משחק משחק משחק...

yaeli87

New member
משחק משחק משחק...

גנוב מפורום משחקי שירים נא לא להרוס וללכת לבדוק שם מה התשובות..
המשחק הוא כזה- שירים מתורגמים המילים בעברית- צריך לתרגם אותן לאנגלית ולזהות מה השיר... בהצלחה
1. אני הולך על הדרך הבודדה הזאת, הדרך היחידה שאי פעם היכרתי. 2. אני אוהב אותך יותר מזה, אני לא אגיד את המילים ואז ייקח אותם אותם בחזרה 3. זה גשם של גברים- הללויה! 4. כל הדבורים והציפורים עפות-אהההההה 5. זה לא בשבילך להגיד סליחה, אני חיכיתי בסיפור אחר 6. לראות את החיוך שלך בזמן שאת יושנת, בזמן שאת רחוקה וחולמת 7. אבל לא משנה כמה דגים יש בים זה יהיה כל כך ריק בלעדיי(כן כן בלעדיי ולא בלעדייך) 8. היא מציעה לי הגנה, הרבה אהבה וחיבה. 9. רפא את העולם -האם נוכל להיות מקום טוב יותר? 10.גבר, אני שבור ואני לא יודע מה לעשות, אני מנחש שאני צריך להמשיך לחלק מס'2 של הוידויים שלי.

light angel

New member
1, 3, 5

1- I walk this loanly road, the only one that I have ever knowe (boulivard of broken dreams- coldplay) 3- it's raining men, hallelujah! (it's raining men- ג'רי האליוול חידשה, היה של מישהו קודם. של בלונדי אולי?) 5- it's not like you to say sorry, I was waiting on a different story... (how you remind me- nickelback)

סיונתו

New member
7

without me- eminem ככה קוראים לזה לא
now this look like the top of me and everybody, just follow me...

JMSixfeetsmall

New member
אמממ...

1. green day - blvd. of broken dreams 2. backstreet boys - more than that 3. the weather girls - its raining men 4. five - keep on moving 5. nickelback - how you remind me 6. aerosmith - i dont wanna miss a thing 7. Eminem - without me 8. robbie williams - angels 9. michael jackson - heal the world 10. usher - confession part II

למעלה