מה? כן. לייזר, זה נכון... אבל מה לגבי היתר??
ל ל י ל ך 1 New member 9/8/03 #21 אז מה התוצאה?? ובכן אני דיי סקרנית ואני מאמינה שיש עוד כמוני אז אשמח אם פשוט תציין את התשובה הנכונה ,כל טוב בינתיים
אז מה התוצאה?? ובכן אני דיי סקרנית ואני מאמינה שיש עוד כמוני אז אשמח אם פשוט תציין את התשובה הנכונה ,כל טוב בינתיים
כ כוכב שנופל New member 9/8/03 #22 התשובה...: ובכן גבירותיי ורבותיי, למעט מספר 4 כולם גייז... (מ ניסה להטעות אתכם עם הדגלים??? )
A amet New member 9/8/03 #23 אז לא צדקתי ../images/Emo68.gif לא בשבוע הבא בטח יהיה לך עוד משחק...........סומך עליך. |ולהבא תוצאות רק אחרי צהריי יום שבת, בטח לא בבוקר|
אז לא צדקתי ../images/Emo68.gif לא בשבוע הבא בטח יהיה לך עוד משחק...........סומך עליך. |ולהבא תוצאות רק אחרי צהריי יום שבת, בטח לא בבוקר|
L Liroy26 New member 9/8/03 #25 מספר 6 הומו?? אני רוצה אותו ליומולדת!!! (מישהו כאן מנהל מעקב אחר רשימת המתנות של לירוי??)
כ כוכב שנופל New member 9/8/03 #32 הציונים... קיד אוף 3 עודדי 4 אמט 4 נדב 5 לירוי 5 אבל ציונים זה לא הכל.... בשבילי כווול-כם
כ כוכב שנופל New member 10/8/03 #34 אופס..אל תתיחסו לציונים טעיתי לגמרי בטבלה שבניתי לי על חתיכת הנייר. עזבו. המשחק נגמר. כולכם ניצחתם. לילה טוב.
אופס..אל תתיחסו לציונים טעיתי לגמרי בטבלה שבניתי לי על חתיכת הנייר. עזבו. המשחק נגמר. כולכם ניצחתם. לילה טוב.