משחק לסוכות

freak2100

New member
משחק לסוכות

אז ככה חשבתי על זה (ודיברתי עם רועי וגם הוא שותף לזה) שאפשר לעשות לסוכות (או לחג אחר... לא משנה) משחק ולהפיץ אותו בחג, וכמובן לשים שם איזה לינק לפורום כאן, וככה לפרסם אותנו
(כמובן, אם האתר יהיה בנוי עד אז הלינק לפורום -> לינק לאתר) המשחק יהיה בנוי בפלאש (כי יש בפורום כמה אנשים שיודעים פלאש, כי אני יודע פלאש, כי בפלאש די פשוט לבנות משחקים וכי זאת הפלטפורמה הכי מתאימה למשחק שרוצים להפיץ באינטרנט), ויהיה קשור לחג (אם הייתי חושב על זה לפני זה היה משחק לראש השנה אבל לא חשבתי על זה לפני
) משהו נחמד שאני רוצה לעשות, אם עידן או כל אחד אחר שיודע JAVA יסכים לעזור עם זה, זה לעשות את המשחק בmultiplayer. כרגע לא realtime כי זה אומר גם סנכרון וזה סיפור, אבל משהו חביב בתורות... טוב, אז למי יש רעיונות לגבי המשחק שאפשר לעשות? מי משתתף איתנו (לא רק בבנייה, אלא בכל שלבי הפיתוח...)?

freak2100

New member
רעיון שעלה לי

קודם כל, זה משחק לוח חופשי, זאת אומרת שכל אחד יכול ללכת באיזה כיוון שהוא רוצה (אלא אם יש משבצת שאי אפשר לעבור דרכה או משהו) עכשיו, המטרה היא לאסוף את ארבעת המינים, ולהגיע לסוכה. כמובן שזה משחק תורות שכל אחד מטיל קובייה וזה... ואז יש גם קלפים שאוספים בדרך ואפשר אולי להטיל על מישהו מיניגיים לשחקן יחיד שאם הוא נפסל בו אז הוא מאבד את אחד מארבעת המינים שהוא אסף... עוד לא פיתחתי את זה, אבל זה נשמע לי כמו התחלה נחמדה. מה דעתכם?

Alkhimey

New member
משחק פשוט.

יש משחקים שאתה יוצר מכונית מכל מיני חלקים או מלביש דמות. אפשר לעשות אותו דבר עם סוכה.

freak2100

New member
זה לא טוב, כי

1. זה לא ממש משחק... וזה לא משהו שימשוך מפתחי משחקים 2. זה יותר גרפיקה מתכנות, ופה בפורום יש יותר מתכנתים ו... אה... אין בכלל גרפיקאים, עד כמה שידוע לי

Vegaro

New member
רעיון!

אז הנה משחק: זה משהו בין REAL TIME לתורות: יש שכונה עם 2 בניינים, וכל אחד רוצה להקים סוכה. אלא שיש כמות חומרי גלם מוגבלת. לכל בניין יש 4 אנשים שיכולים לבצע פעולות, כמו ללכת להביא חומרי גלם, ללכת לחבל בסוכה של היריב, להגן על הסוכה שלך, להשתמש בחומרי גלם כדי לבנות את הסוכה.. וכל סיבוב 2 השחקנים נותנים פקודות לאנשים שלהם (בלי לדעת מה הצד השני עשה), וכשמעבירים את התור, כל 8 האנשים מבצעים את הפעולות במקביל. ככה שאם לא הצבת הגנה על הסוכה שלך, והשחקן השני הלך לחבל, הסוכה שלך תנזק. או שנגיד: שמת רק איש אחד להגן, והשחקן השני שלח 2 אנשים לחבל, אז אחד מהם יצליח לחבל בסוכה. או משהו כזה בסגנון. הבעיה הגדולה במשחק בלי סרבר אנחנו צריכים לוודא ששני הקלייטנים מריצים את התוצאות בדיוק באותה צורה. כלומר, לא יכולה להיות שום רנדומיזציה. ומשחק כזה ממש מתאים לכך. ידועה בדיוק מה התוצאה בכל קומבינציה אפשרית של אנשים.

De-Panther

New member
לא יודע בקשר לסוכות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל יש לי רעיון לגבי תחרות משחקים לאיכות הסביבה אם אתם צריכים עזרה בבניית ממשק למולטיפלייר אני אשמח לעזור עם רעיונות של איך לבצע את זה...

Vegaro

New member
ואני חשבתי שיהיו מלא רעיונות

מה, אתם לא אוהבים לחשוב על רעיונות למשחקים?

למעלה