משחק מחשב של CSI?

box 5

New member
משחק מחשב של CSI?

שמעתי על זה אתמול בלילה... קיים דבר כזה? יש למישהו כאן? ואממ.. איך? קניתם, או דברים בלתי חוקיים? תוווודה

יש איזה 4 משחקים

משחק אחד חדש יחסית שיצא לפני פחות משנה (על CSI וגאס), ביחד יוצא שיש 3 משחקים על CSI וגאס ומשחק אחד על מיאמי שלדעתי גרוע כמו הסדרה. אגב המשחק החדש על וגאס מאפשר תנועה חופשית בזירת הפשע. הם די מעניינים, כל משחק אתם חוקרים מקרה רצח עם אחד מחברי הצוות שלכם, הדיבוב הוא של השחקנים גם הדמויות כמובן מהסדרה והמקרים נכתבו ע"י התסריטאים של הסדרה. צריך לחשוב קצת, לחפש ראיות ולעבוד איתן. לא יודע איפה אפשר לקנות אבל שאני שיחקתי אז הורדתי אותם.

מה יש לכם נגד מיאמי אני לא מבין....

אני יצטט עכשיו את דבריו של "תודת זוות " "ומשחק אחד על מיאמי שלדעתי גרוע כמו הסדרה"........ מה מה מה מה יש לכם לעזאזל נגד מיאמי? מה? זה כבר הפעם המיליון שאני שומע אותכם אומרים דברים רעים על מיאמי.... יאללה תירגעו...זה הסדרה הכי טובה ב csi יותר טובה מניו יורק ולאס וגאס...למרות שאני אוהב גם אותם...ואני אומר שוב אני אוהבבבבבבב גם את ניו יורק ולאס וגאס שלא תגידו אני בעצמי משמיץ.... אבל את מיאמי אני חייב להודות שאני אוהב הכי הרבה...עכשיו אוקיי אני לא בא בקטע של "תאהבו מה שאני אוהב".....כי מי אני שאני יקבע לכם מה לאהוב...אבל חלאס לרדת על הסדרה..כאילו זה די ילדותי כל פעם להגיד "מיאמי דפוקה"...."מיאמי גרועה"...ועוד כל מיני דברים....זה טיפשי....מיאמי אחלה סדרה ועובדה שממשיכים לעשות עוד עונות...אם היא לא הייתה טובה אז לא היו ממשיכים אותה.....והיא מעולה ואין כמותה....הכל הכל שם עושה את הסדרה ממש טובה....גם השחקנים הנהדרים...התפאורה...האוירה...מיאמי עצמה שהיא צבעונית ופסטורלית..והאקשן שם יותר טוב....בקיצור סדרה יפה... ואם אתם לא אוהבים אז מיותר לרדת עליה..כי זה כבר נעשה ילדותי ומטומטם...

למעלה