משחק לכבוד פורים המתקרב !

motios

New member
משחק לכבוד פורים המתקרב !

טוב... יסמין הזמינה אותי ליצור משחקים בפורום אז הנה אחד בערך... כל אחד יביא כאן תמונה ותיאור של הקלף הכי מגוחך ביוגיהו לפי דעתו, במגוחך הכוונה לא לאפקט חסר תועלת במשחק אלא לתיאור ותמונה הכי מצחיקים לדוגמא הקלף(המומצא): "אימת המחבת המרושעת!"
(ביוגיהו לא חסר קלפים כאלה
) אפשר להביא גם קסמים ומלכודות. אז הנה שלי : אימת הקוקוס ! (עץ קוקוס ביפאנית) Yashinoki An intelligent palm tree that drops a hail of rock-hard coconuts on its enemies בגירסה האמריקאית אפילו לא טרחו להוציא אותו...
מי שיביא את הקלף הכי מגוחך יקבל אוזני המן
... אולי...

Witchcrafts

New member
LOL

סוף סוף האמריקאים לא עושים משהו טיפשי... P-: מצאתי את הקלף הזה, תודו שאפילו השם שלו מבדר.
וראיתי שיש לו גם גרסה יפנית. הוא באמת קיים? אחלה רעיון!

motios

New member
../images/Emo6.gif

זה קלף די חדש לא ראיתי אותו לפני כן, אבל הוא אמיתי... הקלף הזה באמת מצחיק לא ציפיתי שמישהו ימצא קסם או מלכודת מצחיקים. תראו עוד יש שם את הפרחים ששמו בשבילו
ודרך אגב שאלה פרקטית לפרדי הקלף הזה באמת שימושי ? ואם כן למה בדיוק ?

impale

New member
האמממ

תשמע אפשר למצוא לקלף הזה כמה וכמה שימושים .. אתה יכול למשל להשתמש בזה ולזמן מפלצת בעלת הגנה נמוכה כשיש לך מפלצת מחוררת או להפעיל את זה ואז כשהמפלצת מזומנת להפעיל טורנטיאל אבל תכלס? קלף לא יעיל .....

Witchcrafts

New member
ומה תגידו על הקלף הזה?

זה אדיר. אני מסכימה שאפשר למצוא לקלפים האלה שימוש (למשל, הטעיית היריב). אבל העניין חסר טעם כיוון שהם סתם מבזבזים את המקום בדק ולא מותירים מקום לקלפים יעילים יותר.

בנצי23

New member
האמממ

אולי יש קלפים עם אפקט טוב כשהם נשלחים מהחפיסה לבית הקברות,יש אחד כזה בשם אביר פינגווין אבל אם שלפת אותו אחרי הקלף שהוא אמור לעבוד עליו זה ממש מעצבן

motios

New member
זה דווקא

קלף מצויין ! גם אני רוצה אחד כזה ! הוא שימושי בניגוד לשני כי יחסית קל לזמן מבית הקברות מפלצות וככה אפשר לזמן איזה מפלצת שאת רוצה מהדק.. ומה איתך פרדי ? אתה לא מכיר שום קלף שנראה לך מצחיק ? אז הנה עוד אחד: Niwatori Swallows enemies whole and uses their essence as energy. מישהו רוצה לקחת אותו הביתה ?

impale

New member
יססמין

האמת היא שפוליש בוריאל הוא קלף חזק מאוד!!!!!!!!!!! יש הרבה מאוד קלפים שהיית רוצה לשלוח לבית הקברות ולא לשלוף סתם. קודם כל קלפים כמו טריבורן פרוג שחוזרת לצד שלך של המגרש כל סיבוב מחדש אם זה לזרוק עותק של "דסטני הירו מלישיוס" כדי להרחיק אותו בשביל זימון של מלישיוס חדש מהדק. אם זה לזרוק גרין בבון גרדיאן אופ דה פורסט ואז להביא אותו מחדש בכל פעם שהיריב הורס לך בפלצת מסוג "ביסט" אם זה לזרוק דארק מגישן אופ כאוס כאשר יש לך פרמצור בוריאל ביד זה לקלף הזה הרבה טריקים,לא כדאי להספיד אותו מהר כל כך =P יש קלפים שהאפקט שלהם עצמו לא נראה מועיל בכלל אבל יש להם יכולת לשנות קרב בצורה מדהימה. כמו למשל ארמגדון נייט. מפלצת של 1400 התקפה (מה שאומר שסרצרים מתאבדים עליו ונותנים +מיד!) שכל היכולת שלו היא לקחת מפלצת דארק מהדק ולזרוק אותה לבית הקברות.. למי שלא מכיר את המטה המשוחקת אולי לא יהיה ברור למה השחקנים המובילים בעולם שמים כמה עותקים של הקלף הזה בדק שלהם.

motios

New member
נכון

בטורניר שהייתי בפריקי מישהו השתמש בזה על גרין בבון ואז זימן נימבל מומונגה, לא ציפיתי לזה לא ידעתי שנימבל מומונגה הוא ביסט בכלל
נוב שכמוני...

Witchcrafts

New member
רגע, רגע,

לא הובנתי כראוי! ב"קלפים האלה" התכוונתי לקלף שצירפתי בהודעה לפני כן. את "Foolish Burial" הוספתי בגלל השם המשעשע שלו (נדמה לי שהוא והקודם מאותה "משפחה". מבחינה שמית, כלומר). מספיק לצפות באנימה של יוגי כדי להשכיל להבין שלקלפים מהסוג של 'בוריאל' אכן יש שימוש. אבל אי ההבנה הזו שווה, הרי הצלחתי לסחוט מזיגי הסבר מעניין. P-;

בנצי23

New member
אני...

לא מוצא שבאמת יש קלף לא שימושי העניין עצמו זה החפיסה אבל אם מדברים על קלפים מצחיקים אז אני חושב על mechanicalchaser הקלףעצמו פשוט נראה כמו משהו שהרכיבו מגרוטאות למרות שהוא מאוד שימושי

motios

New member
mechanicalchaser

מוזר שהוא נראה לך מוזר
אני דווקא נורא אהבתי את הקלף כשרק התחלתי לשחק.

impale

New member
או הו

כשאני התחלתי לשחק מפלצת 1850 בלי התקפה היתה משהו שהייתי יכול רק לחלום עליו XD בזמנו ה1900 למשל היו סיקרטים XD

motios

New member
להזכירך

שיחקתי רק במחשב אז זה עלה רק בקילובייטים
לא קניתי קלפים אמיתיים רק עד לא מזמן.

למעלה