כוכב נולד: נכון שהתלהבו מזה: את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: הסרט הכי מצחיק שראית:

S v e t k A

New member
תיהיה לי בריא ../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif

לא היו לך עוד כמה שאלות

MS6

New member
אממ..

שם: רס"פ ד':) מין: זכר גיל: עוד מעט 20 ארץ לידה: ישראל מבנה גוף: רחב? צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום גובה (בערך): 180 מוצא (ולא להתבייש): מרוקאי! מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: להרוג
.. אה אופס זה פורום חינוכי.. לקרוא ספרים של ז'בוטינסקי? איזה מוזיקה שומע: הכל חוץ ממזרחית כבדה ואלקטרונית איפה אתה רוצה לשרת בצבא: אני יודע מה אני אעשה.. אני אהיה כלכלן איפשהו כישורים: אין... בכלל אין לי תחביב מעודף: בית"ר
סרט או ספר: תלוי במצברוח מה מעצבן אותך: אתם מכירים ת'קטע שפתאום עוצרים אתכם באמצע אזכרה? זה מעצבן אותי... מה גורם לך הנאה איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שאלה שלא מנוסחת טוב נראה לי... שיר אהוב: עטור מצחך...scar tissue... סרט אהוב: לא יודע ספר אהוב: המרד אם אתה חורש בטלפון: לא חסרה פה ה' בהתחלה? והתשובה היא ככה ככה משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: הייתי בקורס הדרכה של בית"ר? בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: אוניברסיטה צבע מעודף: צהוב משהו על ההורים: משהו את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה): או אה.. שאלה קשה... את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): זה קל.. אליאב. נכון שאני חמוד: אממ אם אני זה עומר אז... לא! לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי שנוע"לניקים קיבוצניקים ירביצו לכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: ברור... זה אני כתבתי את זה הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: ילד? דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: ילד! משהו שקרה ותזכור לכל החיים: תאונה שעשיתי אתה בכלל קורא את השאלות: בערך מה אתה חושב על כוכב נולד: גועל נפש נכון שהתלהבו מזה: יותר מדי את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: שתיהם מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: איציק בארון.. כי הוא החליט שאני צריך לעשות 5 יחידות במתמטיקה. הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: הצטרפתי לאיזה תנועה מוזרה שצריך לעשות מסדרים בה במחנות קיץ... ויש לה חולצה מגוחכת שצריך לכפתר.. משהו הזוי לחלוטין מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: לא הייתי כותב פה זה בטוח הסרט הכי מצחיק שראית: אמריקן פאי... שלושתם.

eliadiv2

New member
משה..סבבה כנס..

"את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): זה קל.. אליאב." זה מה שאתה רשמת.. אז סבבה... אני הבטחתי 2 הודעות ביום.. אז מעכשיו יהיו רק אבל רק 2 הודעות ביום! ואנחנו כבר נראה..

eliadiv2

New member
המשחק של עומר..

שם: אליאב מין: עדיין לא סגור על זה (אבל נראה לי זכר) גיל: 16 (שלשום) ארץ לידה: ישראל מבנה גוף: לא רזה ולא נמוך צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור גובה (בערך): 1.72 מוצא (ולא להתבייש): מ ר ו ק א י מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: מחשב, מחשב, מחשב, מחשב, וכמובן מחשב איזה מוזיקה שומע: משינה, שוטי הנבואה, ההומו (עיברי לידר) ויש עוד כמה שירים בודדים. איפה אתה רוצה לשרת בצבא: קודם כל ש"ש אחר כך אלוהים גדול.. אבל הרצון זה איפשהו בקרבי עדיין לא ידוע יש זמן כישורים: פייי יש הרבה... (אני שחצן חחחחח) תחביב מעודף: בית"ר..חחח חסתם זה לא תחביב...מחשב בעיקר ..(מי שעדיין לא הבין אני ילד מחשב וילד בית"ר) סרט או ספר: סרט. מה מעצבן אותך: שמעצבנים אותי מה גורם לך הנאה: לא נעים להגיד את זה פה ...חבל... איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיר אהוב: שמאל הירדן ח סתם.. סרט אהוב: ספר אהוב: לא אוהב ספרים אבל הספר היחיד שקראתי זה... אם אתה חורש בטלפון: כן ... משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: מיוחד?? קורסים.. בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: מקיף כללי אופקים "עמל 1" ע"ש א... צבע מעודף: עדיין לא סגור על זה. אבל כתום משהו על ההורים: יש לי אבא אחד ואמא אחת.. את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה): מהפורום?? תנו לי 5 דקת אני יחשוב על זה... את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): אני לא אוהב להצהיר על שמם של שונאי.. נכון שאני חמוד: לא. (זה עומר??) לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי שנוע"לניקים קיבוצניקים ירביצו לכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: ברור.. אחרת לא הייתי רושם את זה. הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: זהו מידע מסווג דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהי: זהו מידע מסווג משהו שקרה ותזכור לכל החיים: מידע מסווג אתה בכלל קורא את השאלות: מידע מסווג חחחח סתם ברור שאני קורא.. מה אתה חושב על כוכב נולד: למה אין כוכב מת?? כי לא חסרים כאלה... סתם בצחוק.. נכון שהתלהבו מזה: ממה?? את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: אמא...כי אבא לא משחרר כסף..חחחחח סתם שניהם (משחררים) אבל את אמא אני יותר אוהב.. ואני לא אפרט למה.. למרות שאמא שלי פולניה.. מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: היה לי מורה שאהבתי מאוד..אבל היום הוא כבר לא בבצפר.. למה?? כי הוא היה ה - מורה. הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: עזרתי לזקנה לעבור בכביש...חחחחח מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: לא חסר .. הסרט הכי מצחיק שראית: הצעקה 3..חחחחחח

אהלןן...תשובתי הסקסייוותת!!

שם: עודד שמולביץ!!!!!!! מין: זכר גיל: 16 ועשרה חודשייםם!! ארץ לידה: ישראל מבנה גוף: רחב צבע שיער: חום אבל עכשיתי קרחחתת!!!! צבע עיניים: חום! גובה (בערך): מוצא (ולא להתבייש): 175 ס"מ!! מה אוהב לעשות בשעות הפנאי:ךד]פוק לנורי מכוותת!! איזה מוזיקה שומע: כל השיראלית בעיקר זוהבר ארגוב המלך!!!! איפה אתה רוצה לשרת בצבא:הכי קרבי שאני יכול! כישורים: תחביב מעודף: אני ישקר עם אני יגיד שבית"ר ז ללכת לאנט אימנו! סרט או ספר: לא זה ולא זה!! אבל עדיף סרט ברגע של צחוקים עם הוא ישראלי כמובן! מה מעצבן אותך: משה! מה גורם לך הנאה: שירלי! איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: רק את שירלי! שיר אהוב: הכוכב הזורח-שיר שחבר שלי כתב לי בשיבל החברה שלי ל4 חודשייםם! סרט אהוב:חגיגה בסנוקר!! ספר אהוב: מ'זה ספר?? אם אתה חורש בטלפון:אז אני מדבר עם שרילי! משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:הייצתי בכינרת ! בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: רק צה"ל!!! צבע מעודף: כתום כמובןןן!! משהו על ההורים: מי אוהב אותכם יותר מענבר?? את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה):מי אוהב את משה?? אבל אני בעיקר אוהב את מתנחל גאה בדווק עם שתי ווים משהו מוזר! את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): בטח שאליאב! משה אני איתך.... נכון שאני חמוד: איזה חמוד סתם מעפן! נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו:את עצמי! הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: דפקתי לעומר שתי ביצים ביום הולדת שלו! דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: די נו....אני מתבייש לענות על שאלות כאלה!! משהו שקרה ותזכור לכל החיים: את ההפגנה בקציר נגד ההתנתקות! שהצרו את נדב ושלו הוציא אותו מהזינזנה! אתה בכלל קורא את השאלות: בטחחח! מה אתה חושב על כוכב נולד: וואלה סעדו מלך!! נכון שהתלהבו מזה: בזה אין ספק אבל סעדו הכי תותח! הלוואי ויקח וזהו שלא יהיה יותר כוכה נולד! את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: אני אוהב את מי שאוה באותי באותו מידה אז את שניהם ככה בבול! מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: הדרה...כפרה עלייה מורה לתורה הביאה לי שנה שעברה 100 עגול בתעודה! רק חבל שקלמןם הבן זונה לא סובל אותה אז היא התפטרה! הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: אני לא מטורף! מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: קודם תיתן אחרי זה אני עישה איתם משהוו!! הסרט הכי מצחיק שראית:חגיגה בסנוקר כמובןן!! עומר סתום!

who is this

New member
עכשיו תורי..

שם: עומר מין: זכר גיל: 17 ארץ לידה: ישראל מבנה גוף: חסון? צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור גובה (בערך): 1.70 מוצא (ולא להתבייש): פולני וקווקזי מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: איזה מוזיקה שומע: גלגל"צ ורוק.. איפה אתה רוצה לשרת בצבא: קודם אני מקווה ש"ש, אחרי נראה כבר.. כישורים: אין כל כך.. תחביב מעודף: לכתוב שירים.. סרט או ספר: תלוי מה מעצבן אותך: משה
מה גורם לך הנאה איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: יב"ז
שיר אהוב: זה בא בתקופות.. אבל עכשיו זה another brick in the wall סרט אהוב: מיסטיק ריבר ספר אהוב: נערי המחתרת אם אתה חורש בטלפון: כשיש עם מי משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: קורסים? פסיכמטרי? תאונה?? בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: בית ספר צבע מעודף: צהוב משהו על ההורים: אין כמוהם!! את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה): יש הרבה את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): משה בטוח וגם כל מי שאמר שאני לא חמוד נכון שאני חמוד: לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי שנוע"לניקים קיבוצניקים ירביצו לכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: לא הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: כתבתי שיר למישהו משהו שקרה ותזכור לכל החיים: הטסתי מטוס!! אתה בכלל קורא את השאלות: אני העתקתי אותם מפורום אחר, אז קראתי.. מה אתה חושב על כוכב נולד: הם מעיפים את הטובים משאירים את היפים נכון שהתלהבו מזה: סך הכל חבורה של אנשים שאין להם מספיחק כוח קצון את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: שניהם מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: ולדימיר!!! תראו לי עוד מורה שזורק גירים, מרבץ לתמידים, מחקה אותם משחקים כדורגל??. אין כמו ולדימיר.. הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: פגשתי את משה מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: תורם למשה, בשבילי זה דמי כיס- בשבילו זה המחר..
הסרט הכי מצחיק שראית:

הנה

שם:ספיר מין:נקבה גיל:15.5 ארץ לידה:ישראל מבנה גוף:בנוני צבע שיער:חום צבע עיניים:חומות גובה (בערך): מוצא (ולא להתבייש):ערקית ותוניזיית מה אוהב לעשות בשעות הפנאי:לרקוד ולשיר איזה מוזיקה שומע:ה-כ-ל איפה אתה רוצה לשרת בצבא:להקה צבאית כישורים:שירה תחביב מעודף:לשחק (תאטרון) סרט או ספר:שחקי אותה מותק מה מעצבן אותך:חוסר הקשבה מה גורם לך הנאה :חברים צחוקים מוזיקה איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיר אהוב:יוסי אזולאי סרט אהוב:שחקי אותה מותק ספר אהוב:אין אם אתה חורש בטלפון:עם חברות\ידידים משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:הייתי בקורסים בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: אחד העם צבע מעודף:כתום!!! משהו על ההורים:הם חמודים ואני אוהבת אותם!!! את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה):כולם!!! את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם):אף אחד נכון שאני חמוד:נכון לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי שנוע"לניקים קיבוצניקים ירביצו לכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: כה הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים:הפתעות הרבה הפתיעו אותי דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו:עזרתי לו משהו שקרה ותזכור לכל החיים:את המסיבת הפתעה הראשונה שלי!!! אתה בכלל קורא את השאלות:ברור!!! מה אתה חושב על כוכב נולד: נכון שהתלהבו מזה:לא את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא:שניהם מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה:המחנכת לשעבר שעבר שלי היא מדהימה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר:שומר למשהו שאני הכי רוצה הסרט הכי מצחיק שראית:

למעלה