משחק מיוחד!

impale

New member
משחק מיוחד!

קודם כל המשחק הועתק מפורום קלפים אחר בו אני גולש. האדם שהביא לשם את המשחק הוא אביב ולכת אני אכתוב לו כאן תודה. תודה אביב XD בכל מקרה העקרון הוא לתת רעיונות מפגרים לטורנירים! טוב, הנה כמה רעיונות לטורנירים שיכולים לעבוד: -רק מי שיש לו 2 הברות או פחות בשם יכול להשתתף. -בשביל להירשם לטורנירים צריך לעבור בחינת בגרות לפחות ברמה של יחידה אחת. -רק מי שיקריב לכבוד מארגני הטורנירים 2 מהפרים הכי אצילים שלו. -רק אנשים שיודעים לאיית (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אפשר גם חוקים מוזרים: -אסור להשתמש באותיות א, ת, ח ול בזמן הטורניר. -אחרי כל מהלך חובה לשאול את היריב חידת היגיון. -אחרי כל פעם שמפלצת מתה, חובה לקרוא יזכור. *עריכה* -אסור לסיים משפטים "אני מזמן עכשיו את ה..." "אני מגיב ב..." משחקים בעזרת כוח המחשבה! אסור להשתמש בידיים! משחקים בחושך! אני מזמן! משהו =). לשחק הפוך! אתם לוקחים את כל הדק ליד וכל תחילת תור מעבירים קלף אחת מהיד לדק במקום לשלוף. הראשאן שנשאר ללא קלפים ביד מפסיד אגב כאן חובה שיהיו דקים שווי מספר.. רעיונות? תגובות? אתם מוזמנים

Lol זה לא רעיון מפגר לטורניר,

אלא רעיון בלתי אפשרי לטורניר. או שזו המטרה? זה מזכיר לי שלפני מספר שנים, בטיול כלשהו, שיחקנו באוטובוס משחק שהולך בערך ככה: יש לספר את סיפור כיפה אדומה, מבלי להשתמש בו' החיבור, במילים: אבל, אז, זה ועוד כמה שאני כרגע לא זוכרת.
כמובן שכל מי שניסה - לא הצליח.

טוצית

New member
-.-

אסור לצהובים מגעילים שלא מאמינים בלב הקלפים ורוצים רק להיות מפורסמים {ונסקלים ולא סגידים} להשתתף -.- בקיצור- מאי וולנטיין- את בחוץ

impale

New member
נו הנדס ^^

פשוט לא שולפים בהתחלה 5 קלפים. כל אחד שולף קלף אחד בתורו וזהו וככה משחקים. לא עוד FTK XD

למעלה