המשחק של עומר..
שם: אליאב מין: עדיין לא סגור על זה (אבל נראה לי זכר) גיל: 16 (שלשום) ארץ לידה: ישראל מבנה גוף: לא רזה ולא נמוך צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור גובה (בערך): 1.72 מוצא (ולא להתבייש): מ ר ו ק א י מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: מחשב, מחשב, מחשב, מחשב, וכמובן מחשב איזה מוזיקה שומע: משינה, שוטי הנבואה, ההומו (עיברי לידר) ויש עוד כמה שירים בודדים. איפה אתה רוצה לשרת בצבא: קודם כל ש"ש אחר כך אלוהים גדול.. אבל הרצון זה איפשהו בקרבי עדיין לא ידוע יש זמן כישורים: פייי יש הרבה... (אני שחצן חחחחח) תחביב מעודף: בית"ר..חחח חסתם זה לא תחביב...מחשב בעיקר ..(מי שעדיין לא הבין אני ילד מחשב וילד בית"ר) סרט או ספר: סרט. מה מעצבן אותך: שמעצבנים אותי מה גורם לך הנאה: לא נעים להגיד את זה פה ...חבל... איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיר אהוב: שמאל הירדן ח סתם.. סרט אהוב: ספר אהוב: לא אוהב ספרים אבל הספר היחיד שקראתי זה... אם אתה חורש בטלפון: כן ... משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: מיוחד?? קורסים.. בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: מקיף כללי אופקים "עמל 1" ע"ש א... צבע מעודף: עדיין לא סגור על זה. אבל כתום משהו על ההורים: יש לי אבא אחד ואמא אחת.. את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ ממשה): מהפורום?? תנו לי 5 דקת אני יחשוב על זה... את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ ממשה חח.. סתם): אני לא אוהב להצהיר על שמם של שונאי.. נכון שאני חמוד: לא. (זה עומר??) לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי שנוע"לניקים קיבוצניקים ירביצו לכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: ברור.. אחרת לא הייתי רושם את זה. הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: זהו מידע מסווג דבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהי: זהו מידע מסווג משהו שקרה ותזכור לכל החיים: מידע מסווג אתה בכלל קורא את השאלות: מידע מסווג חחחח סתם ברור שאני קורא.. מה אתה חושב על כוכב נולד: למה אין כוכב מת?? כי לא חסרים כאלה... סתם בצחוק.. נכון שהתלהבו מזה: ממה?? את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: אמא...כי אבא לא משחרר כסף..חחחחח סתם שניהם (משחררים) אבל את אמא אני יותר אוהב.. ואני לא אפרט למה.. למרות שאמא שלי פולניה.. מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: היה לי מורה שאהבתי מאוד..אבל היום הוא כבר לא בבצפר.. למה?? כי הוא היה ה - מורה. הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: עזרתי לזקנה לעבור בכביש...חחחחח מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: לא חסר .. הסרט הכי מצחיק שראית: הצעקה 3..חחחחחח