משחק "לכסח את נסראללה" תיכנסו

NEXT כבר העלתי אותו ! ../images/Emo207.gif

יאללה ניצול שרשור לפירוק רגשות זעם. אם חשבת לרגע שהכל יימשך כך.. אתה טועה. אם חשבת לרגע שנפשי נועדה להיות רקטת הטניס.. ולבי - הכדור.. בידך.. זה סימן שאתה.. לא יודע. לא שומע. לא רואה. אם חשבת לרגע שאהייה האוכף.. שמלטף את ישבנך על סוס האדישות.. דע לך שלא בונים אהבה על יהירות. אם חשבת לרגע שאהבה נותנים במסורה.. אז חשוב פעמיים... כי שוויו של לב.. אינו - אגורה. אם חשבת שנשיקות וחיבוקים קונים עתיד בטוח של אמונה עיוורת.. חשוב פעם שלישית כי הרכבת שלי .. לתחנה שלך.. שוב - לא חוזרת.. אם חשבת ששלוש המילים אינן מהוות ציפייה וריחוף של תקווה על ענן.. אז המנע מלהגות מילים שאינך מבין השלכתן.. * מוקדש לאשי ולבידא ולכל שאר הבחורות שלפעמים מרגישות .. כך * סלימה

שיר לנסראללה

אתה נראה כמו סוס יאור יש לך שכל של ציפור עדיף שתישאר בבור כי בקרוב אתה תמות אתה פשוט אידיוט גמור עם שיגעון גדלות חמור אתה שטן או בקיצור אתה חלאת האנושות גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגלילים החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כאן עוד קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד יחד נתגבר על הצרה יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה יא זבללה נצעק כבר מלמעלה שזה הסוף שלך אתה עלוב אתה קטן אתה מזכיר אורנג אוטן יש'ך כינים על הזקן ובקרוב תעוף מכאן אתה ג'וק מת אתה בואש אתה מתחיל להתייאש צה"ל אותך רק מבקש כדי לשרוף אותך באש גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגלילים החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כאן עוד קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד יחד נתגבר על הצרה...

../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo207.gif עמית .. מישהו יודע

בעדשה מקומית דיברו על יריד כזה עם הופעות של זמרים וכל מיני שאר ... ברמלה.. אבל.. בכניסה לרמלה נדמה לי.. וכרגיל פספסתי את שם המקום.. אוף !! מישהו יודע מה שם המקום ? כי יהיו שם כלבים שננטשו בצפון.. ועוד כל מיני .. למסירה ואני מחפשת כלב זאב או סוג אחר דומה.. לבית.. אממ.. ANYONE ?!

../images/Emo6.gif איזה.. אהל אלשראמ%^

סעודיה: לא נסבול את המשחק של ישראל בחיי אזרחים יום חמישי, 20 ביולי 2006, 17:24 מאת: רויטרס, מערכת וואלה! שר ההגנה הסעודי אמר היום כי ישראל לא יכולה להמשיך בהפצצות בלבנון. "אנחנו לא יכולים לאפשר לישראל להמשיך בפעולתה. לא נסבול את המשחק של ישראל בחיי אזרחים, נשים זקנים וטף", אמר. כלומר : חחח פרשנות אישית סעודיה : "לא מקובל עלינו שלקחו לנו את האפשרות להמשיך לשחק בבתי הבושת הלבנוניים.. שם היינו מרוצים. שם היו לנו חיים.. רחוק מהנשים.. רחוק מהעין רחוק מהווג'ע ראס.. חחחחחחחחחחח ח' נ א ז י ר !!!

למעלה