משחק מי שמתחתי... אוקי אני מתחילה.... מי שמתחתי אוהב ראפ
פ פרה של שוקולד השחר New member 7/6/07 #4 אה יש היום?מי שמתחתי אוהב אותי למה יש לי הרגשה שפה השרשור נתקע?חחחחח אלא אם כן ישראל יכנס לפורום פתאום שזה חסר סיכוי כי הוא לומד חח
אה יש היום?מי שמתחתי אוהב אותי למה יש לי הרגשה שפה השרשור נתקע?חחחחח אלא אם כן ישראל יכנס לפורום פתאום שזה חסר סיכוי כי הוא לומד חח
ר רזושיתתת New member 7/6/07 #5 לא אין התבלבלתי כי שבוע שעבר היה.. מי שמתחתיי צריך ללמוד למבחן כלשהו..
ל ליחנוש 1 New member 8/6/07 #6 לא אני..../images/Emo3.gif אתמול נגמרו לנו המבחניםםםםםםםםםםםםםםםם!! מי שמתחתיי מת/ה ללכת לישון..
M MANY MEN New member 8/6/07 #10 איככס טחינה בא לי להקיא.מי שמתחתי.. הוא נראה/נראית טוב . . .(בטח כולם ישרשרו לכאן חחחח)
פ פרה של שוקולד השחר New member 8/6/07 #11 אמ..אני חושבת שאני סבבה../images/Emo13.gif מי שמתחתי אוכל השבת מטבוחה(השבת אני הכנתי..יצא סוף )
ר רזושיתתת New member 8/6/07 #12 חחח אני בטוחה..../images/Emo13.gif מי שמתחתיי הולך לעשות היום בערב משהו מעניין..
H HeNoOsH New member 8/6/07 #13 אווו הולך להיות כיף :] כל החברות באות לפה אממממ מי שמתחתי אוהב שוקולד *חח מתה לשוקולד עכשיו..*
פ פרה של שוקולד השחר New member 8/6/07 #14 ../images/Emo9.gifכמה צפוי שאני אגיב על זה מי שמתחתי אוהב ברווזים!!! אחחחח דבר מושלם אלוהים יצר
X XXXנירXXX New member 9/6/07 #17 כנראה שאף אחד../images/Emo6.gif מי שמתחתי חושב שהוא הצליח בבגרות במתמטיקה
ה הנסיכה הצעירה New member 9/6/07 #19 אני ממש לא מבינה למה!!!איזה באסה שיחזרו כבר.. מי שמתחתי קורא "פנאי פלוס"