משחק לסשן יום ו'

משחק לסשן יום ו'

התחלתיהו בשירשור אחר, אבל משום מה רק ארזש הרים את הכפפה הנגועה. אולי כי הוא חדש במחלקה. א'-ב' של גידופים. ואנא, נסו להיות יצירתיים ככל האפשר. נימוקים כגון סלנג ו"המצאתי את זה כרגע" לא יתקבלו בברכה. נסו גם להמנע מהמקובלים כגון - דפוק, טמבל, מטומטם וכיו"ב. כשתגמרו עם זה, נעבור לקינוח.

קפת

New member
הייתי נותנת קללה בא'

שמתייחסת לאמ'שך, נחמה. אבל אני מכירה את אמא שלך. אז לא נעים. ארז, לי מותר להדגיש אותיות, או שגם אסור?

erezsh

New member
מכיוון

שאני אדם הגיוני, והשם שלך כבר מראש מודגש ללא שליטתך, נהיה קונסיסטנטיים: מותר לך לכתוב בהדגשה את האותיות שבשמך, להלן ק' פ' ת'. אבל זה הכל. דוגמא למשפט חוקי: הבנים עשו הקפות סביב הבניין.

erezsh

New member
תיקון טעות

המילים "סביב הבניין" לא היו אמורות להיות מודגשות בדוגמא. לך אסור יהיה להדגישן (לי כמובן מותר..)

erezsh

New member
האמת היא

שהרמתי אותה כדי לקחת אותה לבדיקות מעבדה.. זה הכל..

Ricca

New member
אוי- הנה משהו שאני רוצה להצטרף אליו

ואני אתחיל עם א- אמשך בגבס.

מועמר

New member
אמשיך בבית

בהמה סובייטית. (מיועד לבחורות ממוצא קומוניסטי שלא סיפקו את הסחורה למרות שגבו את התשלום)

קפת

New member
גימל זה

גרגמל. נורא מעליב. באחריות. החזר כספי מובטח. הדגשתי, אפילו שאלה לא האותיות שלי. אני שוברת לארזש את המנהיגות דמיקולו.

מועמר

New member
דלת זה

דו ואגינאלית אמ'שך. (יעיל רק כקונטרה לילדים ג'ינג'ים מעצבנים).

Ricca

New member
ה'

אני יודעת שזה נדוש- אבל בסופו של דבר, אין מעליב מזה- הומו.

קפת

New member
וו. האות האתגרית מכולן

וואלק (ו), את/ה חתכת חרא חרה (ח) של זונה (ז), דגנרט/ית, דפקט/ית ודיביל/ית (ד' ד' ד'), גם-כן-את/ה-כלב/ה (ג), בת/ן-כלב/ה (ב), אמשך-זונה (א). הוי, זה היה טוב.

גרגול

New member
באות ז

קללה זו מיועדת לנהגי מוניות: זונת קילומטרז'ים, זיין מוח, בבון דעתן, חבל שאמא ש'ך ואחיה (שזה כנראה אבש'ך, יא נהג מבחנה) לא חטפו שלילת ילודה לפני שפלטו אותך מהאגזוז. תפעיל מונה, יא אימפרסיוניסט, תפעיל כבר, מה יש לך בראש, אי תנועה, הא? למה אם לא תפעיל, באמא שלי, אני קושר אותך בגן החשמל כל הלילה ומתקשר לכל הטלפונים שיש על הקיר בשירותים של התחנת דלק.

אם זה מנחם אותך גרגול יקר

אז לי מציעים חדשות לבקרים להאריך את הזין ובה בעת לקצר את האף. לו רק יכולתי לשאול אותם אם מי שאין לו זין להגדיל יכול בכולזות לקצר את האף (שלא יסתיר לי את החזה המוגדל) ואם כן - מאיפה אני אמורה להריח את הפרחים לעזאזל?

יוטפויומט!

באות י' לא חסר יא זבל יא זבאלה יא זיבלון יהודה ברקן יפית ג'

למעלה