משחק מחשבה,,,, תנסו לעזור לילד להגיע לסבא שלו [אני חושב]בהצלחה
3 3שרונית New member 9/5/06 #5 מה עושים עם הקרחון בשלב השני אני מנסה כבר מאתמול להבין מה כתוב שם ביפנית......
מ מקס6 New member 9/5/06 #6 את צריכה לעצב אותו,,,, זה לא קירחון זו חתיכת עץ . בפעם הראשונה תרשימי 5 למעלה ו9 למטה בפעם השניה 9 ו 9 ועכשיו אני רואה כדורגל [גמר גביע ] אני אמשיך אח"כ ,וגם יש לי עוד משחק ששירשרה ליידי,,,, ואני כמעט מסיים אותו . אבל יש כדור,,,,
את צריכה לעצב אותו,,,, זה לא קירחון זו חתיכת עץ . בפעם הראשונה תרשימי 5 למעלה ו9 למטה בפעם השניה 9 ו 9 ועכשיו אני רואה כדורגל [גמר גביע ] אני אמשיך אח"כ ,וגם יש לי עוד משחק ששירשרה ליידי,,,, ואני כמעט מסיים אותו . אבל יש כדור,,,,
3 3שרונית New member 9/5/06 #7 את זה כבר עשיתי, וגם הדלקתי את הנורות אבל מה אח"כ?? עם המכשיר הזה שיורד, ניסיתי ללחוץ ולהשאיר אותו למעלה, לא ממש מצליח לי......
את זה כבר עשיתי, וגם הדלקתי את הנורות אבל מה אח"כ?? עם המכשיר הזה שיורד, ניסיתי ללחוץ ולהשאיר אותו למעלה, לא ממש מצליח לי......
3 3שרונית New member 9/5/06 #9 אחרי ה-5- ו-ה9 יש עוד מכונה צריך ללכוד את הכדור ואז נדלקות הנורות בצד... ואז יש מין מכבש כזה שאין לי מושג מה המטרה שלו........
אחרי ה-5- ו-ה9 יש עוד מכונה צריך ללכוד את הכדור ואז נדלקות הנורות בצד... ואז יש מין מכבש כזה שאין לי מושג מה המטרה שלו........
מ מקס6 New member 10/5/06 #11 ../images/Emo45.gif תודה אני מנסה להבין מה לעשות עם מכונה השניה [המכבש] אני חושב המטרה הסופית זה לבנות משהו [טלסקופ , אולי]
../images/Emo45.gif תודה אני מנסה להבין מה לעשות עם מכונה השניה [המכבש] אני חושב המטרה הסופית זה לבנות משהו [טלסקופ , אולי]
3 3שרונית New member 11/5/06 #17 הצלחתי ליצור שיכבה שקופה מעל אבל זה עדיין מסיים לי את המשחק....צריך למצוא דובר יפנית שיתרגם...