משחק לפסח!!!!!!

American Girl

New member
משחק לפסח!!!!!!

את המשחק הבא לקחתי מפורום ג'ניפר לופז ממנדי! אבל קצת שיניתי מה לדעתכם עשרת המכות הכי קשות שקיבלו הבויז לאחרונה?

American Girl

New member
כן....

מה לדעתכם "עשרת המכות" הכי קשות שקיבלו הבויז לאחרונה? זאת אומרת מה לדעתכם עשרת הדברים הכי רעים שקראו לבויז לאחרונה? אפשר לרשום פחות מעשר מי שרוצה...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifטוב ה-מכה הכי הכי

היא ג'סטין טימברלייק וחבריו..

American Girl

New member
חחחחחח.... אהבתי../images/Emo45.gif.....

ויש גם את וילה פורד זאת ששברה לניק את הלב

American Girl

New member
האמת היא...

שוילה פורד או איך קראו לה היא שברה לניק את הלב מזמן אבל לא משנה! אבל היא נחשבת למכה!

Cינדרלה

New member
עוד מכה-

כשסבתא של A.J נפטרה והוא התמכר לסמים ואלכוהול.. או שזה בעצם קירב אותם יותר..?

bsbgirl

New member
אוקי כמה מכות...

1.ג'ייב רקורדס 2.נאו אור נוור 3.הדיכאון של איג'י 4.ההפסקה שהם לקחו 5.ההצגה של קווין *לא ממש* 6.אןסינק *דההה* אממ אני לא מוצאת עוד

bsbgirl

New member
לא בדיוק מכה

אבל הרבה צרות היו נפתרות אם הוא היה דוחה את הדיסק

vashla

New member
רגע רגע רגע, למה ההפסקה שהם לקחו זו

מכה? לנו המעריצות זה לא ממש כיף, אבל עכשיו אני לא חושבת על עצמי,אלה על הבויז,וההפסקה הזאת לטובתם,ככה שאני ממש ממש בעד ההפסקה. הם עוד מעט יכנסו לעניינים. או שלא בזמן הקרוב. זו כתבה קטנטונת על הבויז ממעריב לנוער, במדור הרכילויות: " הבקסטריט בויז החליטו להקפיא את עבודתם על האלבום הבא שלהם, עליו היו אמורים להתחיל לעבוד כבר בחודש הבא. ' החלטנו לא להקליט את האלבום בשלב זה', הם אומרים. ' אנחנו לא מתפרקים, אבל כל אחד נמצא כרגע במקום אחר בחייו, וממוקד בפרוייקטים שלו. אנחנו מאוד תומכים אחד בשני וברגע שהתזמון יהיה נכון, נצא עם האלבום החדש'". נו, מה תגובתכן?!

bsbgirl

New member
אני יודעת

שזה לא בדיוק מכה אולי זה יותר מכה למעריצים.... הגיע הזמן שיכתבו על זה משו!!

למעלה