משחק לשבת..

משחק לשבת..

נראה את הגיידאר שלכם (אם בכלל יש דבר כזה).. מצאתי ברשת משחק: מתוך 6 התמונות הבאות, עליכם לנחש מי גיי ומי לא.

מיס קיי

New member
הוא כל כך חמוד!!!!!!!!!!!!!!!

הוא הומו?...אם לא.....אני פה!!! ואני בחורה שנורא אוהבת בחורים..... וגם אוהבת הומואים אבל הם אצלי ידידים וחברים קרובים בלבד.

מיס קיי

New member
באסה איתכם...

כל בחור הומו נראה טוב... רק סטרייטים דבאים נראים כאילו עברה עליהם רכבת..... ואם את יוצאת אם חתיך....שמבין אותך...ומקושר אלייך רגשית... אז מאמי הוא בארון עדיין!!

S h a m i

New member
אז זהו ש...

יש כמה, אבל ממש מעטים, שנראים טוב, נשמעים טוב, מריחים טוב, אינטיליגנטים, יודעים לרקוד, מחוברים נפשית ומנטלית, בוגרים, מבינים ומותק - הם סטרייטים ופנויים. נשמע פנטזיה נכון. אני מכיר אחד כזה. חייבים להיות עוד כמה, לא? מהר, מהר, לכי לחפש לפני שיגמר המלאי!!!

מיס קיי

New member
סורי...בייבי...אבל איבדתי כל חשק..

לחפש את האחד והיחיד.....דיי נמאס לכל אחד יש את היציאות הכל כך מטומטמות....כמו היום למשל כשהלכתי להפקיד כסף בבנק...מהמשכורת... ראיתי שם בחור...נראה נאה...אבל מה נסגר עם הלבוש שלו? חולצה בתוך מכנס ג'ינס קצר??? עם חגורה משנות ה 80??? הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 היכן משטרת האופנה המפורסמת?? אהה...ויש עוד בחור בעבודה שלי....חמוד בטירוף...אבל הוא לא שם עליי!!! כאילו אני לא קיימת!!! או שאני לא מזיזה לו או שהוא לא רוצה להיות בקשר וזהו..... נמאס.

Liroy26

New member
ההימור שלי

למעט מספר 2 ומספר 6 (שאשמח להתבדות לגביו ולקבל אותו במשלוח אקספרס עד הבית) כולם הומואים.

nadav1974

New member
ואני חושב...

שגיידאר זה משהו שדורש יותר מסתם תמונה, וכל מה שננחש כאן - יהיה אכן רק ניחוש.

nadav1974

New member
לאחר עיון מעמיק

נראה לי שכולם הומואים. לאחד מהם (מספר 4) יש דגלי ברקע.

ELP

New member
לי נראה ש...

4,5,6 הם גייז, סתם ניחוש פרוע, מספר 4 אני בטוח שהוא גיי

למעלה